Nieuw

ISIS Calls for More Truck Attacks, ‘Killing, Stabbing, Slitting Throats’ in London

ISIS has singled out crowded London streets as “ideal targets” for supporters to mow down pedestrians in the latest edition of the terror group’s online magazine.

Published in ten languages, the most recent issue of ISIS’ magazine Rumiyah published tutorials on arson, knife and vehicle attacks, naming Regent Street and Piccadilly Circus in London as locations at which jihadis should “flatten [non-Muslims] under trucks”, The Sunday Times reports.

A piece on “terror tactics” tells supporters the best type of vehicle to use in a terror attack — “double-wheeled, load-bearing” trucks with a “slightly raised chassis and bumper”, which are “fast in speed or rate of acceleration” are identified as features which would maximise the number of casualties. would-be jihadis are told to look out for.

Methods ISIS recommends for obtaining such a vehicle include taking one “from a kafir [non-Muslim] by force or deception”, or by “‘borrowing’ from a kafir or murtadd [apostate].”

“The language of force, the language of killing, stabbing and slitting throats, chopping off heads, flattening them under trucks, and burning them alive, until they give the jizyah [non-beleiver’s tax] while they are in a state of humiliation,” reads a paragraph from Rumiyah’s latest edition.

In the magazine, the Islamist perpetrators of truck attacks in Nice and Berlin are praised as “heroic” along with Westminster attacker Khalid Masood who ran down four people in his car in March, and stabbed a policeman to death.

ISIS also urged its followers to use sales and personals adverts websites such as eBay and Craigslist to lure unsuspecting victims to “an appropriate location before attacking, subduing, binding and then slaughtering them.”…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on ISIS Calls for More Truck Attacks, ‘Killing, Stabbing, Slitting Throats’ in London

 1. Wat is het toch een vredelievende “godsdienst”die islam.
  Ook veel Fransen hebben weer gekozen voor meer islam, meer aanslagen, verkrachtingen en chaos…het zij zo.

  Like

 2. dhimmitude all over Europe

  Like

 3. Greengo // mei 8, 2017 om 14:55 //

  Nederland is een schijfje ei in een sandwich en zal tot smurrie worden geknepen door het orgaan Europa, met zijn patriarchaal ingestelde afgezanten in landelijke locaties. Ook in Nederland leven de meeste mensen op een manier waarin niet verder wordt gekeken dan de neus lang is en men ziet niet, weet niet, ontdekt niet, leert niet, en niets van dit alles staat op de to do list; ook al heeft de meerderheid een internetgerelateerd toestel. Ikzelf vermoed dat het fenomeen autisme al wijd en breid is verspreid via stoffen in voedsel, vaccins, aerosolstrategie. Ik hoorde vandaag en n.a.v. mijn ongenoegen: ‘Macron is een betere keuze dan Le Pen, want dat is niks’. Tis over … er zijn meer dan voldoende kwade genen die zitting hebben op dominante posities wereldwijd; het is nu alleen nog zoeken naar de uitgang; dat is een lastige wanneer je geen vette bankrekening hebt. Achterblijvers zullen met muis en man vergaan. Is mijn simpele conclusie. Dus let op: dit alles is ‘slechts’ een subjectieve beleving van de hedendaagse situatie en deze is niet zonnig en/of rooskleurig.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: