Nieuw

‘PVV moet een toontje lager zingen’

APELDOORN – De PVV hoeft zich niet te bemoeien met het weghalen van christelijke beelden uit de St. Josephkapel in Apeldoorn. Dat zegt de geestelijke verzorger die 25 jaar in de kapel heeft gewerkt.

De kapel is onderdeel van het nieuwe asielzoekerscentrum dat aan de Deventerstraat in Apeldoorn wordt gevestigd. ‘Ik en de enige Broeder Penitent die hier nog woont, vinden het opvangen van asielzoekers een geschikte invulling’, vertelt geestelijke verzorger Jos van der Leur in een lege kapel.

Katholieken waren ook niet welkom

‘Tachtig jaar geleden wenste een deel van de Apeldoornse voorvaderen de Broeders Penitenten niet welkom te heten. Vandaag wilt u geen nieuwe zielzoekers, met een beroep op de kapel’, schrijft hij in een open brief aan Marjolein Faber van de PVV.

Van der Leur ergerde zich aan de uitlatingen van Faber. Zij noemde het absurd dat christelijke symbolen worden weggehaald uit de kapel, volgens haar vanwege moslimasielzoekers.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers de religieuze beelden weg te halen, omdat de organisatie religie en politiek neutraal is. Vorig jaar werd de kapel tijdens een speciale dienst aan de eredienst onttrokken.

Omroep Gelderland >>

Alsof het COA neutraal is. Het COA wekt mee aan een politiek van bevolkingsvervanging, genocide. Een frontale aanval op de westerse beschaving en het Christendom.

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘PVV moet een toontje lager zingen’

  1. Bedankt voor uw informatie, die ik hou van met dit, en hopelijk allen van ons altijd in vrede. succes is altijd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: