Nieuw

Graag 10 van die Mohammed-bijbels, 15 is ook goed

Ja, want ik heb een HEEEEEELE grote familie en die zijn allemaal aan de diarree. Ze hebben het schijt gekregen van jullie dwang tot islamisering. Of heeft u ze ook in 4-laags?

En zeker moet de islam ook staan voor een klimaatneutrale samenleving in uiterlijk 2050, of dat lukt na 1400 jaar stilstand? Ik help ze daarbij een handje, u ook?

We moeten het samen doen nietwaar? En dit heeft iedereen nodig op z’n tijd.

Fijne dag, Zeepertje
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 912 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Graag 10 van die Mohammed-bijbels, 15 is ook goed

  1. Waar kan je die koran wc rollen krijgen?
    Ik heb ze bij de Aldi nog niet zien liggen.

    Like

  2. Soms hebben ze zo’n actieartikel Lisa, meestal snel weg gheghe

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: