Nieuw

SGP-jongeren Oldebroek publiceren poster met islamkritisch statement, ophef, iedereen woest

Plaatselijke PvdA-fractievoorziter: ‘Gele ster sfeer, heb nét 4 mei herdacht!’

De SGP-jongeren in het immer Godsvrezende Oldebroek (en Elburg) houden op 23 juni aanstaande een gezellige barbecue met borrel en discussie over het thema: Is de islam een bedreiging voor Nederland?. Ook landelijk SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij zal aanwezig zijn als spreker.

Tot zover niets aan de hand, het standpunt van de SGP over de islam is al lang bekend en de vraag (‘is de islam een bedreiging voor Nederland?’) stellen is niet perse hetzelfde als hem beantwoorden.

Alleen: bij de openbare Facebook-uitnodiging werd een affiche voor deze gezellige barbecue gepubliceerd, waarop behalve de vraagstelling ook een bom met ontstoken lont staat afgebeeld.

En dat mocht natuurlijk niet. Dat zou namelijk kunnen betekenen dat een zeer vredige en tolerante religie als de islam zomaar wordt gekoppeld aan geweld of, godbetert, bomaanslagen! Belachelijk natuurlijk. Er is in de hele wereld vrijwel niemand die bij ‘de islam’ aan bomaanslagen of geweld denkt.

Enter #OPHEF!, want ‘kwetsend’.

Uiteraard was de lokale PvdA er als eerste bij om de holocaust erbij te slepen, je moet als rechtgeaarde sociaal-democraat nooit een moment voorbij laten gaan…

leesverder>>
tpo\bertbrussen

Zeepertje zegt; Ik mag dat realisme van de SGP wel!

Ten tijde van de uitgifte van hun “Islam Manifest” heb ik @keesvdstaaij even een zelf-gefabriekt exemplaar voor post- en sharingdoeleinden gestuurd…


Goed bezig SGP! Chapeau en respect

Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

10 Comments on SGP-jongeren Oldebroek publiceren poster met islamkritisch statement, ophef, iedereen woest

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2017 om 14:27 //

  Ik las het hele verhaal een seconde geleden en zat net op het punt om het te verwerken in een artikeltje. Zeepertje was me voor! Maar hij zegt alles dat ik ook wilde zeggen dus is er geen man overboord!
  De volslagen idioterie om een verbinding met de Jodenvervolging te maken gaat alle perken te buiten.
  Maar het geeft wel een mooi beeld van hoe wanhopig Links Nederland inmiddels is om toch vooral “hun punt” te maken, meer immigranten, meer islam, meer polarisatie kortom meer ellende.

  Like

 2. Greengo // mei 8, 2017 om 14:31 //

  Idealisme is mooi; realisme is beter. Compliment aan SGP aangaande deze materie.

  Like

 3. @ Tijl Ik vind het wel een goed idee om de holocaust erbij te halen maar dan wel de echte .
  https://hslot4.wordpress.com/2017/03/26/moslim-vrijwilligers-die-voor-hitler-en-het-nazisme-vochten/
  Leg je ze meteen het zwijgen op en als ze dan beginnen te janken over moderate moslims en pislam veeg je die leugen ook meteen van tafel alstublaft het is gratis .
  Moderate islam is totaal inrelevant waarom geschiedenis leert ons dat .

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // mei 8, 2017 om 15:00 //

  hslot4 – +1

  Like

 5. Discussie is overbodig over de vraag of de pislam een bedreiging is, het antwoord weet elke boerelul… JA !!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Sorry Tijl, maar zet gerust je eventuele toevoegingen onder in t stuk…

  Like

 7. Absoluut Greengo

  Like

 8. Virgo // mei 8, 2017 om 18:53 //

  Geheel eens met de pijlers van de SGP. Zo heurt het. Complimenten.

  Liked by 1 persoon

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 8, 2017 om 20:51 //

  Vanuit de onderbuik………
  Brieven en artikelen!
  van De Boze Ouwe Man

  De verstoorde droom

  Wie wil er geen mooie, vredige wereld. Een wereld, waarin naar ideaalbeeld van Jehova’s Getuigen de leeuwen naast de lammetjes loom in het zonnetje liggen te genieten van het altijd mooie weer. Heerlijk toch, wie wenst dit niet. Wie is de keiharde realiteit van deze wereld niet beu. Iedereen lijkt mij. Helaas zijn dromen enkel dromen en zullen die nooit uitkomen. Waarom niet, schreeuwen vandaag miljoenen kinderstemmen. Als wij het willen dan komt het uit, schreeuwt een mannetje erboven uit, die anderen loopt op te jutten na net zijn neus voor een zoveelste keer te hebben gesnoten. Ja, waarom niet, brullen anderen nogmaals in koor.

  Waarom wel, is wat anderen hier tegenoverstellen. Denk toch na, dromen zijn bedrog hoe graag je soms ook wilt dat dit niet zo is. Wees realistisch, laat je geen waanbeelden voor je neus hangen waardoor je het leven zonder dromen niet meer denkt aan te kunnen. Waardoor je niet meer wenst te weten, niet wenst te horen dat dromen werkelijk niet bestaan.

  Helaas zijn veel kinderen zeer beschermd opgegroeid in een milieu waar pappie en mammie alles deden om het hun kroost zo fijn mogelijk te maken. Aan niets mocht het hun prinsjes en prinsesjes ontbreken. Realiteitszin moest ver van hen worden afgehouden, dat zou de lievelingen alleen maar in diepe, duistere depressies onderdompelen. Afgestudeerd en uitgeleerd staat de kroost rond hun dertigste nog wat wankel op eigen benen en niet langer kunnen pappie en mammie hen blijven beschermen tegen al die akelige tegenslagen die nu eenmaal bij het leven horen.

  Hun kroost zoekt heil in afleiding, gaat dansen, dansen, dansen, met of zonder ecstasy, cocaïne en alcohol. Ze dansen en dansen tot ook dit verveelt. Uitgedanst en gefrustreerd gaat de kroost een half jaar of langer trekken door Australië of in retraite in India. Om wijsheid op te doen trekt de kroost van stad naar stad, van strand naar stand, van club naar club om uitgereisd, met zonnebril op hun gebruinde neus en koptelefoon luid schetterend op het hoofd terug te keren, als man of vrouw van de wereld waar zij slechts als toerist diverse malen overheen gevlogen zijn.

  Weer doemen dan niet veel later die akelige problemen op, die nare gebeurtenissen die zwaar depressief maken en daarom alleen al mogen die niet bestaan. Snel rent de kroost naar de psycholoog die redding brengen moet. Overal is toch een pil tegen vandaag. Kroost zoekt verder troost bij new age of scientology. Zoekt bij allerlei extremen en komt bij islam aan. Er moet toch iets zijn dat eerlijk is en oprecht. Er moet toch een geloof zijn dat staat voor wat het zegt te staan. Islam lijkt anders, islam lijkt eerlijk, islam lijkt echt, islam lijkt goed, islamieten worden bewonderd voor hun wilskracht bij het vasten tijdens de Ramadan, voor hun manier van bankieren, en voor alles dat kroost in het Westen of op hun vele reizen niet vinden kon.

  Want er moet een reden zijn waarom alles bestaat. En zo niet dan scheppen zij die reden, omdat er een reden moet zijn. Daarom wil kroost niet luisteren, daarom willen zij niet zien wat zichtbaar is voor ieder die wakker is. Daarom zien zij de gruwelen niet, de andere kant. Dat willen zij niet, dat verstoort hun droom en dat mag natuurlijk niet. Wordt wakker, groei op, vergeet sprookjes door jullie mammies en pappies verteld, sprookjes waarin jullie werd voorgehouden bijzonder te zijn. Je bent nog niet eens een zandkorreltje, zo onbeduidend en zo onzichtbaar, of je dat nu leuk vindt of niet, wen daar maar aan.

  PS en dit is ten voeten uit veel PvdA’ers, SP’ers, GroenLinks’ers en niet te vergeten onze progressieve D66’ers. Alles moet zijn zoals zij vinden dat het moet zijn omdat al het andere hun droom verstoord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s