Nieuw

Angst

Leven in angst lijkt steeds meer het nieuwe Nederland te worden, ouders met angst om het welzijn van hun kinderen die niet meer veilig zijn op school en al helemaal niet meer tijdens door scholen georganiseerde uitstapjes. Angst om op vakantie te gaan, ben je nog veilig tijdens citytrips naar pak hem beet Londen, Parijs of Milaan? De leuke combinatie van door de school opgezette uitstapjes naar Londen bijvoorbeeld is iets waarvan je als ouders niet bepaalt gerust kunt zijn op een goede afloop.

De angst regeert steeds meer onze samenleving en de mensen die hier tegen in opstand proberen te komen worden weggezet als wereldvreemd, dom of racist. Ja dat is het nieuwe Nederland niet door schade en schande wijs geworden maar hardleers niet bereid om te leren van fouten, te leren van vergissingen of te leren van een decennia lang open deur beleid. Kom je met kritiek dan ben je ‘fout’ zie je het verkeerd en moet je het allemaal niet zo somber inzien. Dit was tien jaar geleden zo en is nu nog steeds zo. Nee de Nederlander wil niet leren de Nederlander wil tolerant zijn en iedereen welkom heten ongeacht zijn of haar doel dat deze hier in Nederland wil bereiken.

De SP en de PVV willen wel eens weten hoe de onderhandelingen tussen de VVD, CDA en de beide ‘bruinhelm stormtroep partijen’ gaat. Hier heerst radiostilte. Hebben wij Nederlanders niet het recht om onderhand eens te weten hoe het gaat met de onderhandelingen des doods? Angst voor groen linkse fascisten en D’66 landverraders is niet onterecht. Wat gaat er gebeuren wanneer deze echt definitief de macht grijpen? Opvoedkundige werkkampen voor autochtone Nederlanders volledig voorzien van gesubsidieerde groene stroom? Ja hier heb ik angst voor en dit kan met een glimlach gelezen worden maar worden demonstranten van Pegida niet nu reeds keihard aangepakt terwijl de Turken hier net mogen doen waar ze zin in hebben? Rechtsongelijkheid? Klopt maar dit is geen enkel probleem zolang de autochtone Nederland maar gepakt kan worden.

Angst is een groot goed en wanneer een ieder eens open zou staan voor zijn of haar angst dan was de helft van de strijd al gewonnen. Je kunt mij niet wijs maken dat je het geen enkel probleem vindt wanneer je dochter wordt verkracht door een asielzoeker of een moslim gangbang moet ondergaan op het stationsplein enkel en alleen daar je dan kunt laten zien hoe lekker tolerant je bent.  Je maakt mij niet wijs dat je het als allemansvriend prima vindt dat je zoon het ziekenhuis in wordt geslagen door een kudde moslims enkel en alleen daar hij het opnam voor een meisje dat werd lastig gevallen. Of wil je mij wijs maken dat je het prima vindt dat homo’s of lesbiennes half dood worden geslagen door een groep licht getint tuig daar ze hand in hand over straat lopen?

Dit is Godverdomme potjandorie mijn Nederland en ja ik heb angst, angst voor de veiligheid van vrienden, vriendinnen, kinderen zelfs voor mensen die ik niet eens ken die ook slachtoffer kunnen worden van de gevolgen van de immigratie blunders gemaakt door de naoorlogse regeringen en leiders van mijn Nederland.

Niets is meer heilig en niemand is meer veilig en de strijd is bezig maar wij staan inmiddels al met 3-0 achter terwijl de overwinning verder weg is dan ooit. Mag ik dan bang zijn voor de veiligheid van de generatie die na ons komt? Moeten wij te boek staan als de generatie die ons land heeft verloren zonder enige vorm van georganiseerde strijd? In wat voor een islamitische hel moeten onze kinderen en klein kinderen dan wel niet gaan leven? Een islamitisch kalifaat waarbij de vrouwen ingepakt rond moeten wandelen en als vee misbruikt gaan worden?

Is er iemand die mij vol overtuiging kan zeggen dat mijn angst onterecht is?

met groet Bolo 

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Angst

 1. Claudia M. // mei 10, 2017 om 19:31 //

  Nee, sterker nog ik deel ‘m!

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 10, 2017 om 19:47 //

  Ik heb enkel angst voor mezelf, en ontzettend de balen erin dat mijn recht op zelfbescherming mij ontzegd word. Ik ben bezorgd over de extra ellende die vrienden, vriendinnen en alles waar ik om geef erbij krijgen met de invasie van moslims en ander gajus, er is al genoeg aan problemen qua gezondheid, het gezeik van de politiek en de vuiligheid in de grond, het water en de lucht.

  Angst….nee, ik heb geen angst, ik weet waartoe dit politiek correcte zieke gekonkel gaat leiden en ik baal ervan dat de pers meedoet en een groot deel van het volk waar ik deel van uitmaak niks ziet, weet of eigenlijk ergens een flikker om geeft, behalve om voetbal en songfestivals, en drie, corectie vier homo’s die staan te bleren op een podium en waarvan er dan een ziek is en zielig…

  Geen angst voor Islam, enkel woede dat land en volksgenoten de basis van onze samenleving, gelijkheid en vrijheid slopen in hun arrogantie niet te willen zien welke soort gasten men ons opdringt…

  ..ik wil ergens wonen waar mensen voor elkaar opkomen en niet elkaar proberen te besodemieteren om een paar rotcenten…….ik ben nu aan het kijken waar wel een toekomst op te bouwen is in vrede en vrijheid, want dit land heeft niet het besef wat er aan het verdwijnen is.

  Geen angst, woede en een soort verwarring, niet goed kunnen bevatten dat mensen en in het bijzonder vrouwen hun eigen vrijheid en waardigheid laten afnemen of zelfs vrijwillig inleveren.

  ….. Ik heb zo de pest aan slaven die vrijwillig zichzelf onderwerpen en vervolgens een ander trachten via sluipweggetjes in hetzelfde schuitje te krijgen….

  Geen angst, maar woede.

  Liked by 1 persoon

 3. tja had in stukje angst best in woede kunnen veranderen was het verhaal hetzelfde gebleven

  Like

 4. Het vooroordeel is geen vooroordeel.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/streepjes_____belgen.html#comments
  Marrekkaanse pest woekert verder in W Europa, met dank aan het linkse geteisem.

  Like

 5. Duchesne // mei 10, 2017 om 21:29 //

  Yep Bolo, woede of angst, het verhaal veranderd niet qua inhoud, maar de boodschap denk ik wel… het verschil tussen vechten en moedeloos zijn. Wil je oplossingen zoeken….get in touch.. …Cu. Duchesne

  Liked by 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2017 om 22:56 //

  Prima stukje Bolo! En inderdaad; hardleers is het juiste woord, struisvogel tactiek zou je ook kunnen zeggen. Je kunt mij niet wijsmaken dat de aanhangers van de Jessias en van Alexander P. de krant niet lezen en de journalisten die behoedzaam om woorden als allochtoon of Marokkaan omzeilen niet doorhebben. Dan zou je toch wel zeldzaam dom en/of kortzichtig zijn.

  Like

 7. skeeter // mei 10, 2017 om 23:50 //

  @ Duchesne // mei 10, 2017 om 19:47 //
  Heb in mijn woede overhaast wat besteld voor het efficienter gebruik van lood.
  Iets met laser ofzo….het is natuurlijk onzin om het “milieu” onodig te vervuilen

  Like

 8. Republikein // mei 11, 2017 om 01:46 //

  Tsja, ik sluit me maar aan bij de vorige sprekers.
  Ze zeggen dat angst een slechte raadgever is.
  Kweenie hoor, alleen teringbende, dat wel natuurlijk.

  Like

 9. Floris Molenaar // mei 11, 2017 om 02:43 //

  Opstand is de beste remedie. Andere zachte manieren zijn al geprobeert, maar hielpen niet.
  Kom uit je confortzone en ga de straat op en protesteer. Dat is ons recht‼️‼️

  Liked by 1 persoon

 10. Esperanza // mei 11, 2017 om 15:53 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: