Nieuw

‘PVV moet een toontje lager zingen’

APELDOORN – De PVV hoeft zich niet te bemoeien met het weghalen van christelijke beelden uit de St. Josephkapel in Apeldoorn. Dat zegt de geestelijke verzorger die 25 jaar in de kapel heeft gewerkt.

De kapel is onderdeel van het nieuwe asielzoekerscentrum dat aan de Deventerstraat in Apeldoorn wordt gevestigd. ‘Ik en de enige Broeder Penitent die hier nog woont, vinden het opvangen van asielzoekers een geschikte invulling’, vertelt geestelijke verzorger Jos van der Leur in een lege kapel.

Katholieken waren ook niet welkom

‘Tachtig jaar geleden wenste een deel van de Apeldoornse voorvaderen de Broeders Penitenten niet welkom te heten. Vandaag wilt u geen nieuwe zielzoekers, met een beroep op de kapel’, schrijft hij in een open brief aan Marjolein Faber van de PVV.

Van der Leur ergerde zich aan de uitlatingen van Faber. Zij noemde het absurd dat christelijke symbolen worden weggehaald uit de kapel, volgens haar vanwege moslimasielzoekers.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers de religieuze beelden weg te halen, omdat de organisatie religie en politiek neutraal is. Vorig jaar werd de kapel tijdens een speciale dienst aan de eredienst onttrokken.

Omroep Gelderland >>

Alsof het COA neutraal is. Het COA wekt mee aan een politiek van bevolkingsvervanging, genocide. Een frontale aanval op de westerse beschaving en het Christendom.

Doe mee met 7.520 andere volgers

About Fubar (4714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘PVV moet een toontje lager zingen’

  1. Bedankt voor uw informatie, die ik hou van met dit, en hopelijk allen van ons altijd in vrede. succes is altijd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: