Nieuw

Amerikaanse moslimgroep wil slachtofferrol, waarschuwt voor brandstichting tijdens Ramadan

Weer eens wat anders, waarschuwen voor terreur tégen moslims in plaats van terreur dóór moslims.

Muslim Advocates, een Amerikaanse moslimorganisatie, waarschuwt voor brandstichting bij moskeeën in de komende ramadan-maand. In 2017 waren er moskeebranden in Austin, Texas, Victoria, Texas, Bellevue, Washington, Tampa, Florida, en Pittsfield Township, Michigan. (Klik hier voor een lijst van islamitische aanvallen en terreur in de VS sinds 11 september 2001.)

De actiegroep ziet de ramadan als een riskante tijd wegens het eventueel oplaaien van vermeend ‘anti-moslim’-geweld.

“Amerikaanse moslims zouden nooit bang moeten zijn om hun geloof te belijden of naar de moskee te gaan” zegt Madihha Ahussain, van Muslim Advocates. “Maar we moeten nu meer dan ooit op onze veiligheid letten. Moskeeën en gelovigen kunnen voorzorgsmaatregelen nemen om de veiligheid te garanderen.”

De tips zijn per mail verstuurd aan islamitische instanties zoals moskeeën en behelzen praktische maatregelen…

readmore>>
tpo\annabelnanninga
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 7.558 andere volgers

About Zeepertje (1053 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: