Nieuw

MoetLees: DE redenen tegen het achterlijk kopvod, mainstream en feitelijk

Translation/transcript by Zeepertje

In een BBC praatprogram worden bezwaren tegen een kopvod geuit en twee redenen worden door betreffende dame gegeven;

Vanuit veiligheidsoverwegingen is het eerste argument dat wordt aangedragen en als tweede wordt integratie aangevoerd. Maar er valt nog veel meer over te zeggen, ook vanuit islamitisch standpunt. Het is tevens het uitdragen van een politieke ideologie die terug te vinden is in de bronnen van de islam zoals de Soena en de Koran.

Het idee in genoemde bronnen is dat de vrouw zich dient te bedekken omdat ze minderwaardig en vies is bevonden. En wanneer zij zichzelf niet bedekken dan zouden mannen daar geil van kunnen worden en hebben de vrouwen daaraan schuld. Dit beledigende en onzinnige idee wordt dus publiekelijk uitgedragen. Nu zijn mannen en vrouwen in het Westen gelijk dus het is merkwaardig dat we dit hier in ons Westen tolereren omdat deze ideeën absoluut haaks staan op de Westerse gedachte van vrijheden en democratie.

Wanneer we er andere voorbeelden bijhalen zoals bijvoorbeeld in de header, een t-shirt met een grote swastika erop of een KKK-puntmuts gewaad dan zal dit niet worden toegestaan in de publieke ruimte. Terecht omdat de ideeën verwerpelijk zijn. Waarom verdedigen en tolereren we dan wel een gewaad dat evenzo verwerpelijke ideeën uitdraagt? Ondertussen worden wij door de islam bij de ballen genomen omdat ze er een religieus verhaal van maken (taqiyya) waar wij als meerderheid telkens weer intrappen. Het is zeker niet uitsluitend een uitdrukking van religie maar tevens het maken van een politiek statement omdat er geen scheiding bestaat binnen de islam tussen kerk en staat.

De headbag mohammedame in kwestie haalt vanuit de eeuwige slachtofferrol waarin moslims zich wikkelen, de term “islamofobie” uit de kast en daarmee wijzend naar de overheid. Maar geen enkele minderheidsgroep wordt zo gepamperd als moslims.

De vuilniszak spreekt vervolgens over het “empoweren” van moslim vrouwen om integratie te bevorderen door ze te ondersteunen in hun recht om hun geloof uit te drukken op de manier zoals zij dat willen. Het argument zou steek houden als we spreken over niet-politieke gelaatsbedekkingen dus puur religieus. Ja, mensen mogen dragen wat zij willen en dat geldt ook voor vrouwen. Maar het dragen van een politiek symbool dat shocking en beledigende ideeën representeert zoals bijvoorbeeld dat vrouwen vies en inferieur zijn, is niet helemaal hetzelfde als een stuk niet-politieke kleding.

Wanneer een vrouw rond zou gaan lopen in een t-shirt met n grote swatika erop dan zal ze niet ver komen, het zal veel verontwaardiging en kritiek opleveren in de publieke ruimte waar anderen zich ook bevinden. Zij zullen hun vrijheid van meningsuiting toepassen om haar te bekritiseren. Ze zal bekritiseerd worden en bespot totdat zij besluit naar huis te gaan om andere kleding aan te trekken. Dit is natuurlijk een juiste werking omdat we in het Westen niet willen dat mensen rondlopen in een swastika t-shirt. En in dat geval zal er zeker geen tv-interview zijn dat deze vrouw toestaat om haar verhaal te vertellen in een debat op televisie tegen de politici om te klagen over hoe onderdrukt ze zich voelt als vrouw, dat allerlei gebeurtenissen geleid hebben tot deze “nazifobia”, nazifobia tegen arme vrouwen als zij die een swastika t-shirt dragen en dat niet al deze minderheden nazi’s zijn. Dat zou toch te zot voor woorden zijn niet?

