Nieuw

VIDEO “Mohammed, Abdullah, go away” – Nordisk Ungdom gaat ten aanval tegen asielmanifestatie

Zweden – “PK-pack” (Politiek Correcte-bende) scandeerden de Nordisk Ungdom (Noordse Jeugd) toen ze een demonstratie bestormden voor ondersteuning van asielzoekers. Eén persoon van de tegendemonstratie is gearresteerd, schrijft de politie op zijn website. – Dat die zogenaamde vluchtelingkinderen zich onveilig voelen in Zweden is wel het minste waar ik me over bekommer, zegt Fredrik Hagberg van de Nordisk Ungdom tegen Nyheter Idag.

Afgelopen zondagmiddag was er een demonstratie op het Mynttorget (Muntplein) in Stockholm ter ondersteuning van asielzoekers en de zogenaamde minderjarige vluchtelingen zonder begeleiding. Maar de demonstratie werd verstoord door de Nordisk Ungdom, een organisatie die door goedlinks als slechtrechts wordt beschreven.

De groep hield een spandoek omhoog met de tekst ”Refugees go home”, en scandeerden leuzen zoals ”Mohammed, Abdullah, go away”.

Videobeelden van de gebeurtenis laten zien dat de stemming al snel onbehagelijk werd en een politieauto zich tussen de Nordisk Ungdom en goedmens demonstratie moest begeven . Op de website van de politie schrijft de uitvoerende macht dat een slechtrechts persoon is gearresteerd op verdenking van mishandeling op een goedlinks persoon door het gooien van Bengaals vuurwerk.

Nyheter Idag heeft contact opgenomen met Fredrik Hagberg van de Nordisk Ungdom en hij legt de schuld bij “links”.

– Er was een klein handgemeen. Links viel ons aan en we werden gedwongen ons te verdedigen.

Maar op de videobeelden ziet het eruit dat jullie met het conflict begonnen?

– Ja, dat kan we zo zijn, maar dan vraag ik me af welke videofilm jij hebt gezien. Die heeft waarschijnlijk niet de hele waarheid laten zien.

Maar gedragen jullie je niet zoals AFA tijdens tegendemonstraties?

– We laten AFA niet de standaard bepalen voor tegendemonstraties. Wij gebruiken onze grondrechtelijk speelveld om tegendemonstraties uit voeren tegen de linkse waanzin.

Zie je niet in dat eenzaam komende vluchtelingkinderen en sociaal werkers zich bedreigd voelen door dit optreden van jullie?

– Dat die zogenaamde vluchtelingkinderen zich onveilig voelen in Zweden is wel het laatste waar ik me druk over maak. En die ouwe taarten van de sociale dienst die het liefst zoveel mogelijk moslim jongetjes willen importeren om lekker te neuken zal me aan mijn reet roesten, het linkse zootje moet eindelijk is tot besef komen dat het een gewelddadige cultuur binnenhaalt.

Maar behoren jullie zelf als Nordisk Ungdom niet tot een gewelddadige cultuur?

– Nee, wij hebben duidelijk voor iedereen een anti geweld principe. Maar we gebruiken onze grondrecht op zelfverdediging.

(Videofilmpje van dit spannende gebeuren is helaas niet te embedden en alleen maar te zien op de bron.)

Bron:

https://nyheteridag.se/mohammed-abdullah-go-away-har-gar-nordisk-ungdom-till-attack-mot-asylmanifestation/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on VIDEO “Mohammed, Abdullah, go away” – Nordisk Ungdom gaat ten aanval tegen asielmanifestatie

 1. Greengo // mei 8, 2017 om 18:51 //

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 9, 2017 om 02:21 //

  Het stemt in elk geval hoopvol dat de jeugd zich laat horen.

  Like

 3. Sven G // mei 9, 2017 om 23:01 //

  Nordisk Ungdom heeft hun eigen video van het evenement op youtube geplaatst

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: