Nieuw

Uw laatste waarschuwing? Europa en 7 dagen islamitische jihad

Vertaling en Transcriptie by Zeepertje

Waarschuwing voor de kijker / lezer; Deze film is niet voor de gevoelige kijker, stop nu wanneer u gevoelig bent of gemakkelijk beledigd.

 • 7 days. How long will it take islam to destroy a western country? The world?

Door het kijken van deze film stemt u ermee in exclusief verantwoordelijk te zijn voor elke en alle gebeurtenissen die hieruit voortvloeien.

Hoeveel kunnen een paar mensen in een week voor elkaar krijgen?

Héél veel.

Najaar 2009

De olieproducerende Arabische landenoverwegen nieuwe methodes om de wereldolieprijs omhoog te drijven. Ze bespreken “onofficieel” de Midden-Oosten “situatie” met terroristische groeperingen AIQ, Hezbollah, LET enzovoorts.

Olieproducenten willen het “probleem” corrigeren met lage olieprijzen. Er is vrede in het Midden-Oosten hetgeen resulteert in lage olieprijzen. Het plan is een oorlog met Israël, het zal zoals voorheen de olieprijzen opdrijven. Overeenkomsten worden gesloten, geld wordt uitgewisseld.

AQ Khan wordt benaderd door terroristen die de laatst benodigde informatie heeft, nodig om een “situatie” te creëren. Andere bronnen wordt gevraagd om de resterende uitrusting, data en materialen.

Najaar 2010

DAG 1, vroeg in de ochtend

Het is een prachtige dag. De wereldeconomie veert op. De gasprijs is lager dan één dollar per gallon vanwege nieuwe alternatieve brandstof bronnen en veranderingen. Het Midden-Oosten is vredig en er zijn geen serieuze conflicten die de wereldolieprijs omhoog kunnen stuwen. Er is nergens interessant nieuws. Er is vrede in de wereld. Er is een mondiaal gevoel van vertrouwen en welvaart.

DAG 1, middag

Zonder waarschuwing explodeert in Manchester, Groot-Brittanië, de op twee na grootste stad, een enorme nucleaire bom. 600.000 mensen zijn op slag dood, 2 miljoen zijn er ernstig aan toe. Paniek ontstaat. De wereld begrijpt dat moslim terroristen een nucleair wapen hebben en hebben besloten dit te gebruiken. Mensen zeggen; “London is tenminste niet geraakt”. De Arabische landen roepen de terroristische groepen bij elkaar die zij eerder spraken. Ze zeggen; “Wat zijn jullie in hemelsnaam aan het doen. Dit was verondersteld een begrensde lokale oorlog te worden. Waarom doen jullie dit?” Het antwoord is: “jullie ongelovigen zijn geen ware moslims, wij zijn de echte Mujahedin en wij weten wat te doen, wij zullen alle ongelovigen elimineren, jullie kunnen naar de hel lopen.”

DAG 2, ochtend

De wereld vaardigt proclamaties uit voor de Britse bevolking. Demonstraties tegen terreur worden in de meeste Westerse steden georganiseerd.

DAG 2, middag

Tegendemonstraties worden georganiseerd door moslimimmigranten en radicalen. Zij vieren de terreuraanval. Wereldwijd breken conflicten uit. De media berichten over rellen, conflicten en geweld, de binnensteden worden vernietigd door geweld. De media bespreken alle rellen, ze vergeten bijna dat een nucleair apparaat zojuist 600.000 mensen heeft vermoord. Plotseling ontploft er een andere nucleaire bom in Washington DC. De wereld staat stil in shock. De media berichten over het uitbreken van meer gewelddadige rellen in de meeste Westerse steden. Radicale immigranten en moslims verscheuren de steden alsof iemand ze allemaal op hetzelfde moment opgeroepen heeft tot een oorlog.

DAG 3, ochtend

De wereld probeert alle schade veroorzaakt door de wereldwijde rellen vast te stellen. De schade is alom verspreid. Treinen, bussen en metro’s kunnen niet functioneren. De steden zijn afgesloten.

DAG 3, middag

Meer rellen breken uit in meer Westerse steden, zelfs kleinere steden zijn aangestoken door rellen, plundering en vernietiging. De relschoppers roepen om meer vernietiging, jihad en onderwerping. Relschoppers vernietigen de auto’s van hulpdiensten en beginnen ongelovigen te vermoorden.

DAG 4, ochtend

De regeringshoofden vergaderen om de crises op te lossen. De rellen en het geweld zijn geëscaleerd tot oncontroleerbare proporties. Steden staan ongecontroleerd in brand, er is geen water beschikbaar voor de brandweer. Er is geen ontsnappen aan, alle wegen zijn geblokkeerd. Wereldwijde handel stagneert. Noodzakelijke goederen zijn uitverkocht. De prijzen voor water, eten en wapens zijn torenhoog terwijl de voorraden afnemen.

DAG 4, middag

Zonder waarschuwing explodeert een derde nucleaire bom in Brussel, het hoofdkantoor van de Europese Unie. De media is in shock en nieuwsberichten gaan door met het voeden van een toenemende wereldwijde paniek.

 

DAG 5

Voedsel, water en andere essentiële producten worden geplunderd. Geen distributie kan de grotere steden bereiken.Rellen door heel Europa en het Midden-Oosten verplaatsen zich naar nieuwe gebieden en lopen uit de hand. Auto’s van brandweer en politie worden vernield. “Ongelovigen” worden vermoord en gekruisigd door de immigranten. De oproer wordt veel erger. Een bijna burgeroorlog verspreidt zich in Europa en vitale voorraden zijn uitgeput. Autoriteiten zijn overdonderd door de chaos, bijna geen auto’s van hulpdiensten blijven in bedrijf.

DAG 6

De aandelenbeurzen crashen wereldwijd. Geen enkele auto van hulpdiensten blijft in tact. Er wordt op Politie te voet gejaagd door grote aantallen immigranten in alle steden. De steden zijn in handen van de rellende immigranten en de Sharia wetgeving wordt ingesteld. De media bericht over complete anarchie en burgeroorlog in de meeste Europese steden.

Het Westen bespreekt hoe de rellen zo groot en destructief konden worden dat ze grote delen van Europa vernietigden in maar een paar dagen. ’t Westen begrijpt eindelijk de reden van alle vernietiging. Europa heeft 100 miljoen werkloze moslims en andere radicale immigranten toegestaan om binnen te komen, te leven op sociale voorzieningen en geradicaliseerd zijn. Omdat ze geen werk hadden, geen bezit en geen binding met de samenleving waar ze zich in bevinden, hebben ze geen benul van verantwoordelijkheid daarvoor.

Relschoppers kan het niets schelen of ze de samenleving vernietigen omdat ze toch niet voor de schade zullen betalen en er is geen straf. Het is hun manier om de Westerse gastlanden te ”straffen.”

DAG 7, ochtend

Diegene die ontsnapt zijn aan de rellen en de nucleaire bommen hebben het gevoel dat ze spoedig veilig zijn als eenmaal de rellen afnemen en de essentiële voorraden weer geleverd kunnen worden.

Maar ze hebben het verkeerd.
Ze zitten er volledig naast.

DAG 7, middag

Europa ziet eruit als een Midden-Oosten achterland zonder werkende diensten en zonder essentiële voorraden. En het is nog niet voorbij.

Nog een nucleaire bom ontploft zonder waarschuwing in Rome, het culturele hart van Europa. Binnen een paar uur exploderen nog eens 100 nucleaire bommen in de meest grote Westerse steden, deze vernietigend. 100 miljoen mensen worden gedood. De Mujahedin terroristen van de “religie van de vrede” zijn nog steeds niet bevredigd. Ze schreeuwen, “dit is het begin” wanneer ze de vernietiging op TV zien terwijl ze het hysterisch vieren.


Is vandaag het begin van die week?

Is vandaag dag 1 van de 7 dagen?

Het einde van de wereld kan een realiteit zijn.

Er zijn maar 100 krankzinnige radicalen nodig met goede contacten en wat oliedollars.

Wat gaat u daaraan doen?

Oprah kijken zal niets veranderen.

Onderneem actie.

Dit kan uw laatste waarschuwing zijn.

Sommige mensen geloven dat God de aarde in 7 dagen geschapen heeft.

Kunnen krachten, gedreven door een satanische “religie” de aarde in dezelfde hoeveelheid tijd vernietigen?

7 DAGEN

Oliedollars + krankzinnigheid = Armageddon

Fijne dag, Zeepertje
Also published on Zeepertje.com

Het kan ALTIJD ERGER


Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

13 Comments on Uw laatste waarschuwing? Europa en 7 dagen islamitische jihad

 1. Beetje sloom 😉

  Ik had het in 10 minuten gefixt:

  Nederland vernietigd in 10 minuten

  Een grote zware volle maan hangt in de zwarte lucht net boven de horizon, de maanaanbidders hebben gewacht op springtij.

  Nederland getroffen door reeksen aanslagen

  (Polygoonstem) Nederland is slachtoffer geworden van wat er uitziet als een zeer gecoördineerde reeks aanslagen. Tijdens de avondspits na afloop van het vrijdaggebed, waar opgeroepen werd tot vrede en gerechtigheid en tolerantie (de islamitische versie), zijn weer duizenden mohammedanen de straat op gegaan zoals al weken gebruikelijk is. Politie- en hulpdiensten zijn compleet uitgeput en overwerkt na maandenlange wekelijkse demonstraties en kleine opstootjes.

  – 17.55 – ANP, Reuters, NOS, DVC

  Vanavond om 17.55 werd MH381 van Malaysia Airlines uit de lucht geschoten met een manpad terwijl het de landing ingezet had boven Amsterdam Oud-West. Het toestel was afkomstig uit New York en maakte een tussenstop op Schiphol onderweg naar Ben Gurion in Israël. Meerdere huizen in Oud-West zijn ingestort, de brokstukken liggen verspreid over grote delen van het stadsdeel, de westelijke zijde van het Vondelpark staat in brand. Het aantal slachtoffers is nog niet bekend, maar iedere inzittende van het vliegtuig kan als overleden beschouwd worden.

  – 17.56 – F-16’s stijgen op vanaf vliegbasis Volkel en Leeuwarden, maar worden vrijwel onmiddellijk uit de lucht geschoten door vermoedelijk dezelfde soort manpads. Onze luchtmacht bestaat niet meer.

  – 17.57 – De eerste politie-helikopter gaat de lucht in in Amsterdam, maar komt niet ver. Een manpad. Van een teruggekeerde jihadi.

  Deze hele actie tot nu toe werd uitgevoerd door slechts 50 jihadi’s. Er zijn veel meer getrainde en teruggekeerde jihadi’s dan tot nu toe werd aangenomen.

  – 17.57 – Overal staan auto’s en politiebureaus in de brand. De brandweer- en ambulancediensten kunnen hun werk niet doen. De uit de moskeeën gestroomde moslims vallen alles aan wat ze tegen komen.

  – 17.58 – Tientallen hoogspanningsmasten gaan om. Het lijkt erop dat er van tevoren explosieven geplaatst zijn en dat die allen tegelijkertijd zijn afgegaan. Alle hoogspanningsmasten stonden op cruciale plaatsen en werden alleen bewaakt door zeemeeuwen en kraaien op de kabels en de sporadische buitenkoei die tegen één van de betonnen poten diarreert. (waarom hebben die beesten eigenlijk chronische diarree, maar dat is een ander punt)

  – 17.59 – De kazernes in ‘T Harde, Wezep, Ede en Apeldoorn worden bestormd door islamitische commando-troepen ieder bestaande uit slechts 50 man naar het zich laat aanzien. Alle kazernes zijn zonder veel weerstand veroverd en de aanwezige soldaten (m/v), allen ongewapend, zijn omgebracht blijkens beelden op you tube en liveleak die gelijk gepost werden. Zware wapens en pantservoertuigen worden uitgedeeld aan mohammedanen die blijkbaar van te voren op de hoogte waren en massaal toestromen..

  – 18.00 – Meerdere explosies in Pernis en de Amsterdamse Petroleumhaven.

  – 18.00 – Gelijktijdige explosies bij de kerncentrales Petten en Borsele. Petten is vernietigd en verspreidt radio-activiteit en Borsele schijnt tot nu toe niet noemenswaardig beschadigd. Het leger is onderweg, maar moet uit Limburg komen, omdat dat ambtelijk zo geregeld is.

  – 18.00 – De zee-keringen rondom Rotterdam zijn opgeblazen en Nederland loopt onder water. Computers van elektriceitscentrales en waterbeheer zijn gehackt en door het hele land worden gemalen uitgezet en sluizen geopend. De systemen van de Waterschappen draaien nog op Windows 95 en zijn stuk, kapot, in de zin van doen het niet meer.

  – 18.01 – Het NOS-Staatsjournaal is net begonnen als er LIVE een enorme explosie plaatsvindt en er jihadistische marsmuziek uit de speakers komt.

  – 18.01 – Pernis en Petroleumhaven zijn verloren. Het hele gebied staat in brand en één voor één exploderen alle opslagtanks.

  – 18.01 – Annechien Steenhuizen wordt LIVE onthoofd (ik mag geen foto plaatsen, want dan krijg ik het OM achter me aan). Het Nederlandse volk is in shock en verbijstering en in de meeste plaatsen valt internet, stroom, en televisie uit. WOII-veteranen schakelen over op de korte golf, truckers op hun “bakkies”. Zendamateurs gaan de lucht in.

  – 18.01 – Het NOS logo is vervangen door dat van ISIS en de jihadi’s melden het Okura hotel en de Euromast bezet te hebben. Trappen en liften zijn opgeblazen en er zijn boobytraps geplaatst. Gijzelaars zijn bijeengedreven in de restaurants. Elke minuut word er één onthoofd en naar beneden gegooid. Vanaf het dak van het Okura worden lukraak mortiergranaten afgeschoten op de niet-islamitische wijken. Beide gebouwen worden bewaakt door met manpads uitgeruste jihadi’s en scherpschutters, al is dat eerste eigenlijk niet meer nodig, omdat zojuist vliegbasis Gilze-Rijen in handen van ISN is gevallen.

  – 18.02 – Meer dan honderd zelfmoordbomvrachtwagens zijn ingereden op doelen. De Westertoren, de Dom, de St. Jan en de Martini-toren zijn niet meer. In de Afsluitdijk is een gapend gat geslagen. Bijna gelijktijdig gaan er zelfmoordenaars af op tientallen stations.

  – 18.02 – Deurne is veranderd in een rokende puinhoop en Volendam en Venlo liggen zwaar onder vuur. Door heel Amsterdam worden bruggen opgeblazen.

  – 18.02 – Het ISN-journaal laat beelden zien van Londen, Madrid, Berlijn en Parijs en die steden staan volledig in brand. Hezbollah heeft 50.000 raketten op Haifa, Israël, afgevuurd in de laatste 5 minuten. En ondanks dat er tientallen onderschept zijn door iron-dome bestaat Haifa niet meer. Paul de Leeuw liep blijkbaar toevallig in het pand van ISN-NPO rond en wordt nu LIJF in beeld opgehangen.

  – 18.03 – ISN, Islamitische Staat Nederland, maakt bekend dat alle drinkwaterbassins in Nederland geïnfecteerd zijn met ebola. Drinkwater is beschikbaar in de moskeeën voor hen die zich bekeren.

  – 18.03 – Apaches stijgen op van Gilze-Rijen. Islamitische vliegeniers die in het Nederlandse leger hun kennis op hebben gedaan brengen die nu in de praktijk. Islamitische zelfmoordpolities blazen zich op in politiebureaus in alle grote steden.

  – 18.04 – Het water stijgt, op meerdere plaatsen worden dijkdoorbraken gemeld. Over het hele land staan busstations in de fik. Er komen berichten binnen van massale onthoofdingen van ongelovigen rond moskeeën. Het schijnt dat er wapens uitgedeeld worden, kalasjnikov’s en RPG’s. Blijkbaar konden moskeeën al die tijd functioneren als wapenopslagplaatsen. De uitspraak van Erdogan dat moskeeën kazernes zijn hadden we serieus moeten nemen.

  -18.05 – De Apaches worden ingezet om de kafir te vernietigen. Rucphen is van de aardbodem gevaagd.

  – 18.05 – Lukraak worden Nederlanders op straat de keel doorgesneden. ISNPO heeft een extra fan-pagina in het leven geroepen om daar van te kunnen genieten [klik hier maar niet want het is geen link]

  – 18.05 – De beruchte top-600 en de 600 islamitische criminele gangs die we in Nederland toegestaan hebben zijn bezig alle banken leeg te halen en alle pinloketten op te blazen, niemand legt ze iets in de weg. De DNB is tot stof gereduceerd nadat vijf met explosieven volgeladen zelfmoord trucks er op in reden. De omgeving is weggevaagd. De Mohammedanen zoeken nu met bulldozers en graafmachines naar goud. Lag dat niet ergens anders?

  – 18.06 – Het ISNPO-journaal is verheugd te kunnen melden dat een in Nederland opgeleide (van het geld van de kafir) moslima in de kernfysica de meltdown van Borsele alsnog in gang heeft gezet. Deze berichten bereiken ons van over heel Europa.

  -18.06 – Mexicaanse drukskartels en ISIS zijn het zuiden van de Verenigde Staten binnengevallen.

  – 18.06 – Het koninklijk huis laat weten dat het veilig onderweg naar Argentinië is in twee afzonderlijke vliegtuigen waarvan er één gevlogen wordt door Willem-Alexander. Ze vragen het Nederlandse volk zich geen zorgen te maken om hun koninklijke veiligheid en betuigen hun medeleven in deze moeilijke tijden. De familie laat weten dat ze het betreuren dat hun paleizen geplunderd worden en benadrukt nogmaals de islam te respecteren om het vreedzame karakter daarvan. En zij verzoekt ISN om … piep … piep

  – 18.07 – Een beschaving is vernietigd. De hel is losgebarsten.

  Nou dat ging nog best makkelijk niet. Net niet binnen de 10 minuten.

  https://fubar.mobi/2014/08/26/nederland-vernietigd-in-10-minuten/

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 5, 2017 om 21:05 //

  YepFub, meer reeel maar ik mis de uitgemoorde kleuterscholen en de schutters die de snelwegen met forenzen gijzelen. Als je kind niet meer veilig is en de weg naar je werk een oorlogsgebied lig het land ook plat. Ik denk dat zonder stroom er geen nieuws meer is en persoonlijk denk ik dat het gijzelen van de bevolking met de belofte tot moordpartijen genoeg is om de regering tot onderhandelen te bewegen en ik denk dat die weg de meest reeele is….
  En stukje bij beetje word macht door blufpoker met stappen overgenomen. omdat hen die dit land besturen geen ruggengraat hebben en enkel hun portomonee als heilig ervaren….

  Liked by 2 people

 3. HAha, positive thinking…

  Like

 4. Check below Fub, thnx

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 6, 2017 om 00:06 //

  Tjongejonge en ik maar denken dat ik pessimistisch was! En dan de vraag; is dit een realistisch scenario? Mijn antwoord; Nee. Zelfs gesteld dat ze de beschikking zouden krijgen over een atoombom dan moeten het al kleintjes zijn dus een hele stad in een klap vernietigen lijkt wat hoog gegrepen. Dan de opstanden van moslims. Laten we niet vergeten dat ondanks dat het aantal groeiende is vormen ze nog altijd een minderheid. Ons leger en de politie mag dan niet in eerste klas vorm verkeren, rellen maken geen schijn van kans op het moment dat blijkt dat het echt serieus is. Washington en een atoombom. Washington vormt nog niet 1 % van de USA, gooi er een atoombom op en je hebt de andere 99% tegen je, en die zijn goed tot zeer goed uitgerust, tel daarbij de Amerikanen met een wapen en elke minderheid is kansloos.
  Nee zo snel zijn we nog niet verslagen, en dat is ook de reden dat ze het bij kleine aanslagen houden, ze weten maar al te goed dat een echte oorlog niet te winnen is voor ze.
  Maak ik me zorgen? Jazeker! Maar niet om een oorlog zoals die hier voorgespiegeld wordt.

  Like

 6. Mosul, waar 2300 amerikaanse humvees stonden geparkeerd werd ingenomen door 1000 IS strijders, Tijl.

  1000, hoeveel zitten er inmiddels in NL ?

  Like

 7. Zo, en dan zal ik nu de voorpagina weer aanpassen. Ik met mijn eendaagse grappen 😦

  Like

 8. Ik hoop met je mee Tijl

  Like

 9. Enne, wapens hier onder de bevolking ter zelfverdediging?

  Like

 10. Ach, lekkah bezig Fub 👏

  Liked by 1 persoon

 11. Ach, van Fortuyn hoef ik geen ‘slider’-reeks van 20 plaatjes te maken dus dat scheelt weer 300 keer klikken 😉

  Liked by 1 persoon

 12. Misschien een dag vaste pic? “Zalig onnozelen van geest…” Heb je vast ergens staan Fub

  Like

 13. Nou ja zeg, ververs net t scherm en zie daar onz Pim met “Zalig…”, 2 zielen ….enz.?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: