Nieuw

Niet-EU-burgers mogen blijven als ze kind met EU-paspoort hebben

De uitspraak van het Europees Hof van Justitie geeft de Venezolaanse Chavez-Vilchez gelijk in de rechtzaak tegen de Nederlandse overheid.

Niet-EU-burgers die de vader of de moeder zijn van een minderjarig kind dat wel een EU-paspoort heeft, mogen in de Europese Unie blijven. Dat is het gevolg van een arrest van het Europees Hof van Justitie.

In gevallen waarbij een kind één ouder met een Europees paspoort heeft en een tweede ouder die geen EU-onderdaan is, is het mogelijk dat het kind de EU moet verlaten als die tweede ouder geen verblijfsrecht wordt toegekend. Dat zou de facto betekenen dat het kind in kwestie zijn Europese rechten niet kan uitoefenen.

Knack >>

Onze illegale bezetters van de EU hebben besloten dat iedereen ons land op mag eisen.

Vroeger schopten we bezetters nog wel eens met geweld ONS land uit.

Doe mee met 8.220 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6502 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Niet-EU-burgers mogen blijven als ze kind met EU-paspoort hebben

 1. Dit kan echt gezellig worden. Voorbeeldje ….. Hoogzwangere vrouw ziet kans om naar Europa de reizen en daar te bevallen. Kind is dus een EU-staatsburger en moeder mag dus blijven die natuurlijk haar man laat overkomen als hij al niet hier illegaal verblijft en daarna nog eens de families van beide kanten. Ook dat is geen probleem en al met al hebben we dankzij 1 baby er weer een een flink stel opvreters bij.

  Like

 2. Duchesne // mei 10, 2017 om 23:48 //

  ..het is niet enkel dat, ook de hereniging van asieleisers loopt gewoon door, en dat zijn aantallen die niet in de afdeling asieleisers voorkomen…..word compleet verzwegen, meer dingen trouwens, zoals de misdrijven op dagelijks vlak en het aandeel asieleisers en ander allochtoon tuig. Ze zijn goed voor ruim 3/4 van alle misdrijven en maken ongeveer 1/8 uit van de totale bevolking….tel uit je multiculti winst…..

  Like

 3. Duchesne // mei 10, 2017 om 23:51 //

  …als er discussie is over de net door mij genoemde cijfers stel ik de overheid voor zelf met cijfers te komen, graag gespecificeerd in autochtoon en allochtoon op basis van afkomt en niet op basis van een uitdeel en cadeaubon vod dat paspoort/nationaliteit word genoemd…..

  Like

 4. Republikein // mei 11, 2017 om 01:48 //

  Niet te bevatten, het wordt van kwaad tot erger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: