Nieuw

4-mei kransen moeten verwijderd worden vanwege Maroks, maar Turkse krans kreeg bewaking in 2012

Alle Dodenherdenkingskransen moeten van De Dam - Allah? Nee, eentje mag blijven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U had het natuurlijk al wel meegekregen. Sinds de Marokkanen hier mogen voetballen, een jaartje of elf al inmiddels, met de kransen van onze doden, en ze als beloning daarvoor hun eigen vlag gekregen hebben omdat ze Nederland niet bevrijd hebben, worden die kransen ’s nachts netjes in veiligheid gebracht. Want racistisch, fascistisch, xenofoob ende pure uitlokking en witte mannelijke supremacistische intimidatie om dat daar zomaar een beetje onbeheerd achter te laten in een islamitische stad waar de dhimmies kennelijk hun plaats niet kennen.

Een Turkse krans op De Dam krijgt gewoon twee Nederlandse marechaussees ter bewaking zodat mensen als ik er niet een kaartje naast kunnen leggen en die blijft fier staan in deze onderworpen Ottomaanse provincie.

19 april 2012 was dat. Onze Lieve Frik heeft mijn stukje daarover nog geplaatst:

 

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on 4-mei kransen moeten verwijderd worden vanwege Maroks, maar Turkse krans kreeg bewaking in 2012

 1. Wtf is dit voor idioot gedrag en dan die twee staatsmongolen ernaast een molotov cocktail zou niet mistaan op dat zootje

  Like

 2. Wat een bende die pleures krans met turk teken het is Nederlanders herdenking de Turken hebben niets mee te maken .pleuren ze het land uit

  Like

 3. René // mei 6, 2017 om 16:18 //

  Ach……. binnen 10 jaar is Nederland toch een moslimstaat en wij het hier niet meer voor het zeggen. Het is nu te laat!

  Like

 4. Shadow1100 // december 16, 2017 om 14:54 //

  “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u.” Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: