Nieuw

Amerikaanse moslimgroep wil slachtofferrol, waarschuwt voor brandstichting tijdens Ramadan

Weer eens wat anders, waarschuwen voor terreur tégen moslims in plaats van terreur dóór moslims.

Muslim Advocates, een Amerikaanse moslimorganisatie, waarschuwt voor brandstichting bij moskeeën in de komende ramadan-maand. In 2017 waren er moskeebranden in Austin, Texas, Victoria, Texas, Bellevue, Washington, Tampa, Florida, en Pittsfield Township, Michigan. (Klik hier voor een lijst van islamitische aanvallen en terreur in de VS sinds 11 september 2001.)

De actiegroep ziet de ramadan als een riskante tijd wegens het eventueel oplaaien van vermeend ‘anti-moslim’-geweld.

“Amerikaanse moslims zouden nooit bang moeten zijn om hun geloof te belijden of naar de moskee te gaan” zegt Madihha Ahussain, van Muslim Advocates. “Maar we moeten nu meer dan ooit op onze veiligheid letten. Moskeeën en gelovigen kunnen voorzorgsmaatregelen nemen om de veiligheid te garanderen.”

De tips zijn per mail verstuurd aan islamitische instanties zoals moskeeën en behelzen praktische maatregelen…

readmore>>
tpo\annabelnanninga
Also published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.171 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s