Nieuw

Wat nou als?

Zondag waren de presidentsverkiezingen in Frankrijk en zoals we allen inmiddels weten heeft Emanuel Macron deze verkiezingen gewonnen.

Waarschijnlijk niet zozeer omdat men hem de beste kandidaat vond maar omdat men tegen Marine le Pen was. Dat weet Macron zelf natuurlijk als geen ander, dat moet toch een beetje een zure smaak aan zijn overwinning geven; winnen niet omdat men je zo goed vind maar omdat ze je tegenstander een hak willen zetten.

Zo dwaalden mijn gedachten af, stel nou dat Marine gewonnen had? Ik denk dat heel Frankrijk dan tenminste een week lang het toneel was geweest van grootscheepse rellen waarbij voor miljoenen zo niet miljarden aan schade was ontstaan, ik denk dat iedereen met een IQ groter dan zijn schoenmaat het daar wel mee eens is.

Vreemd is het wel, alles dat maar riekt naar patriottisme wordt immer met geweld geassocieerd terwijl het in feite precies andersom is. Ik heb nog niet gehoord van rellen door aanhangers van het Front National en die gaan er waarschijnlijk ook niet komen.

Eigenlijk komt het erop neer dat Links in Europa groot voorstander is van de vrijheid van meningsuiting, nou ja, dat wil zeggen als je het politiek gezien met hen eens bent of als je moslim bent.

Nou ja het zij zo, Frankrijk gaat in een vrije val naar de armoe, begeleid door triomfantelijke media en politici uit de EU, Griekenland is al naar de verdommenis, in Italië staat het hele banken systeem op omvallen en Frankrijk is de volgende maar………Marine le Pen heeft niet gewonnen en dat is Links Frankrijk dan toch maar mooi gelukt, dat het een pyrrusoverwinning is dat merken ze wel over een paar jaar.

Ben benieuwd hoeveel miljard Draghi komende maand moet laten bijdrukken…..

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

4 Comments on Wat nou als?

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 8, 2017 om 07:36 //

  Een fabel
  Vanaf de industrialisatie zoekt de bond van roofridders naar mogelijkheden om fors aan het volk te verdienen door hen de meest idiote dingen als consument in hun maag te splitsen en tegelijkertijd die massa onder controle te krijgen en houden. Hieruit voort zijn de eerste en tweede wereldoorlog gekomen en staat de derde op punt te beginnen. Revoltes en de opkomst van het socialisme en communisme maakten duidelijk dat de tijd om via slaven en lijfeigenen te leven voorbij leek en men moest om als profiteurs en parasieten van het goede leven te blijven genieten een nieuwe weg zien te vinden.

  Na de eerste wereldoorlog leek dat te lukken via het nazisme en fascisme. Na een aanloop periode van bijna twintig jaar maakte beide stromingen zich los van hun bazen, voor een groot deel Amerikaanse banken en dachten stropoppen leiders van wereldformaat te zijn. De meesten weten wat daar uit is ontstaan. Tijdens en na WO2 werden door de orde van roofridders al weer nieuwe plannen gesmeed om tot totale macht te komen.

  Met kinderlijk enthousiasme dacht de wereldbevolking in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw dat er echt een nieuwe wereld was ontstaan. Gewone mensen leken opeens mee te tellen, konden zelfs studeren en hoge banen leken ook binnen hun bereik te liggen. Politieke partijen werden moderner, de heren van ooit ruimden het veld voor gewonere mannen en vrouwen. Vrouwen werden via de pil bevrijd van het juk van ongewenst moederschap. De wereld leek echt de goede kant op te gaan. Een jeugdcultuur bepaalde zelf wie hun artiesten waren. Niet langer werd dit door bedrijven bepaald.

  Maar aan alles komt ooit een eind, de jaren 70 en 80 stonden voor de deur met het overnemen van die jeugdcultuur door grote platenmaatschappijen, massawerkloosheid die werd gecreëerd om de arbeiders hun hok in terug te jagen. Al dit negatieve werd ondersteund door de kinderen van de ooit socialisten. Zij waren hogerop geklommen en wilden de fijne banen met heerlijke inkomens vasthouden voor zichzelf en daarna doorgeven aan hun kinderen. De macht die de massa ooit dacht te bezitten was gebroken voor die macht echt had kunnen ontstaan.

  De internationale bond van roofridders in Wallstreet begon de touwtjes weer in handen te krijgen via het grootste handicap van het volk, decadentie en hebzucht. Het volk bestond eigenlijk helemaal niet, het was enkel een soort gedwongen bondgenootschap dat had bestaan om te overleven. Vanuit de jaren 60 kwam de leer van individualisatie gebracht door politici die ingehuurd door de roofridders zo het laatste restje van solidariteit bij het volk lieten verdwijnen. Ieder voor zich en god voor de roofridders, was het credo waar het volk blij achter liep aan te hobbelen.

  Waarom zouden ze zich ook bezighouden met de problemen van hun buren, dichtbij of ver weg. Ze hadden lang genoeg gesappeld, of liever gezegd hun ouders, nu was het eens hun beurt om te genieten. Genieten van de auto die hen het lekkere egoïstische individualisme in de vorm van mobiliteit en vrijheid bracht. Zonder na te denken waar de brandstof voor hun auto vandaan kwam. In plaats van zich dit te beseffen en alles wat daaraan vast kon zitten genoten ze van een prachtige zomer, reden in het wild heen en weer, luierden op stranden in verre landen van welverdiende vakanties en ontdekten in de jaren 80 en 90 het vliegtuig, dat hen veel sneller veel verder kon brengen. Over luchtvervuiling en opnieuw waar toch al die brandstof voor ook al die vliegtuigen vandaan kwam dacht men wederom niet na.

  Nadenken was voor de domme, voor zeurpieten die waarschuwden dat men zich zat vast te manoeuvreren, chantabel werd voor een boze godsdienst aan de andere kant van de wereld. Dit was trouwens heel simpel op te lossen door aanhangers van die godsdienst hierheen te halen en hen net zo corrupt te maken met alles wat ons hier corrupt gemaakt had. Helaas liep het anders. Men had de bond van roofridders vergeten die nog steeds uit was op totale controle. Verdeel en heers deden hun intreden en richten de laatste schade aan.

  Bankiers grepen opnieuw de macht. Roofridders zetten in Amerika een Uncle Ben als stropop neer die de wereld in oorlog stortte. Uncle Ben eiste dat het blanke continent zwart en islamitisch zou worden. De blanke slaven van de roofridders voerden uit wat Uncle Ben zei dat gebeuren moest. De slaafse blanke politici en journalisten floten de mooiste melodieën, huurden vele grootheden als Bono en Sting als zangers in, omdat die al lange tijd zeker wisten allebei de reïncarnatie van Christus te zijn en met z’n allen ging een vrolijke optocht naar de kliffen.

  Overal kwamen politici aan de macht die op de maat van het lied van Uncle Ben mee hupsten en overal werden zwarten en islamieten binnengehaald als bevrijders. Iedereen was blij en vrolijk tot plots bleek dat die bevrijders helemaal niet aardig waren. Ze renden met lange messen en zware knuppels door straten, door dorpen, door steden en sloegen op alles dat wit was.

  Uncle Ben genoot en voegde nog een extra boek toe aan zijn memoires. Zijn bazen van de roofriddersbond waren ook tevreden en lieten dat blijken. Vele honderdduizenden dollars kreeg hij als beloning voor spreekbeurten voor de bond van roofridders.

  De wereld was eindelijk terug bij wat de wereld was voor een imbeciel volkomen impulsief de industrialisatie startte. Eindelijk stond de massa weer braaf bij de poort van de fabriek. Eindelijk klonk weer dat heerlijke lied. ‘baas ik werk hard en vraag niet veel, alstublieft baas, mag ik vandaag werken’. Heerlijk om dit te horen voor iemand die graag parasiteert.

  Liked by 1 persoon

 2. Heel juist verhaal weergegeven door bedondere burger
  Het is exact wat de laatste 100 jaar gebeurd is en naar wat het geleid heeft.
  Nu met de Franse verkiezingen is het juist hetzelfde weer zal er niets veranderen want deze pipo zal niet in staat zijn om iets te veranderen en ook zal niets mogen veranderen .
  De eu zal nooit verdwijnen tenzij door oorlog of revolte en dan nog .de ondergang van de gewone man in de straat zal verder evolueren want er waren ook terug geen degelijke kanddaten juist zoals in Amerika ….het is ook kiezen tussen de pest en de cholera

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2017 om 12:17 //

  Vandaag staat in het AD dat van de mensen die hun stem uitbrachten op Macron maar liefst 43,1% dat deed om le Pen weg te houden, dat maakt het mandaat dat Macron heeft gekregen wel flinterdun. President niet omdat men jou wilde maar omdat men de andere kandidaat niet wilde het blijft bijzonder.

  Like

 4. Perfect en volkomen waarheidsgetrouw @ bed.burg.16.000.001. Ik ben geboren in de oorlogsjaren dus heb alles meegemaakt en weer is er een kloon van de bond van roofridders op een leidersplaats terechtgekomen. Ik denk, dat als men de stemmen gaat uitkristalliseren het zal blijken dat maar +/- 30 % van de Fransen op deze bankier en roofridderskloon hebben gestemd. Of men nu Nederland, Duitsland , Italië, Oostenrijk, Griekenland neemt. Heel “toevallig” worden in al deze landen roofridders klonen gekozen. Ik geloof niet meer in toevalligheden, dus ben het volkomen met je eens.
  Hoe kunnen de Fransen in godsnaam iemand kiezen met een “oedipuscomplex”.
  En zo verwekelijkt de westerse wereld meer en meer, een uitgelezen kans voor de woestijn barbaren om de boel over te nemen. En de weekdieren? Nou die komen er pas achter als hun kop over de straat rolt .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s