Nieuw

Schele hoofdpijn van Buitenhof

Door Joost Niemöller

Bij Buitenhof ging het over de ‘verkrachtingscultuur’ in Nederland. En daarmee werd gedoeld op Nederlandse studenten die flauwe grappen maken. Er zaten drie zeer bekakt sprekende dames aan tafel, plus de zeer bekakt sprekende presentatrice, die het allemaal met elkaar eens waren: De verkrachtingscultuur onder Nederlandse studenten is een enorm probleem, dat aangepakt moet worden, bijvoorbeeld door een advertentieboycot van de site Geenstijl.

In wat voor wereld leven deze dames?

Zouden ze er wel eens van gehoord hebben dat het woord ‘verkrachting’ niet eens voorkomt in de koran omdat vrouwen op het gebied van seksualiteit niet geacht worden een eigen wil te hebben?

Hebben deze Gooise vrouwen ooit wel eens stilgestaan bij wat er in Keulen gebeurde?

Hebben ze zich ooit afgevraagd waarom zwarte mannen zoveel vrouwen verkrachten?

Waarom verkrachting in India aan de orde van de dag is?

Zouden ze wel eens gehoord hebben over het Rotterham verkrachtingsschandaal? Dames, zelfs jullie BBC schreef er al eens over!

Zouden ze wel eens gehoord hebben over de verkrachtingsepidemie in Zweden als gevolg van de immigratie uit Afrika en het Midden Oosten?…

leesverder>>
nieuwerealist
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Schele hoofdpijn van Buitenhof

 1. Als de presentatrice ene marcia was, die komt uit Heerlen, waar men een echt lelijk duitsachtig accent heeft, dat bekakte is dus aangeleerd.

  Liked by 1 persoon

 2. Feministen (m/v/jeweetwel) haten mannen en walgen van alles wat maar in de verte op een penis lijkt. Ze kunnen zich niet voorstellen dat de meeste vrouwen vrijwillig (daarom heet dat zo) neuken met een man en dat ook nog best geil vinden. En dus gaan ze ervan uit dat elke beurt waar een man bij betrokken is een duidelijk geval van verkrachting oplevert. Ik zeg u, deze wereld zit vol met mutanten en andere aliëns dus tijd voor de grote schoonmaak, het is Lente.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2017 om 17:24 //

  Wat is een discussie tussen gelijkgestemden waard? Als je het toch al roerend met elkaar eens bent hoef je er ook niet over te praten, maar ja praten is waarschijnlijk door vrouwen uitgevonden en verbetert, ze kunnen het ook uren volhouden zonder iets te zeggen.

  Liked by 1 persoon

 4. talking without saying…

  Like

 5. Maar ik had t over n toevoeging Tijl 😉

  Like

 6. skeeter // mei 9, 2017 om 09:53 //

  sommige wijven zijn het verdedigen niet waard.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s