Maar eigenlijk is het precies hetzelfde als wat hier gebeurd met die klaagvulleszak bij de BBC. Ze zegt;

“islamophobia neemt hand over hand toe en ik wordt geconfronteerd met aanvallen door islamophobia, zo erg zelfs dat het onderdeel van mijn leven is geworden. Vanwege jullie onverantwoordelijke opmerkingen tegen moslims, hen vervreemden en anderszins… …is dit waar je het over hebt, dit is assimilatie, dit is geen integratie. Iedereen heeft het recht zijn geloof uit te drukken, hun seksuele voorkeur, hun geloof, hun ideeën en zolang als ze daar niemand kwaad mee doen. Dit is zoals we vandaag leven in de multi-culturele samenleving. Ik ga niet accepteren om geassimileerd te worden in de grotere samenleving.”

Alles wat deze kopvod zegt raakt kant noch wal wanneer je kijkt wat ze feitelijk voorstaat. Ze probeert het recht te verdedigen om islamitische symbolen te dragen door te stellen dat iedereen zichzelf kan zijn. Zelfs noemt ze seksuele voorkeur maar wanneer je feitelijk kijkt naar de ideologie die islam voorstaat, kun je zien dat er een enorm verschil bestaat tussen het idee dat iedereen zichzelf kan zijn inclusief homo’s en de islamitische ideologie. Zij doet alsof ze opkomt voor vrouwenrechten, gelijkheid voor iedereen, maar het is onwaarschijnlijk dat ze bezorgd is over deze waarden in en op zichzelf. Het kan haar niets schelen dat talloze kinderen verkracht zijn door moslims in Rotherham bijvoorbeeld, Zij protesteert niet tegen de behandeling van vrouwen in Egypte, Saoedi-Arabië, Pakistan, Afghanistan en andere moslimlanden. Ze verdedigt alleen maar de islam en ze heeft exact geleerd hoe dat moet in een Westers land. Zij weet dat wij geven om gelijkheid voor minderheden en vrouwenrechten dus daarom noemt zij deze dingen. De houding van deze kopvod is een weerspiegeling van een groter probleem dat we met moslims hebben in de Westerse wereld.

Wat moslims in het Westen vaak doen is onze vrije samenleving gebruiken om ideeën te promoten en ontwikkelen die haaks staan op deze zelfde vrije samenleving.

 1. Ze gebruiken ons recht op vrijheid van meningsuiting om op politieke wijze hun doctrine weer te geven, hun doctrine waarbinnen diezelfde vrijheid van meningsuiting niet bestaat.

 2. Zij gebruiken onze vrouwenrechten om te dragen wat ze willen en om uitdrukking te geven binnen onze publieke ruimte aan de politieke ideologie waarin vrouwen inferieur zijn.

 3. Zij gebruiken onze vrijheid van godsdienst om een politiek waardensysteem te ontwikkelen en praktiseren waarbinnen diezelfde godsdienstvrijheid niet bestaat.

En deze hypocrisie zit diepgeworteld in de moslimmentaliteit. Iets dat ontbreekt in de UK en de rest van de wereld op dit moment, is het onderhoud van de Westerse beschaving. Want de Westerse beschaving dient eigenlijk onderhouden te worden. En dit is belangrijk zodat de komende generaties na ons eveneens kunnen leven in een land waar vrouwen ’s nachts veilig buiten kunnen lopen op straat. In het Westen zijn mannen en vrouwen gelijk en dat is een belangrijk onderdeel van onze cultuur maar dit moet wel onderhouden worden. West-Europa is het gebied van de West-Europeanen, het is hun land dus hun cultuur en hun publieke domein. En zolang kopvodden geen plaats hebben in het publieke domein van een Westers land, net zoals swastika t-shirts of een KKK-uniform geen plaats hebben in een Westers land…

Tot zover de vrije vertaling.

Verder is een onderdeel van die ‘religieuze’ doctrine, die ik voor u wil toevoegen, het feit dat er vanuit de koran tevens een andere boodschap wordt weergegeven in Surah 33:59

-O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun overkleden (Djilbâb) over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijker om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen. En Allah is Vergevensgezind, Meest Barmhartig-

De argumenten ertegen kunt u in het bijgevoegd plaatje lezen met de genoemde Surah.

 • BBC Ridiculousness! ABSURD apologia for Islamic symbolism

 
Een echte aanrader voor maar n paar eurootjes is het eerder verschenen boek van de video producer Paul Nielsen waarvan reeds een tweede druk in voorbereiding is. Of check www.debatetheleft.com
 

 

Also published on Zeepertje.com


 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

14 Comments on MoetLees: DE redenen tegen het achterlijk kopvod, mainstream en feitelijk

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 9, 2017 om 20:14 //

  Gedicht van Martin Niemöller met naar deze tijd aangepaste tekst

  Toen de barbaren de patriotten arresteerden, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen patriot.

  Toen ze de vrouwen verkrachten, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen vrouw.

  Toen ze de homo’s vermoorden, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen homo.

  Toen ze christenen kruisigden, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen christen.

  Toen ze mij kwamen halen
  was er niemand meer, die nog protesteren kon.

  Liked by 1 persoon

 2. Het religieuze fascisme moet worden vernietigd.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 9, 2017 om 23:51 //

  Ben het volledig eens met dit artikel van Zeepertje, met een kanttekening, ze misbruiken de vrijheid van meningsuiting, ze misbruiken onze vrouwenrechten, ze misbruiken onze vrijheid van godsdienst.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // mei 10, 2017 om 00:36 //

  @ Tijl,
  Parasieten dus die ook nog eens een verschrikkelijk virus verspreiden,
  Uitroeien met wortel en al is het enige medicijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Avidia // mei 10, 2017 om 00:40 //

  Ze moeten gewoon terug naar hun eigen land, daar kunnen ze naar hartenlust in die lompen rondlopen. Waarom zijn ze allemaal hier, dit is niet en wordt ook nooit hun thuis, onbegrijpelijk!!!
  Verbieden, kijken wat dat brengt, met een beetje geluk gaan ze weer naar hun thuisland. Weg met die straatvervuiling.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2017 om 00:46 //

  Nou zo ver wil ik niet gaan Skeeter, dan zou ik me verlagen tot hun niveau en dat wil ik graag voorkomen, wijs maar een paar stukken aarde aan waar ze mogen leven, zet er een groot hek omheen en laat ze het maar uitzoeken. Niks van ze kopen, niks aan ze verkopen en zo af en toe vanaf een veilige afstand met een drone kijken hoe ze er aan toe zijn. Lijkt me wel leuk; al die Saoedische prinsen met hun Maserati’s, Ferrari’s en Bugatti’s maar zonder benzine want er wordt wel olie opgepompt maar raffinaderijen hebben ze niet. Miljarden petro-dollars maar niemand die ze wil hebben! Gefeliciteerd jongens, vraag maar aan allah hoe het verder moet, hij weet het toch zo goed?

  Like

 7. Inshallah

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2017 om 01:10 //

  Wel grappig dat je “must read” letterlijk vertaald naar Moet Lees! Er was een moment van aarzeling toen ik het las, aan de andere kant Mohammed, Achmed en Ali snappen het meteen maar ja die hebben het ook over; “Die meisje is in de water gevallen” 🙂

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2017 om 01:18 //

  Je moet trouwens toch eens vertellen waar je nick-name “zeepertje” vandaan komt, ik ken de uitdrukking “een zeperd halen” wat zoveel betekent als afgaan maar het zou kunnen dat dit Haagsch is. Het zou ook kunnen dat het bargoens is dat weet ik niet.

  Like

 10. Een twitterdingetje waarschijnlijk, zie t nooit op fb trouwens…

  Like

 11. Ach Tijl, what’s in a name. Maar zeker wel wereldwijd unique; google maar ns op zeepertje en dan afbeeldingen, cést moi moi et moi aussi. Maakt niet uit welk platform, minds, twitter, gab of google+, linkin of ’t youtube-channel… all the same. In de kroeg de achtergrond Tijl, niet hier

  Like

 12. skeeter // mei 10, 2017 om 04:25 //

  Sorry Tijl maar tolerantie voor intolerantie kweekt alleen maar meer intolerantie. Het kan mij absoluut niks schelen hoe het wordt uitgeroeid zolang de job maar kompleet is.

  Liked by 2 people

 13. skeeter // mei 10, 2017 om 04:28 //

  En Tijl, soms moet je moeder natuur even een handje helpen voordat het echt fout gaat.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: