Nieuw

Linkse activist bekladdert kerk met hakenkruizen om een opstand tegen president Trump te creëren

© Politie/schermdump

Een linkse activist in de Verenigde Staten heeft bekend dat hij zelf de kerk waar hij werkt had bekladderd met hakenkruizen en de boodschap “Heil Trump”.

De man heeft verklaard dat hij niet meende wat hij schreef maar een tegenbeweging tegen de nieuwe president wilde creëren – en wordt daarom niet vervolg voor haatmisdaad, schrijft Fox 59.

Dertien november verleden jaar, nauwelijks een week nadat Donald Trump was verkozen als president van de VS, deed de kerk een melding bij de politie dat iemand het gebouw gevandaliseerd had.

Op een muur van de kerk had iemand een hakenkruis gekliederd met een haatboodschap tegen homoseksuelen, op een andere muur stond “Heil Trump” geschreven.

De politie richtte al snel zijn verdenking tegen de kerkorganist, de 26-jarige George Nathaniel Stang, die ook degene was die als eerste alarm had geslagen over het vandalisme. Tijdens een huiszoeking ontdekte de politie dat zijn mobiele telefoon in de omgeving van de kerk was toen de misdaad werd begaan.

Stang ontkende in eerst instantie maar gaf later toe dat hij degene was die de kerk bekladderd had. Hij verklaarde aan de politie dat hij bezorgd was over de uitslag van de verkiezingen en op deze manier een “beweging wil mobiliseren” tegen Donald Trump.

De aanklager Ted Adams zegt tegen Fox 59 dat hij Stang niet gaat vervolgen voor haatmisdaad, aangezien hij niet gelooft dat de verdachte was gemotiveerd door haat.

Bron:

http://www.friatider.se/klottrade-heil-trump-p-kyrka-och-skyllde-p-rasister

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Linkse activist bekladdert kerk met hakenkruizen om een opstand tegen president Trump te creëren

  1. Wat was volgens de aanklager dan wel het motief?

    Like

  2. Die linksen kunnen hun verlies maar niet verkroppen en dan gaan ze zelfs
    zover als dit onfiguur.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: