Nieuw

SWITZERLAND: Zurich’s public safety office requests towns ban Muslims from handing out qurans in public spaces, describing it as a front for jihad incitement and recruiting

Zurich cantonal authorities say they have concrete indications that actions by the Salafist group ‘True Religion’ are aimed at recruiting supporters for “Islamic criminal/terrorist activities.”

Known for handing out the Muslim holy book on streets as part of a campaign called “Lies!” (German translation for “Read”), the group – founded by Gaza-born, German Salafist Ibrahim Abou-Nagie – promotes the violent Salafist movement in Islam, which takes a fundamentalist approach to the religion and rejects modern changes or innovations.

Swiss Info (h/t Mazdak A) The group was banned in Germany last year and shortly afterwards the Swiss Attorney General’s Office opened criminal proceeding against certain members. Authorities suspect that they could be guilty of participating in or supporting a criminal organisation and also potentially violating the federal law that prohibits groups such as Islamic State (ISIS), al-Qaeda or affiliated groups.

In Switzerland, the group is also active in Basel, Bern and in the French-speaking part of Switzerland, although it is not known how many texts have been distributed overall. In canton Basel City, moves have also been made to stop the distribution of the books: no printed matter is allowed to be handed out that poses a risk to public security.

On Friday, the cantonal justice office said it recommended banning the distribution of Korans by the group. Some of True Religion members are under criminal investigation, following a ban and police raid of the group in Germany last year.

There is no obligation for any canton or community to make open spaces available to organizations which do not share our values, the statement from the Zurich authorities explainedexternal link. This allows for the ban, without breaking any laws. The decision was based on a legal opinion, it added.

It is not known how many distribution campaigns have been carried out in canton Zurich…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on SWITZERLAND: Zurich’s public safety office requests towns ban Muslims from handing out qurans in public spaces, describing it as a front for jihad incitement and recruiting

  1. Willem // mei 6, 2017 om 17:44 //

    Hypokrieten, tegen, modern changes and innovations. Ze rijden rond in de duurste suv’s, hebben de beste mobieltjes, zitten op het internet en gebruiken alle denkbare manieren om zich kenbaar te maken en onzichtbaar op darknet en met geheime codes. Ze zouden ook het liefst de modernste wapens gebruiken. Stuk voor stuk westerse uitvindingen die ze maar al te graag tegen ons inzetten. Zelf hebben ze geen uitvindingen, niks, ja taqyya, waarmee ze ons voorliegen, misbruiken onze tolerantie, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst. Alleen maar om het van ons af te pakken en ons te veroveren en hun sharia in te voeren. Geef ze een paar jaar de macht en het wordt hier net als in het midden-oosten. Hun doel is het westen te veroveren, maar bij de meeste mensen en politici dringt dit niet door, sterker nog, het wordt ze erg gemakkelijk gemaakt door het westerse sociale systeem waardoor we eigenlijk zelf voor onze ondergang betalen. Ik wordt er niet goed van. Wat denk je dat er gebeurt als wij dit in saudi-arabie of elk ander islamitisch land zouden doen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: