Nieuw

“Reserveer een aparte kamer om de lichamen in te gooien en eindig de slachting met een gijzeling”

De terreurbestrijders van de NCTV en inlichtingendienst AIVD houden rekening met een nieuw recept voor aanslagen in het Westen. IS roept op tot het executeren van westerlingen door hen met online-advertenties in de val te lokken. Dat kan door studentenkamers te verhuren, vacatures uit te schrijven of iets te verkopen via verkoopsites als marktplaats.

„Reserveer een aparte kamer om de lichamen in te gooien en eindig de slachting met een gijzeling”, luidt het lugubere advies van IS.

Telegraaf >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Reserveer een aparte kamer om de lichamen in te gooien en eindig de slachting met een gijzeling”

 1. Duchesne // mei 11, 2017 om 15:19 //

  De hoerenzonen van IS….

  Ik denk dat het moorden door mensen te lokken gewoon als criminaliteit met een gestoorde geest word gecalssificeerd en niet als IS terreur, zelfs al is het in naam van Allah of de pedobeweging Martijn, wat elkaar niet veel ontloopt, het blijft voor ons strafrecht gewoon misdaad met een psychiatrisch tintje.

  Ik denk dat terreur tegen een bevolking enkel werkt als die bevolking iets te zeggen heeft over wie, wat en hoe het land word bestuurd. Dan heeft het zin de bevolking te pesten, omdat die bevolking dan haar leiders gaat aanspreken….Wie echter de Europeese politiek volgt ziet dat de bevolking feitelijk geen zeggenschap heeft maar dat de macht bij de bankiers ligt en daar de beslissingen cq eisen van terreur moeten worden neergelegd. zo slim is de Islamitische staat dus niet, ze prutsen ook maar wat met een toetsenbord.
  Het verhaal over terreur via marktplaats zou zelfs een prank kunnen zijn van staatsveiligheid om nog wat extra budget te scoren of van de belastingdienst om nog meer mensen op de controle van verkoop via internet te kunnen inzetten….ten slotte is terrorisme een prachtig excuus voor goedkeuring en de goedkeuring een prachtig voorbeeld van functioneren voor politici…..terruer bied macht en kansen, vooral voor de overheid. daarom onder andere mag u uzelf niet verdedigen, stel u voor dat u de vijand verslaat….

  Gezien geld niet langer verdient word maar simpelweg gedrukt maakt het destabiliseren niet uit, want of er nu winst uit ondernemen komt of compensatie via de verzekering of de regering die vervolgens de rekening bij de burger legt, de bank wint altijd.

  Het lijkt me dat het slagen van terreur, eender om welke motivatie of door wie dan ook het meeste resultaat opleverd door politici en bankiers en persmagnaten en journalisten op te ruimen, te gijzelen of met vrouw en koters op vakantie in een centerparcs huisje uit te benen…

  Maar het zijn de jourtnalisten en de persmagnaten die de terreur het toneel geven dat men zoekt, het zijn de politici die de ruimte creeeren waarin terreur kan groeien en het zijn de bankiers die indirect de terreur steunen en financieren.

  Op de vraag of je bang moet zijn om te reageren op een advertentie op internet waarop iets word aangeboden: net als met alles, let op en denk na, koop niets op stroom als je het niet in werking kan zien. Wat je in elk geval niet moet doen is reageren op advertenties van allochtonen waarin sex of liefde word geboden voor niets, want net als de zon…..Net als iets dat te koop staat in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Uterech of eigenlijk iedere grote stad in Nederland of een verkoper die shirley heeft maar een reactie met Achmed of Aziz ondertekend….dan zit er iets fout…

  Je kunt er ook voor kiezen niet bij allochtonen te kopen of enkel te kopen wat je kunt zien en voelen, uitproberen en vernielen voordat betaling is gedaan….het is maar hoe je in het leven dingen ziet en welke waarde ze voor je hebben…

  Terreur, het is een verdienmodel zonder productie, zonder consumenten maar met een enorme directie met zusterondernemingen en franchisehouders, en hoewel ze elkaar allemaal haten vreten ze uit dezelfde ruif, de zak van de burger.

  Simpelweg omdat de burger weerloos is en weerloos word gehouden.

  Dit is de reden dat men grote hoeveelheden wol, vlees en huiden verkoopt terwijl de kudde bestaat uit die ooien die nog niet eens geworpen hebben.

  Terreur is niet enkel IS, het is net zo goed de ING die de olie financiert die maatschappijen van de Turken kopen die het van IS hebben gekocht, de VVD die een referendum en daarmee miljoenen landgenoten aan de kant schuift, Groen Links die in hun hele bestaan enkel verboden hebben gerealiseerd en dat vooruitgang noemen.
  Terreur is de zanger die ” insch allah’ zingt in een theater waar in naam van genoemde treurling de boel is uitgemoord en gemarteld en ook de NGO’s die jou pensioen nu al aan het opdelen zijn uit eigen beweging door meer monden en graaihanden toe te voegen. Het is een aanslag op het algemeen en gezamelijk opgebrachte potje sociale voorzieningen, een toekomstige plundering van het fonds voor de oude dag, en met graafklauwen scheppen ze de voorzieningen voor verzorging der zieken en gekwetschten leeg en door niets worden deze NGO’s zelfs ook maar een strobreed in de weg gelegd. Niks anti terruer ops in amsterdam of utrecht of Klazinaveen. Dat is pas echt terreur ! Je eigen volk in alle plekken zonder glijmiddel naaien en zeggen dat ze niet sociaal zijn als ze protesteren….
  Islamitische Staat is gewoon een hoop prutsers met een enorm onderontwikkeld sociaal beseft en een gigantisch minderwaardigheidscomplex , maar ze dienen een doel. MONEY ! ! ! Net als het nieuwe volk in Nederland, de marrekanen…die zorgen voor een enorme werkgelegenheid. tel uit, meer politie, meer cellen, meer advocaten, meer rechters, meer sociale dienst medewerkers, meer slachtofferhulp personeel, meer psychologische slachtofferhulp specialisten, meer begrafenissen, meer verzekeringspersoneel, meer verhoging van de verzekeringspremies, meer winst voor de beleggers van de verzekerings maatschappij, meer PVV…..
  We kunnen met een fles whiskey en een paar uurtjes brainstormen de marrekaan tot de meest nuttige levensvorm van Nederland verheffen….kwestie van perceptie…

  Wil je terreur bestrijden dan is er werk genoeg binnen de eigen landsgrenzen, maar het is net als met krassen op een auto: wie het ding koopt ziet alles en tracht de prijs te drukken, wie verkoopt heeft het niet over de krasen maar over de motor die zo mooi loopt, of het voordeel in brandstofgebruik bij lichtmetalen velgen…we worden bedonderd en het gros van het volk vind het wel best, ze zijn immers precies zo.

  Terreur, we leven er al decennia mee en sommigen van ons zijn ermee getrouwd of hebben het voortgeplant. en sommigen kweken het in hun schoenen, jaar na jaar tot zelfd de camenbert het opgeeft….

  Terreur, het werkt pas als de leiders brokken schijten en de straat niet meer op durven en hun lijfwachtenquota drie keer hebben verdubbeld. Feitelijk is het net als demonstreren. Dat werkt slechts als je de politicus in kwestie die zaken bepaald bij de keel hebt, deze rood aanloopt en de geur van je eten van de dag ervoor kan ruiken, dan heb je een onderhandelingspositie. En tot dat moment heb je niets, behalve misschien goedkoop volksvermaak en de illusie dat je als mens meetelt. We noemen dat zelfbedrog, wie is er niet groot mee geworden…

  …Ter leringh…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: