Nieuw

Zweedse linkse politica werd door Arabieren mishandeld en voor “hoer” uitgescholden – is onder psychische behandeling om haar schuldgevoel te verwerken van haar huidige “vrees voor buitenlandse mannen”

Begin april werd een links-liberale Zweedse politica en haar vriendin aangevallen door een groep Arabieren en voor “hoeren” uitgescholden. Toen hun echtgenoten ter hulp kwamen werden zij ook mishandeld. Afgelopen donderdag zijn de drie daders door de rechtbank veroordeeld. De Zweedse politica heeft psychische hulp gezocht om haar schuldgevoel te verwerken, omdat ze nu bang is voor “buitenlandse mannen”.

De lokale politica van de “Moderaterna” (gelijkwaardig aan de VVD in Nederland) was met een vriendin op 18 april onderweg  in de stad Växjö. Toen ze op het Theaterplein stilstonden doken er plotseling drie Arabische mannen op.

De Arabieren begonnen de vrouwen voor “hoeren” uit te schelden en vielen hen aan met schoppen en stompen. Toen de echtgenoten van de vrouwen tussenbeide kwamen werden deze ook mishandeld.

Eén van de echtgenoten die te hulp schoot brak zijn voet. Toen hij hulpeloos op de grond lag schopten de Arabieren nog meer op hem in.

De Zweedse politica kwam er relatief genadig vanaf. Ze kreeg klappen op haar hoofd, schoppen op haar lichaam, en haar arm werd omgedraaid. Het voorval heeft de liberale politica zwaar aangegrepen.

Tijdens het proces vermeldde ze dat ze onder behandeling is van een psycholoog – onder andere om haar schuldgevoel te verwerken, omdat ze nu “bang is voor buitenlandse mannen”.

De Arabieren verdedigden zich tijdens de rechtszaak met het verweer dat het slachtoffer racistische scheldwoorden naar hen had geuit.

De liberale politica lijdt zichtbaar als haar racisme wordt verweten. Tijdens het proces zei ze: “Ik word ten onrechte als racist bestempeld. Ik sta voor gelijkheid van alle mensen”.

Op donderdag werden alle drie de verdachten veroordeeld voor zware mishandeling. Twee van de daders (beide 21) zijn Irakese staatsburgers. Maar mogen ondanks hun misdaad in Zweden blijven, omdat het Zweedse O.M. geen eis heeft ingesteld voor deportatie. Beiden zijn tot negen maanden gevangenisstraf veroordeeld.

De derde is er met 50 uur taakstraf afgekomen, omdat hij een week voor de brute mishandeling zijn 18e verjaardag gevierd had.

Eén van de 21-jarigen was al eerder veroordeeld voor poging tot zware mishandeling, wegens stenen gooien en vuurwerk afsteken op de politie. Het dagblad Smålandsposten vermeldt dat de mishandeling van de vrouwen en mannen op het Theaterplein slecht enkele dagen plaatsvond na zijn vrijlating van zijn vorige gevangenisstraf.

Bron:

http://www.freiezeiten.net/schwedische-politikerin-von-arabern-niedergeschlagen-vor-gericht-beteuert-sie-ich-bin-keine-rassistin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Zweedse linkse politica werd door Arabieren mishandeld en voor “hoer” uitgescholden – is onder psychische behandeling om haar schuldgevoel te verwerken van haar huidige “vrees voor buitenlandse mannen”

 1. danny // mei 4, 2017 om 02:39 //

  Aaaaw wat zielig. Werd het idee racist te zijn, te veel voor haar?
  Ach jaa vrouwen worden nu eenmaal gezien als hoer door mannen in de islamitische wereld.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // mei 4, 2017 om 03:42 //

  Ik ben enorm blij te horen dat die Zweedse VVD politici ondervinden hoe het is om door die Irakese asielzoekers gelijk behandeld te worden als ieder ander en dus voor hoer en racist uitgescholden te worden en in elkaar getrapt te worden, samen met hun echtgenotes.

  Die cursus gelijke behandeling zouden Irakese moslims ook eens bij de VVD politici in Den Haag en bij gemeentebesturen moeten geven. Dan weten die bestuurders beter wat liberale tolerantie betekent in de praktijk voor normale burgers.

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // mei 4, 2017 om 05:42 //

  alweer wat gerechtigheid na de vrachtwagen episode, moge alle politieke falicitators een soortelijke behandeling krijgen.

  Liked by 1 persoon

 4. Als dit ervoor nodig is om al die zg. vluchtelingen pamperaars van gedachte te doen veranderen dan zij het zo. Wordt tijd dat Merkel eens door een stel van die mafkezen wordt gepakt om deze opper moslimimporteur in te laten zien dat de door haar gekozen weg een doodlopende weg is .

  Liked by 1 persoon

 5. JackvanderVeen // mei 4, 2017 om 08:56 //

  Men zou reeds racistisch denken zonder aangerand of in elkaar getrapt te worden.
  Veel gezonder om die gedachten dan zo te houden dan als een achterlijke naar een achterlijke (psychopaat of psychiater of hoe heet zo een individu) te gaan voor behandeling. Of het is een neger natuurlijk die behandelt!

  Like

 6. trebor2110 // mei 4, 2017 om 09:14 //

  Dus 3 arabieren , en die 2 kerels van die wijven stonden hun mannetje of zeiden ze , doe eens normaal man , en wat deden die wijven terug , haren trekken ogen uitkrabben schoppen slaan of alleen maar hysterisch gillen

  Like

 7. Ach,…’kop op’ mevrouw. Alles went.
  Na de derde maal afgetuigd te zijn weet U niet beter cq wilt u niet anders meer en zult U zichzelf vol trots op de ‘politiek correcte’ borst slaan mbt uw eigen ‘integratie’.
  Groetjes en veel liefs.
  (en alvast succes gewenst met het behaalde resultaat)

  Like

 8. Yvonne // mei 4, 2017 om 12:48 //

  dat het Zweedse dames betreft die van een soort partij zijn als de VVD oké, maar dan hoeven ze niet in elkaar getrapt te worden omdat ze in hun eigen land lopen en de Iraakse mannen vonden dat ze hoeren zijn.Die smeerlappen komen naar onze landen en gaan los op de mensen die er wonen, opdonderen, en ik ben NIET voor de VVD laat dat duidelijk zijn
  ik ben door een snotaap, een marokkaans grietje o.a voor blonde hollandse hoer uitgemaakt omdat ik iets zei dat ze tegen mijn en andere auto s aanliep, dat zinde deze schattige jonge dame niet

  Like

 9. De slachtoffers hebben een schuldgevoel en dat is mooi maar hebben de daders ook een schuldgevoel?

  Like

 10. NOG VEEL HARDER SLAAAAN!!!

  Like

 11. ZIEKE TERINGMARXISTEN!!

  Like

 12. Verbazend dat de politica ook nog een schuldgevoel heeft omdat ze haar meesters belast met haar angst voor hen.
  Ik vloek zelden maar zou zo graag zo,n “vrouw” eens keihard zeggen dat ze rijp is voor een gesloten inrichting enz:
  Want dit is typisch een geval van het Stockholm syndroom.
  En daar lijden heel veel linkSSe nuttige idioten aan.
  Ook wel bruikbare Iftars genoemd door hun meesters van de islam.
  En daar lopen er ook heel veel van in NL.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s