Nieuw

Qatari Government Opens Mega-Mosque in Malmö, Sweden

Qatar’s Ministry of Awqaf and Islamic Affairs has opened Scandinavia’s largest mosque in Malmö, Sweden.

The 1,791 square metre Umm Al-Mu’minin Khadijah Mosque will be able to accommodate around 2,000 devotees and cost the Qatari government around three million euros, according to the Qatar News Agency.

An absolute monarchy where the legal system is based largely on Sharia law, the Gulf state has been repeatedly accused of funding radical Islamic terrorism, not least by former U.S. Secretary of State and Democratic party presidential candidate Hillary Clinton.

“We need to use our diplomatic and more traditional intelligence assets to bring pressure on the governments of Qatar and Saudi Arabia, which are providing clandestine financial and logistic support to [Islamic State] and other radical Sunni groups in the region,” read a 2014 document released by Wikileaks in 2016.

An investigation by The Telegraph newspaper, also in 2014, further accused the Qataris of funding Islamists in Libya, Iraq, and Somalia via middlemen in Turkey.

Breitbart >>

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: