Nieuw

SAS houdt voet bij stuk – islamitische kopvodjes worden niet aangenomen

De 23-jarige islamitische fundamentalistische Aye Hassani weigert, ondanks EU-wetgeving, islamitisch kopvodje af te doen om zich inzetbaar te maken voor de Zweedse arbeidsmarkt. Foto: Private / Jhz94.

Een recente EU-wet geeft werkgevers het recht om medewerkers het gebruik van opvallende religieuze symbolen op de werkplek te verbieden. Het vonnis is religie-neutraal maar in praktijk zijn het de buitenissige eisen voor bijzondere rechten van islamitische immigranten die in veel EU-landen, waaronder Zweden, vooral voor problemen zorgen op de arbeidsmarkt. De overkoepelende Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS is één van de werkgevers die nu worden ondersteund door het EU-oordeel en weigeren middeleeuwse islamitische attributen op de werkplek te zien verschijnen.

Verwerpelijke discriminatie. Het neefje van Alfinie Bloetoepielie zocht werk bij de SAS en werd afgewezen op grond van zijn hoofddeksel.

Eén van de mensen die bij SAS solliciteerde was de islamitische fundamentalistische 23-jarige Aye Alhassani. Ze weigert zich aan te passen aan de seculiere Zweedse samenleving. “Voor mij is dit geen alternatief”, zegt Aye, en kiest er liever voor om op de kosten van de Zweedse belastingbetaler te blijven leven dan haar islamitische hoofddoek af te nemen op het werk.

Ondanks dat deze nieuwe EU-wetgeving voor alle mensen geldt is Aya van mening dat ze wordt gediscrimineerd. In een omgekeerde redenering beweert Aya dat de SAS de toekomst van de mensheid stopt, terwijl in feite een teruggang naar de middel-eeuwen wordt gestopt.

De SAS heeft bovendien regels over uniforme kleding die eveneens van toepassing zijn op iedereen, en daarom de islamitische hoofddoek tijdens werkuren niet is toegestaan. En dit geldt niet alleen voor islamitische hoofddoeken maar ook voor andere religieuze hoofddeksels, zoals het joods keppeltje en het pastafari vergiet van het Vliegend Spaghettimonster-geloof.

Het pastafari vergiet van het Vliegend Spaghettimonster-geloof is volgens de nieuwe EU-wetgeving ook niet welkom bij de SAS.

Fredrik Henriksson, de persvoorlichter van SAS in Zweden, verwijst naar de uitspraak van het Europese Hof van Justitie wat een werkgever uit de privésector toestaat in het arbeidsreglement een hoofddoekverbod op te nemen. Wat bij de SAS en veel andere bedrijven van harte welkom is om dit soort controverse met religieuze fundamentalisten in de toekomst te voorkomen.

Alfinie Bloetoepielie is als werknemer niet welkom bij de KLM.

Alfinie Bloetoepielie met zijn peniskoker

Aya is nu boos en voelt zich gediscrimineerd, en doet alsof ze niet op de hoogte was van het reglement dat ze haar islamitische hoofddoek af moet doen op de werkplek, ondanks dat deze kledingvoorschrift tijdens het sollicitatiegesprek als eerste aan haar werd medegedeeld. Het is onduidelijk waarom Aya heeft gekozen voor een seculier westers land als Zweden terwijl ze eigenlijk als een fundamentalistische moslima wil leven. Er zijn genoeg landen op de wereld om uit te kiezen waar de islam de regels van de samenleving bestuurt, en een moslima kopvodje met een islamitische manier van leven van harte welkom is.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/04/26/sas-satter-ned-foten-anstaller-inte-slojbarande-muslimska-fundamentalister/

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on SAS houdt voet bij stuk – islamitische kopvodjes worden niet aangenomen

 1. Wijfje gaat sowieso naar de hel:

  “Islamic scholars mostly agree that the Prophet Muhammad cursed women who were plucking their eyebrows. Changing one’s God-given image for vain purposes is considered inappropriate both for men and women. Although women are permitted to remove their body and facial hair in order not to resemble a man, exposing private parts to a stranger is not acceptable. And since laser hair removal cannot be performed by a person on herself, that is not considered Islamic. ” Al-Monitor >>

  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2017/04/turkey-erdogan-signature-fatal-beauty-angers-islamists.html

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // mei 6, 2017 om 07:47 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 3. Waarom niet solliciteren bij Qatar Airways of Emirates, kan ze tijdens haar werk gewoon haar hoofdschaamlapje dragen, dat staat daar weer wel in het kledingvoorschrift.
  Het is zoals gewoonlijk bij die moslims, dreinen dreinen en nog eens dreinen, net als kleine kinderen, en dat klopt ook aardig want al die inteelt lui zijn in hun adolescentie blijven hangen.

  Like

 4. Willem // mei 6, 2017 om 14:52 //

  Ze blijven het proberen, steeds weer, steeds een stapje verder. Zijn wij gewent aan het vorige stapje, dat willen ze nl., dan gaan zij weer een stapje verder. Dan daar weer een halal winkeltje, dan in de supermarkt halal, dan weer een moskee, dan weer een bidruimte op een universiteit of school, hoofddoekjes in de klas, dan weer een niqab op de tv en dan een politieke partij in de kamer, enzovoort, enzovoort, net zolang tot wij murm zijn en er aan gewent zijn en geen zin meer hebben om er tegen te protesteren, dat is de sociale jihad. Bij de volgende verkiezingen in de dubbele cijfers en die verkiezing erna misschien al de meerderheid in de kamer, dan hebben we de eerste moslim premier en dan kan democratisch de sharia ingevoerd worden en is onze tolerantie op democratische manier vervangen door intolerantie. Het wachten is op de eerste publieke onthoofding op de dam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: