Nieuw

“NATO ally” Turkey threatens to strike U.S. forces partnered with Kurds

NATO ally? NATO was and is configured to fight the last war. President Trump was right when he said that NATO was obsolete, and it is unfortunate that he retreated from those remarks.

NATO is obsolete, and Turkey under Erdogan is no ally of the United States. The U.S. needs to reconfigure its global alliances, strengthening its ties with nations that are facing the same jihad threat we are, and ending sham alliances with jihad-promoting states, including but by no means limited to Turkey.

“NATO ally tests Trump: Turkey threatens to strike U.S. forces partnered with Kurds,” by Carlo Muñoz, Washington Times, May 3, 2017:

The war of words between Washington and Ankara over the U.S. military’s partnership with Kurdish paramilitaries in Syria escalated Wednesday, when a senior aide to Turkish President Recep Tayyip Erdogan suggested American troops could be targeted alongside their Kurdish allies in the country’s ongoing air war against the militias.

Senior presidential aide Ilnur Cevik said U.S. forces who are teamed up with members of the Kurdish People’s Protection Units, or YPG, were in danger of being hit by Turkish fighters patrolling the volatile border region with Syria.

If YPG units and their American military advisers “go too far, our forces would not care if American armor is there, whether armored carriers are there,” Mr. Cevik said during an interview on Turkish radio station CRI TURK Wednesday. “All of a sudden, by accident, a few rockets can hit them,” he added, referring to partnered U.S. forces…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1434 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on “NATO ally” Turkey threatens to strike U.S. forces partnered with Kurds

 1. Met Turkije in de NATO hebben we geen vijand nodig.
  Laten we hopen dat Kurdistan snel gesticht en erkend wordt en een substantieel deel van Turkije zal opslokken.
  Voor de NATO en voor de EU zou moeten gelden: GEEN MOSLIM LANDEN!

  Like

 2. 2000 stuks Abrahams, 200 Apaches en 100 stuks F18 en F22 graag om te beginnen.
  Turkije moet uiteindelijk worden bevrijd van het fascisme.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // mei 10, 2017 om 08:13 //

  Het beleid van de VS is glashelder: de terreurmoslims van o.a. ISIS in Raqqa moeten weg: dat was zo onder Obama en is nu zo onder Trump:
  http://ekurd.net/us-arm-kurdish-syrian-2017-05-10

  Erdogan is een subversieve factor met de zogenaamde FSA, van waaruit gedurende de jaren het grootste deel overliep naar allerlei moslimterreurgroepen.
  Maar onderschat de EU niet, met name West Europa, van waaruit gedurende de jaren duizenden Allah Akbar brullende jihad hufters richting terreurgroepen in Syrië zijn vertrokken, als “democratische strijders” volgens terreursjeik Mogherini van de EU.
  Nederland, met Henry Keizer van de VVD die multimiljonair werd door over lijken te gaan, is onder aanvoering van het maatje van Gordon, ene Rutte, zelfs de leverancier van horrordaden stimulerende pillen voor de volgers van Allah Akbar, is te lezen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28132413/__Jihad-lab_in_Limburg__.html

  Het “linkse” gekkenhuis te Brussel, de EU, die een douane unie met het schijt hol Turkije in stand houdt, waar onder Erdogan in gevangenissen mensen doodgemarteld worden, blijkt meer en meer zelf een terreurgroep, als je ziet dat Engeland, een beschaafd land, geen douane unie krijgt maar 60 miljard moet lappen.

  Liked by 1 persoon

 4. ieznogoedh // mei 10, 2017 om 18:30 //

  Turkey threatens to strike U.S. forces partnered with Kurds,”
  Ik zeg: doen! Dan zullen we eens zien wat die Ami’s doen.
  Betekent wel een opening naar WW III. Niet goed!
  Maar ja, erdowaan heeft niet alleen een raar mondje, maar ook een rare geest. OK, voor een mislim een normale geest.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: