Nieuw

Wraakvader moet cel in

Door: Joris van Duin

DEN BOSCH – De Helmondse vader die in januari het heft in eigen handen nam door de online belager van zijn dochter zwaar te mishandelen, heeft een celstraf van tien maanden gekregen. Dat maakte de rechtbank in Den Bosch zojuist bekend.

Twee weken geleden eiste het Openbaar Ministerie nog zes jaar cel voor poging tot moord. Daar gaat de rechtbank niet in mee. De kwalificatie poging tot moord is te zwaar, aldus de rechtbank. Die oordeelt dat er sprake is van zware mishandeling met voorbedachte rade.

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28101291/__Wraakvader_moet_cel_in__.html

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3902 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Wraakvader moet cel in

 1. maar je mag WEL met twee personen op een scooter iemand DOODRIJDEN, dan volgt er geen straf…….want niemand reed………………..

  Liked by 1 persoon

 2. deze man had een lintje moeten krijgen……………..

  Liked by 3 people

 3. Inderdaad een lintje voor die man. Van Bernhard had hij die wel gekregen. Laat het OM eerst maar eens hun pedofiele top aan pakken. Je kent het gezegde het stinkt aan de top en dat is bij het OM zeker het geval.

  Liked by 1 persoon

 4. Deze man is een held en heeft PRECIES gedaan wat een ouder moet doen als die ouder merkt dat zijn dochter gevaar loopt en de overheid (politie) niks wil doen.
  Het betreft een recidiverende pedosexuele TBS’er die NIET wil veranderen en geen schuldgevoel heeft. Als de overheid niks doet dan heeft die vader het recht om dit gevaar (permanent) te neutraliseren.
  DE VADER IS EEN HELD!!!

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // mei 4, 2017 om 16:29 //

  ” de rechtbank oordeelt dat er sprake is van zware mishandeling met voorbedachte rade” ….maar ik ben van oordeel dat er zwaar gefaald is door de overheid om de veiligheid van de burger, en in het bijzonder die van de jeugdigen te beschermen. en als dat geen prioriteit is voor een overheid dan zijn er geen prioriteiten, enkel berekeningen en winstmarges.

  Eigen rechter spelen als je dochter een foto van een kind met een kogel in het hoofd krijgt van een viespeuk is mijns inziens niet normaal, en het is logisch, begrijpelijk en moreel volledig juist als je dat soort zaken corrigeert wanneer de overheid besluitloos donuts blijft vreten.
  Normaal is iets als iedereen dezelfde reactie heeft, dan word het norm. Als nog tien vaders hierna ook de belagers van hun dochters het ziekenhuis inschoppen of een dwarslaesie bezorgen word het een norm, en dat is een nachtmerrie voor de overheid en hun geweldsmonopolie. Daders worden gestraft vanwege de inbreuk op dat monopolie, niet omdat er een slachtoffer is. Als er een boete te innen valt komt die voor opsluitng, dat is de prioriteit van de overheid. Handhaven via de pinpas.

  Concurentie is funest voor belastingheffing, het uiteindelijke punt waarom alles draait.

  Voor de slavenmeesters is het natuurlijk logisch dat een slaaf die een andere slaaf corrigeert moet worden gestraft met een voorbeeld, dat straffen is namelijk het alleenrecht van de meesters, vandaar de hoogte van de straf denk ik. In andere samenlevingen had er geen rechtzaak geweest maar een klein feestje en een complimentje van de politie…kwestie van cultuur, of in ons geval het ontbreken ervan…

  Rechtspraak is geen gerechtigheid, het is slechts machtsbevestiging van een bepaalde groep. Gerechtigheid valt onder het strafrecht, want je moet het zelf halen. Tenzij er iets aan vast zit voor de overheid, dan word het anders…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: