Nieuw

Ongekozen Timmermans noemt de gekozen Orban een antisemiet omdat hij de nazi Soros bekritiseert

Timmermans reageerde op een opmerking van Orbán over de Joods-Hongaars-Amerikaanse zakenman George Soros. De Hongaarse premier noemde hem een „Amerikaanse speculant.” Antisemitisch, zo noemde Timmermans die uitspraak in een interview met Die Zeit. Telegraaf >>

Soros IS een speculant, dat valt niet te ontkennen. Dus begint de mondkapjes- en trouwringen-leugenaar maar ordinair te schelden. “Racist, fascist, nazi, antisemiet”, is het enige argument dat de globalisten nog rest.


George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig


Soros wil ongebreidelde immigratie naar Europa net als zijn loopjongetje Frans Timmermans om de Europese bevolking uit te roeien. George Soros financiert de NGO’s die de mohammedaanse aanvallers overzetten naar Europa en de terroristische moslimbroederschap (Het Project).

Viktor Orban is een van de weinige gekozen leiders in Europa die zijn volk niet uit wil laten moorden door de mohammedaanse horden van Frans Timmermans. Dus moet Orban weg.

De PVV wil dat premier Mark Rutte uitleg geeft over uitspraken van eurocommissaris Frans Timmermans aan het adres van de Hongaarse premier Viktor Orbán. Timmermans betichtte Orbán van antisemitisme, na diens negatieve kwalificatie van miljardair en weldoener George Soros. Hongarije eiste daarop het vertrek van Timmermans. Telegraaf >>

In deze Orwelliaanse tijden wordt alles wat van waarde is, alle waarheid, omgedraaid. De Collaborateur Timmermans staat aan de zijde van de nazislam en noemt iemand die zich daartegen verzet een antisemiet. Het is te danken aan de islamitische vijfde colonne van Timmermans dat de Joden Europa weer ontvluchten.

Frans Timmermans is de echte nazi met zijn Vierde Rijk, de EU-dictatuur.

Doe mee met 7.520 andere volgers

About Fubar (4713 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Ongekozen Timmermans noemt de gekozen Orban een antisemiet omdat hij de nazi Soros bekritiseert

 1. Timmermans laat alleen zien,wie hijzelf is,de narcist zegt iets van zichzelf.Je herkent,wie jezelf bent en zijn vrienden zijn antisemieten,zijn soort.Geld maakt blind,dus ook hij wordt omgekocht door Soros, een misdadiger net als Timmermans zelf.Dat hij opkomt voor zo’n beest als Soros zegt al genoeg over Timmermans zelf,walgelijk monster.Wie steunde Hitler? Dat doen toch alleen nazis.En Soros zijn beste tijd in zijn leven,was in de nazitijd,daar voelt Timmermans zich kennelijk ook prima bij thuis.

  Like

 2. Soros moest al lang in de gevangenis zitten en Timmermans trouwens ook.

  Like

 3. Wij hebben als Nederlanders last van figuren als Lodewijk Asscher.
  De wereld lijdt onder de financiële terreur, die lieden als Soros voor hun eigen gewin verspreiden.

  Like

 4. corbison // mei 7, 2017 om 18:38 //

  Timmermans de niet gekozen salonpooier van Brussel durft met deze opmerking, terwijl hij een linkse Bruinhemd is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: