Nieuw

Na Nederlanders ook Fransen in de ban van de islam

Berichten genoeg en de verhalen en reacties gaan hier in de loop van de dag wel binnenkomen. Dus ook voor onze lezers de ruimte om hier over in discussie te gaan en video’s, foto’s, reacties en/of cartoons te delen.

Feit is dat de keuze van de Fransen de islamitische invasie in een stroomversnelling zet, nog sneller dan nu al het geval is zou u denken, ja zeker dat kan nog en gaat men ons in de komende periode bewijzen.

Emmanuel Macron gefeliciteerd, de islam gefeliciteerd, het vierde rijk van Europa gefeliciteerd. Na Nederland is ook Frankrijk of in elk geval het Franse volk er weer met open ogen ingetrapt.

‘Vive la france viva islam’

met groet Bolo

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Na Nederlanders ook Fransen in de ban van de islam

 1. Alphons Mantel // mei 8, 2017 om 09:20 //

  Macron gaat door met de vergroting der moordkans op alle niet-moslims, zoals de EU reeds 30 jaar doet

  Like

 2. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  .meer meer meer terrorisme…………daar heeft Frankrijk voor gekozen.

  Like

 3. Ïk begrijp dat veel mensen door de “pers”dom gehouden worden ! Maar velen zien toch de berichten op Facebook + Twitter ! Kunnen zij “Vidio beelden nog als “Fakenews”wegzetten ? “Hoe groot is dat “bord”voor hun kop ?? “Mijn boodschap aan jullie ! “Ga door met jullie “Waarschuwings-boodschappen ! Öp enig moment zullen jullie tôch veel “Dommie ,s”bereikt hebben ! “Pressefreiheit is vergelijkbaar met jullie ! “Contakt met hen zou niet verkeerd zijn ! Einddoel hetzelfde ! “Heb grote waardering voor jullie inzet en het veel tijd” öpslurpende”werk !!

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2017 om 12:21 //

  Vandaag staat in het AD dat van de mensen die hun stem uitbrachten op Macron maar liefst 43,1% dat deed om le Pen weg te houden, dat maakt het mandaat dat Macron heeft gekregen wel flinterdun. President niet omdat men jou wilde maar omdat men de andere kandidaat niet wilde het blijft bijzonder.

  Like

 5. Horatius // mei 8, 2017 om 12:55 //

  Het Franse volk heeft gekozen, met een forse meerderheid heeft Macron gewonnen en uiteindelijk heeft de ‘democratie’ weer gezegevierd.

  De z.g. populisten likken hun wonden en hopen op betere tijden: want een aantal dringende problemen blijven voorlopig onopgelost, waarvan de Islamisering en de vluchtelingenproblematiek zeker niet de minsten zijn.

  In ieder geval geen ‘hete zomer’ in Frankrijk veroorzaakt door Linkse straatterroristen versterkt door migranten en uitgeprocedeerde asielzoekers. Over de komende verkiezingen in Duitsland hoeven we ons ook al geen illusies meer te maken wat betreft een noodzakelijke koerswijziging t.a.v. het doeltreffend bestrijden van de invasie vanuit Afrika en de radicale Islam. De kans dat Merkel wordt herkozen als de machtigste vrouw van Europa is heel groot en daarmee is het lot van de autochtone bevolking van West-Europa waarschijnlijk definitief bezegeld.

  Wilders ontweek zoveel mogelijk het debat en dat werd hem (overigens terecht) kwalijk genomen en daarom werd de PVV niet de grootste partij. Le Pen voerde een intensieve campagne, ontweek geen enkel debat maar kon dus ook niet winnen.
  Conclusie: om een heel volk achter je te krijgen moet men beschikken over een bepaald charisma en moet men overkomen als een Staatsman of vrouw en op dit wezenlijke punt heeft men blijkbaar volledig gefaald.

  Ook moeten we de macht van de door de Staat gecontroleerde en gesubsidieerde media niet onderschatten. En dan wordt het wel heel moeilijk om de stem van de autochtone bevolking die wel degelijk aan den lijve ondervindt wat het in de praktijk betekent te leven in een uit de hand gelopen multiculturele samenleving te laten vertalen in een verkiezingsuitslag.

  De Islam zal dus een steeds dominantere positie gaan innemen in onze verweekte Westerse samenleving en de volksverhuizingen worden aangemoedigd door Linkse activisten die ze persoonlijk dagelijks gaan ophalen voor de kust van Libië en op hun aanwijzingen vervolgens worden verspreid over die landen met de beste sociale voorzieningen en een ruimhartig toelatingsbeleid.

  Dat zijn er in de praktijk maar een handjevol, dus zet je maar schrap als tolerante en verdraagzame autochtoon!

  De helft van de Afrikaanse bevolking (die dus de mensensmokkelaars kunnen betalen) komt de komende decennia onze kant op en zijn volgens de Linkse politieke elite hier uiterst welkom om de vergrijzing te bestrijden en om onze ouden van dagen liefderijk te verzorgen. Meer handen aan het bed, aan de Subsidiebuidel en de Verzorgingsstaat.

  We worden dan overstroomd door analfabeten, radicale moslims, getraumatiseerde vluchtelingen, economische vluchtelingen, avonturiers, criminelen, drugshandelaren en verslaafden en andere ‘kennismigranten’ die z.g. onze economie op poten komen zetten.

  Over pakweg 20 jaar is de bevolking van West-Europa totaal van samenstelling veranderd en is de autochtoon een bezienswaardigheid geworden!

  Mocht dan op zijn Hollands gezegd: de pleuris uitbreken, dus een totale chaos op ieder denkbaar gebied, want de Verzorgingsstaat kan deze exodus niet meer financieren, dan zullen de verantwoordelijken en de mensen die het nog kunnen betalen de benen nemen naar oorden waar het nog wel veilig is.

  Het keerpunt, waar er nog een reële mogelijkheid was een aantal problemen tot beheersbare proporties terug te brengen werd dit jaar niet benut door naïviteit, politieke correctheid, politiek amateurisme en door kortzichtigheid van die stemgerechtigden die nog werkelijk geloven in een wereld waar iedere denkbare religie vreedzaam kan samenleven met de Islam.

  Een dure en fatale vergissing waar met name Pim Fortuyn bij herhaling voor heeft gewaarschuwd.
  Het koste hem zijn leven en velen zullen hem nog volgen want de collaboratie van de Linkse kerk met de politieke en radicale Islam staat volledig borg voor onze totale ondergang.

  AL HET GEWELD KOMT VAN LINKS EN DE RADICALE BAARDMANNEN!

  Liked by 1 persoon

 6. Macron onthuld een herstyling van de Eiffel Toren

  Liked by 4 people

 7. Greengo // mei 8, 2017 om 15:01 //

  Slik …

  Like

 8. Greengo // mei 8, 2017 om 15:07 //

  ‘ER IS NOG NOOIT EEN KOK GEVONDEN DIE KON KOKEN VOOR ALLE MONDEN’.

  Like

 9. Like

 10. trebor2110 // mei 8, 2017 om 17:24 //

  Niet kijken en luisteren als je je niet wilt opwinden, het bloed onder je nagels vandaan , je tenen krullen , je maag omkeert , het stoom uit de oren .

  Like

 11. Dat het geweld uit linkse hoeken komt moge duidelijk zijn. Kijk maar naar de laatste Pegidia betoging. Wie wilde hen opzoeken en molesteren. De extreem linkse vleugel en niet de Pegidia aanhangers. Het zijn de grootste vuillaken die er rond lopen. Werken niet want daar hebben ze geen tijd voor. Bommen maken en rechtse mensen in elkaar slaan. En verder hun handje op houden zoals de economisch vluchtelingen die ze graag willen binnen laten. Voor Zweden is het te laat, voor Nederland is het te laat en nu ook voor Frankrijk. Duitsland volgt nog. Het probleem is dat de mensen binnen Europa willen blijven maar ook de grenzen sluiten. Dus als rechts zegt uit Europa en de grenzen dicht hebben ze bij voorbaat al verloren omdat de mensen meer angst hebben of eigenlijk aan gepraat om uit Europa te stappen dan de angst voor al die vluchtelingen. Mede doordat de problemen met vluchtelingen onder de pet zijn gehouden en nu na de verkiezingen naar buiten komen. En als men zegt dat het geen hete zomer wordt in Frankrijk lult ook uit zijn nek. Er zullen heel veel stakingen, rellen en plunderingen komen. Langere werkweek, later met pensioen, ambtenaren ontslaan. En de Fransen zijn niet moeilijk die gooien de boel plat. Terwijl ze zelf de stomme en verkeerde keuze hebben gemaakt door op een ex bankier te stemmen. Waar denken ze dat hun geld straks naar toe gaat. Au revoir Frankrijk.

  Liked by 1 persoon

 12. HetZalWelWeer // mei 8, 2017 om 19:00 //

  Hoogst merkwaardig dat er op Zaterdag niet een terroristische aanslag is geweest, je zou bijna gaan denken dat ze in overleg met de regering gepleegd worden.

  “Niet nu, even na de verkiezingen jongens!”

  Liked by 1 persoon

 13. @ redactie

  Kijk even in de redactiekroeg.

  Like

 14. skeeter // mei 9, 2017 om 04:39 //

  Ach die “domme Amerikanen” bijven als de enigste slimsten over die net niet dom genoeg waren om in de islam stront te trappen. Hoezo fucked up.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: