Nieuw

De Franse Kandidaat van de Schaduwregering?

De aanloop naar het waarschijnlijk komende Franse presidentschap van Macron beslaat een aantal jaren. De schaduwregering wist, dat ze iemand moesten vinden die jonger, charismatischer was dan Hollande, ook een socialist en die door ambitie en honger naar macht eenvoudig te koop was. Ze vonden de geschikte persoon: Emmanuel Macron, de kandidaat van de schaduwregering. Tenminste, daar heeft het wel alle schijn van.

Macron zat op een van Frankrijks bekendste elitescholen, waar hij werd opgeleid in publieke bestuurskunde. Hij behaalde zijn diploma in 2004. In zijn biografie staat dat hij vanaf 2007 als assistent rapporteur was aangesteld bij een commissie, ingesteld door Jacques Attali, met als opdracht om de Franse economische groei te bestendigen. Macron was toen 29. De commissie was er echter pas in 2008. Deze commissie werd zwaar bekritiseerd vanwege de voorstellen om immigratie en open grenzen te bevorderen. Attali werd afgeserveerd en een globalist genoemd.

Lees Verder >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De Franse Kandidaat van de Schaduwregering?

 1. Greengo // mei 6, 2017 om 21:28 //

  Like

 2. Greengo // mei 6, 2017 om 21:36 //

  Like

 3. Greengo // mei 6, 2017 om 21:44 //

  Like

 4. Greengo // mei 6, 2017 om 21:48 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: