Nieuw

Vlaams meisje krijgt baby na verkrachting door vluchtelingen

De Hasseltse strafrechter heeft vrijdag twee Afghaanse vluchtelingen veroordeeld tot vijf en twee jaar cel voor de brutale verkrachting en aanranding van een Limburgs meisje van 16. Het minderbegaafde slachtoffer was in april 2015 door het duo meegelokt aan het station. Ze is intussen bevallen.

Het meisje, dat eerder al eens van huis wegliep, kwam in contact met de daders via Facebook. Na het drinken van de cocktail met Rohypnol verklaarde ze alles dubbel te zien, waarna ze haar ogen niet meer kon openhouden, koud had en rilde. Ze moest bovendien drie keer overgeven. De 22-jarige Afghaan verkrachtte haar daarop. Zijn kompaan is enkel voor aanranding veroordeeld. In totaal hielden de twee het meisje drie dagen vast. Ze wist uiteindelijk te ontkomen met de hulp van een vriendin en is intussen is ze bevallen van een kind van haar verkrachter.

Uit onderzoek blijkt dat de baby die de vrouw in december kreeg wel degelijk een gevolg van de verkrachting is. Het 16-jarige meisje…

readmore>>
nieuwsblad
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Vlaams meisje krijgt baby na verkrachting door vluchtelingen

  1. De vader van het kind is veroordeeld tot het betalen van 75.000 euro aan de moeder, omdat hij haar nu dwingt tot extra kosten. Daar komt nog eens 11.000 euro schadevergoeding bovenop voor de ouders van het slachtoffer. De andere veroordeelde moet 9.500 euro ophoesten.

    Ha ……..hahaha…………HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
    Dat geld ga je vast zien en maakt alles weer goed .
    Ze wilde aandacht en dat kreeg ze veel plezier met je naffer tapijt klever

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s