Nieuwsticker

BREAKING NEWS: AANGIFTE TEGEN DE STAAT WEGENS CORDON SANITAIRE IS EEN FEIT

Het is zo ver: de coalitieonderhandelingen kunnen worden gestaakt vanwege meerdere gepleegde strafbare feiten, in de bijlage het bewijs van de aangifte die ondersteund wordt door 3.300 burgers. Na 4 weken en het wijzen op de ambtsplicht heeft de politie nu eindelijk de aangifte aangenomen.

De aangifte behelst tal van fundamentele mensenrechten en spreekt ook van samenzwering. Een echte complottheorie dus! En dat is het natuurlijk ook als een heel roedel kartelpartijen bij voorbaat al een andere partij uitsluit van coalitiedeelname. Deze website heeft vaak gesteld dat de PVV ook stappen had kunnen nemen om aanvaardbaarder te zijn zoals het aantrekken van Rita Verdonk als lijsttrekker. En toch lijkt er inderdaad sprake van een strafbaar feit.

De tekst van de aangifte luidt:

Ondergetekende verklaart de aangifte af te laten handelen door de Nationale Bond voor Overheidszaken – Nederland (KvK 65530543).

www.facebook.com/BondOverheidszaken.NE/

http://bondoverheidszaken.nl-Collectieve-Aangiftes

Pauw Nieuws

Doe mee met 7.026 andere volgers

About Bolo (1645 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on BREAKING NEWS: AANGIFTE TEGEN DE STAAT WEGENS CORDON SANITAIRE IS EEN FEIT

 1. Zucht.

  In een coalitie land doen er altijd partijen niet mee in een coalitie. Kap eens met dat crybaby gedoe. Man da fuk up.

  ” Het kan bijna geen toeval zijn dat de PVV in de 2 maanden dat er een Cordon Sanitaire, een veiligheidslek en de Turkije rel zijn plaatsgevonden, van 35 zetels naar 20 zetels is gezakt. ”

  Ik had de aangifte niet ontvankelijk verklaard trouwens wegens belabberd Nederland.

  Wat dacht je ervan dat de PVV gewoon geen campagne gevoerd heeft en de rest wel. Dat Jesse Klaver een gelikte media campagne had met alleen al 12 man/vrouw om zijn haar te kammen terwijl Wilders nog steeds in Venlo naar de kapper gaat. Dat Jesse een man had die gelikte sociaal media filmpjes maakt, terwijl Wilders nog steeds zelf amateuristisch filmpjes van het niveau Fitna van 10 jaar geleden maakt die bovendien alleen op twitter te zien zijn. Dat Klaver volle zalen met soppende meisjes trekt terwijl Wilders al een debat afzegt als die last heeft van een ingegroeide teennagel bij wijze van spreken.

  Liked by 4 people

 2. Als morgen blijkt dat ook bij de Franserikken de tellers gewonnen hebben weet ik ’t zeker. Al die schuimbekkende danwel bekakt pratende partijen en andere zeepkistenberijders zijn gecontroleerde oppositie en worden zoals al eeuwen het geval is nog steeds aangestuurd door de Poederpruiken waarvan we vroeger wel wisten wie dat waren omdat ze in een groot paleis woonden en je dochter in haar huwelijksnacht voorboorden. Nu hebben we alleen nog maar een vermoeden waar ze uithangen omdat ze een hele bende katvangers gebruiken waarvan wij denken dat ze voor en namens Het Volk in de weer zijn en op de televisie komen.

  Like

 3. De enige die iets had kunnen veranderen was Pim Fortuyn en dat wisten die Poederpruiken dondersgoed. Als we ooit aan de macht komen moeten we die Volkert net zolang kietelen tot ie zegt wie de opdracht gaven. [hier stond eerst iets met langzaam draaiende handbediende gehaktmolen, maar damagnie denk ik.]

  Like

 4. Greengo // mei 7, 2017 om 22:10 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: