Nieuw

Bevrijdingsdag vier je als de oorlog gewonnen is, niet als deze net begint …

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Bevrijdingsdag vier je als de oorlog gewonnen is, niet als deze net begint …

 1. Ïk heb vêêl respect voor Fubar , ên IK ! begrijp zijn actie ! “Maar , jammer genoeg zien veel Twitteraars âlleen ! dit bericht ken ik al !Gemiddeld plaats ik 50 tweets per dag ! Een paar twitteraars kijken wat ik nog meer op mijn “boekenplank”heb liggen ? Ïk krijg reactie,s op berichten die “toevallig “gezien worden ! Mijn frustratie is dat het vaak vêêl” mindere”berichten zijn dan ik al geplaatst heb !Ïk wil zo veel mogelijk mensen ” wakker schudden als ik maar kan {net als jullie} ! Vanuit mijn frustratie over wat er om ons heen gebeurt , heb ik pas in November een laptop aangeschaft om mijn öngenoegen over alle misstanden , een üitlaatklep”te geven Daarvoor schreef ik lange brieven aan Pauw /Matthijs /Jinek /Petra ruft te vies ! Gêên antwoord ! Ën nu ! Ik ben een analfabeet wat betreft ïnternet ! Tweets die ik al 2 dgn eerder geplaatst heb,zie ik voorbij komen met 100 of meer “leuks” ik geen of drie ? “Hoe ? kan ik ook een tweet langer zichtbaar laten zijn ? Daarom kan ik het mij niet “permiteren”om alle tweets v Fubar âlreeds bekend ! mijn tweets van 6u30 te laten överspoelen”! öndanks dat ik zijn idee en boodschap over “bevrijding” voor 100% ondersteun ! “Daarom plaats ik slechts een paar van zijn berichten ! Sorry !

  Liked by 1 persoon

 2. En Fubar zal nog wel een paar verwarde mannen vergeten zijn in de video

  Like

 3. trebor2110 // mei 5, 2017 om 14:10 //

  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1616336/rozen-dodenherdenking-lombok-verdwenen-verschrikkelijk-geschrokken.htm
  ik zou even die rozenverkopers met een polariodcamera in de gaten houden

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 5, 2017 om 14:40 //

  Hoezo democratie? Hoezo vrijheid? Hoezo bevrijding?

  Om de macht te behouden is verdeel en heers noodzakelijk. Hoe groter het politieke lichaam, hoe breder het verdeel en heers spel moet worden gespeeld. Verdeel en heers is waarom er heden tientallen miljoenen nieuwe EU burgers door de EU worden binnengehaald en ook waarom dit moslims moeten zijn, aangezien die zich enerzijds niet wensen aan te passen aan de huidige bevolking en anderzijds gebruikt kunnen worden als huurlingen om revoltes neer te slaan, als de huidige bevolking echt in opstand tegen de zuigende elite zou komen.

  Om het behoud van de macht speelt de superrijke elite opnieuw een gevaarlijk spel waarvan men wellicht weer niet, net als bij het gevaarlijke spel dat ooit werd gespeeld met het in het zadel hijsen van Hitler en zijn Nazi partij, van het gevaar doordrongen is. Het idee van vlak na de Tweede Wereldoorlog om via de multiculturele samenleving een nieuwe Holocaust te vermijden wordt zo reden en oorzaak van een nieuwe, wellicht Derde Wereldoorlog. Iedereen die denkt te kunnen tegenhouden wat decennia geleden al in werking is gezet is helaas ofwel dom of een dromer.

  Alles komt voort uit het simpele feit dat een elite de mensheid hun wil oplegt zonder dat deze elite daar verantwoording in de zin van begeleiding voor wenst te nemen. In dat laatste geval zou duidelijk zijn dat nooit iets zomaar gebeurt en dat achter alles dat plaatsvindt een plan schuilgaat dat ergens door een groep is bedacht. Maar met die wetenschap zou alles discutabel zijn en zou misschien nooit iets worden uitgevoerd. Om dat te vermijden besloot ooit ergens een elitegroep dat zij het recht hebben om voor ons allen te besluiten.

  Uit ‘Vanuit de onderbuik, gedachten en artikelen van de boze ouwe man’

  Liked by 1 persoon

 5. @zwartschakel

  De twitterversie moest ik nog knutselen:

  Like

 6. Nog één:

  Like

 7. trebor2110 // mei 5, 2017 om 20:01 //

  Het viel mij gisteren en vandaag op dat de bussen in Utrecht geen vlaggetjes meer hebben ik weet niet of dat al langer zo is maar het viel mij nu pas op .
  Vroeger reed het GVU met de feestdagen met een Nederlands vlaggetje voor op de bus ne geen een meer ???

  Liked by 1 persoon

 8. Trebor, vroeger ook alle bussen van de NZH. Nieuwe bussen hebben geen op gelaste pijpje meer waar die vlaggenstokjes ingestoken kunnen worden.
  Misschien wel een bewuste opdracht bij het ontwerp en de uitvoering van bussen voor het OV.

  Like

 9. zwartschakel // mei 5, 2017 om 10:48 “Hoe ? kan ik ook een tweet langer zichtbaar laten zijn ?
  ————

  Rechtsboven in je tweets staat een klein pijltje naar beneden, daar zit een uitklap-menu onder, daar zie je het staan 😉

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // mei 6, 2017 om 00:51 //

  Hihi, de NZH, dat was nog uit de tijd dat het streekvervoer in handen van de staat was, alle streekvervoersbedrijven waren onderdeel van VSN (Verenigd Streekvervoer Nederland), en lassen kun je weinig meer aan al dat polyester van vandaag 🙂 Wat niet wegneemt dat er wel vlaggetjes aangezet zouden kunnen worden maar bedrijven als Connexxion, Veolia en Arriva hebben geen enkele band met Nederland en worden met de aanbestedingen zo onder druk gezet dat zelfs de kleinste kleinigheid al teveel gevraagd is voor ze. 99% Van wat ze moeten inzetten zijn vaste kosten, voertuigen, onderhoud, diesel (of een andere energiebron), het enige waar ze op kunnen beknibbelen zijn arbeidskosten, de rest hebben ze jaren geleden al gedaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: