Nieuw

Mislukte emancipatie, mislukt feminisme

door Ebru Umar

Als 100 mediavrouwen iets vinden, wil dat nog niet zeggen dat ze gelijk hebben. Als ministers Schultz en Bussemaker die 100 mediavrouwen steunen, moet je je helemaal wapenen. Om vervolgens te concluderen dat de emancipatie van vrouwen mislukt is.

Want als 100 mediavrouwen toegejuicht door twee ministers, adverteerders van GeenStijl oproepen de site te boycotten, is dat broodroof met als doel beroepsverbod. Laf en achterbaks bovendien. Dat je je daarbij beroept op je vrouw-zijn, is wijvengedrag. Als je vindt dat GeenStijl seksistisch en vrouwonvriendelijk is, sla je met gelijke munt terug: begin een site die beter is. Bovendien meisjes, wat leren ze jullie tegenwoordig op de school voor journalistiek? Of op jullie redacties? Sinds wanneer gaan adverteerders over de inhoud? Sinds wanneer willen jullie dat adverteerders over de inhoud gaan? En hoe kan het dat jullie het normaal vinden, om zonder enige tegenspraak alle ruimte te krijgen van de Nederlandse publieke omroep om trots op alle zenders te verkondigen dat een journalistiek platform als GeenStijl kapot moet? Hoe is dat niet angstaanjagend? Hoe is dat niet-bevoordeelde journalistiek? Hoe is dat objectief? Of geven jullie toe dat vrijheid van meningsuiting alleen bedoeld is als je de juiste mening hebt? Als je deugt? Nou, gefeliciteerd met jullie keurmerk van de Nederlandse Publieke Omroep dan – met kusjes van Shula zeker?

Niemand die deze 100 mediavrouwen hun mening misgunt, dat ze daarin echter zonder enige schroom gefaciliteerd worden door NRC, Volkskrant en de NPO is angstaanjagend. Deze 100 mediavrouwen leggen met instemming van VK, NRC en NPO, anderen hun mening, hun gelijk en hun moreel kompas op…

readmore>>
metronieuws
Also published on Zeepertje.com

Lees ook;
Power to the tuig
Tuigturken


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Mislukte emancipatie, mislukt feminisme

 1. Republikein // mei 10, 2017 om 01:55 //

  Mislukte mensjes.

  Like

 2. Volledig!

  Like

 3. Als zij in ieder geval wêl eerlijk en objectief naar “zichzelf kijken ! “Schamen zij zich nu “kapot”!

  Liked by 1 persoon

 4. Daarnet een jankend klein meisje bij de krantenboer: Nee, mamma, alsjeblief, ik wil later geen minister of ander krantenwijf worden!

  Liked by 1 persoon

 5. ieznogoedh // mei 10, 2017 om 18:33 //

  Deze 100 mediavrouwen leggen met instemming van VK, NRC en NPO, anderen hun mening, hun gelijk en hun moreel kompas op…
  Jaaaa, dat is het gevolg van het gesund linkse Volksempfinden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s