Nieuw

Het geweld van zwarten vastgelegd op film – de haat tegen blanken

Op YouTube is weer een filmpje opgedoken met de ongemakkelijke werkelijkheid van de haat die zwarten voor blanken voelen. In het videofilmpje ziet u een oudere dame met haar hondjes een pool party aanlopen om te vragen of de muziek wat zachter kan.

De vrouw is blank en de feestvierders zijn zwart. Eén van de jonge zwarten tilt de vrouw op en gooit haar met geweld op de grond, terwijl the bro’s met hun mobieltjes staan te filmen en schreeuwen “gooi haar erin!”. De vrouw – zoals in de onderstaande video is te zien valt met haar hoofd hard op de grond – liep een ernstige hoofdwond op en wordt door de laffe hyena meegesleurd en in het zwembad gegooid. Terwijl haar hondje ternauwernood weet te ontsnappen en in paniek wegrent. Wat daarna gebeurt wordt niet vertoond.

Er is in de verenigde Staten een enorm probleem met arrogante en gewelddadige zwarten die blanken als een geoorloofd prooi zien. Dit ongebreidelde racistische geweld is iets dat bij de meeste mensen bekend is, maar waar bijna niemand over durft te praten. Het is een werkelijkheid die in strijd is met de heersende politiek correcte gedachtepatroon dat zwarten altijd het slachtoffer zijn van kwaadaardige blanke racisten. Dit wordt in het bijzonder gevoed door de linkse pismedia die gewelddadige haatnegers zoals Black Lives Matter in het zonnetje zet en hun gal over de blanken laat spugen, waarbij steevast een slinkse politiek wordt gehanteerd om de criminele ellende en agressie van zwarten op blanken onder de politiek correcte deurmat te vegen.

Dit probleem wordt niet alleen maar ondervonden door blanken in de V.S., maar ook door Nederlanders en andere Europese bevolkingen. Wij laten wildvreemde buitenlanders toe om zich te gedragen hoe ze willen in onze landen – ze kunnen zonder serieuze consequenties onze mensen beroven, mishandelen, en verkrachten. We geven een signaal uit dat we een gewillig prooi zijn wat geoorloofd is om te verslinden. Ze bespotten en verachten ons.

Gateway Pundit schrijft in zijn artikel dat de vrouw later met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht en gelukkig momenteel in stabiele toestand verkeerd. De politie is nog steeds bezig met onderzoek.

Bron:

http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/disgusting-race-attack-elderly-woman-2-dogs-assaulted-pool-party-video-update/

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

13 Comments on Het geweld van zwarten vastgelegd op film – de haat tegen blanken

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 11, 2017 om 00:14 //

  Wat hier de Marokkaantjes zijn dat zijn daar de zwarten, kijk naar reality series uit de USA, Pawn Stars ed. en je ziet uitsluitend black trash. White trash bestaat natuurlijk net zo goed maar is in aantal te verwaarlozen in vergelijking met.
  Er is ook een tijdje een serie geweest die liet zien dat de politie een geprepareerde auto neerzette en dan gaat zitten wachten op een dief, in 99,9% van de gevallen… een zwarte!
  Zoals we hier zeggen; ze zijn oververtegenwoordigd in alle negatieve lijstjes.

  Liked by 3 people

 2. Professor: “Some White People May Have to Die” to Solve Racism
  Blacks may need to ‘kill white people in self-defense’

  https://www.infowars.com/professor-some-white-people-may-have-to-die-to-solve-racism/

  Like

 3. Een dikke professorneger met hangtieten die een averechts Hitlertje doet. Wees voorzichtig met wat je wenst. Het zal zomaar is op je kunnen terugslaan. Vergeet niet de gloriedagen van het Derde Rijk. Het ligt nog steeds op de hoek.

  Like

 4. Republikein // mei 11, 2017 om 03:33 //

  Like

 5. Dit is de ideologie van westerse feministen. Zij steunen de islamofascisten met een donkere huid.

  Nigeria’s most senior Muslim cleric has rejected a new gender equality bill, which proposes that women and men inherit an equal share.

  The Sultan of Sokoto, Mohamed Sa’ad Abubakar, said Muslims would not accept the violation of Islamic law guaranteeing men a greater share.

  Nigeria’s main Christian body has welcomed the bill, saying its religion permitted equal inheritance.

  Activists have pushed for the bill to end discrimination against women.
  Nigeria’s war of the religious robes
  Women ‘belong everywhere, Mr president’
  Mugabe the feminist?
  Nigeria is a deeply religious society with roughly the same number of Christians and Muslims.

  Speaking at a Koranic recitation ceremony in northern Zamfara state, the sultan said: “Our religion is our total way of life. Therefore, we will not accept any move to change what Allah permitted us to do.”

  He added: “Islam is a peaceful religion; we have been living peacefully with Christians and followers of other religions in this country. Therefore, we should be allowed to perform our religion effectively.”

  In October, the Christian Association of Nigeria (CAN) said it did not find anything wrong with the bill because in “Christianity inheritance is shared equally between male and female”.
  Lawmakers say they will consider public opinion before a decision is taken on which aspects of the bill to approve and which aspects to reject.
  In March, Nigeria’s senate rejected an earlier version of the bill, saying it was incompatible with Nigerian culture and religious beliefs.
  Human rights activist Bukky Shonibare called the rejection of the bill in March a sad day for Nigerian women and said it showed “how backward we are”.

  Bron:
  http://www.bbc.com/news/world-africa-38449822

  Like

 6. Duchesne // mei 11, 2017 om 12:27 //

  kijk, de politiek heeft gelijk: met de import van allochtonen word de vergrijzing van Europa opgelost….

  Like

 7. Van islam krijg je duivelse trekjes. Alle rassen.

  Like

 8. HetZalWelWeer // mei 11, 2017 om 18:28 //

  Ze hebben echt allemaal een goeie dag, door het dollen heen.

  Like

 9. En het filmpje is van youtube verwijderd door de gebruiker ? ja vast hahahahahha

  rommel: Dank voor je nieuwe videolink hslot4. Ik heb het in het artikel aangepast.

  Like

 10. danny // mei 12, 2017 om 12:02 //

  Fuck zwarten apen en rifapen en woestijnratten moeten hun bek houden!
  Ben niet onder indruk van deze racisten.

  Aziaten en blanken zijn de intelligentste rassen, zeker geen moslims en zwarten.

  Like

 11. Jennefer // mei 12, 2017 om 13:08 //

  Niet veel beter in suid afrika, blanke boer vermoord en in brand gesteek
  http://maroelamedia.co.za/nuus/sa-nuus/vier-plaasaanvalle-in-vier-provinsies-in-twee-dae/

  Like

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: