Nieuw

WIE WIL NU NOG STERVEN VOOR NEDERLAND?

Door: Joost Niemöller

Vandaag, op 4 mei, herdenken we de Nederlandse gevallenen van de Tweede Wereldoorlog. En iedereen met een beetje hart denkt daarbij natuurlijk vooral aan de meegevoerde en nooit terug gekeerde Joden. Maar we herdenken ook de Nederlandse soldaten die vielen.

4 mei is nog een van de weinige uitingen van nationaal besef.

De zoveelste ondergraving daarvan door middel van een links-activistisch project om juist vandaag iets te doen om de import van illegale immigranten te propaganderen gaat gelukkig niet door.

Maar vandaag roept bij mij wel een andere vraag op. Hoe sterk is het nationale besef nog?

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/05/wil-nu-nog-sterven-nederland/

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4158 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on WIE WIL NU NOG STERVEN VOOR NEDERLAND?

 1. Duchesne // mei 4, 2017 om 16:12 //

  Mijn nationale besef is minimaal, ik voel me zwaar verraden door de politiek en door een deel van “mijn’ volksgenoten, die voor hun idealen mijn toekomst en die van mijn kinderen verkopen. Democratie en gelijke rechten heb ik mogen ervaren toen ik verkozen was, mensen zijn ratten. Links steekt de loef ruimschoots af maar onderscht er geen ene, in welk spectrum van de politiek ze ook roepen te leven…
  Wat me tegenhoud om ze de kop af te snijden is een stukje wederzijds respect van mens tot mens en niet een straf die mogelijk volgt, want dat stukje ben ik wel gepasseerd. Het is meer de hoop dat er redelijkheid komt vanuit de andere zijde en respect maar eigenlijk ben ik gewoon gek dat ik met mogelijk gewoon vals aangeleerde normen en bepaalde waarden leef terwijl die anderen totaal het schijt hebben aan mijn stukje bestaan. En ik maar denken dat het mijn eigen gedachten zijn….
  Op het moment dat ze mij te ver in de hoek drijven ga ik bijten, en hun zullen de eersten zijn. Ik denk dat ik hierin niet de enige ben. We zullen zien.

  Op de vraag wie er wil sterven voor het vaderland is mijn antwoord dat ik niet het gevoel heb nog in een vaderland te leven, maar in een rattenhol waar de grootste bek het voor het zeggen schijnt te mogen hebben. Waar drugshandelaren hun geld mogen houden van justitie en er een bonnetje voor krijgen omdat ze anderen verlinken maar waar ik tot het graf word achtervolgd omdat ik per ongeluk door het rood reed, omdat het licht zo snel versprong, waar ik een boete krijg omdat mijn APK is verlopen omdat het onderdeel van de auto om goedgekeurd te worden niet leverbaar was…….Honden !

  Sterven voor het vaderland is meestal het werk van hen die niets bezitten om hen die wel bezitten hun bezit te laten houden. Sterven voor het vaderland, zullen we er een referendum over houden en dan schijt hebben aan de uitslag? Die van de regering begrijpen dat wel, het is hun taal…

  Een “Vaderland” is iets zoals een plek waar je thuis bent, maar als ik uit mijn voordeur stap ben ik in Mogadischu, of Riaad, of Mosul, of Tirana, of waar dan ook waar de fuckers buiten mijn deur vandaan komen…Van woonwijk naar drughandelsplaats , in anderhalf jaar met hulp van linkse bestuurders en een kruiperige directeur van de woningcooperatie.
  Ik ben niet meer “thuis”, woongenot is niet langer een woord van toepassing, ik woon slechts in een huis. O ja, dat huis is niet van mij, ik kan er dan ook als men wil op ieder moment van de dag uit worden gezet, misschien wel omdat anderen een plek nodig hebben., kwestie van een wetje van links of een achterkamertjes afspraak en ik ben dakloos. Hoezo sterven voor het vaderland? Sterf zelf !

  Ik vecht dus voor mezelf, mijn famillie en vrienden. Ik wil daar wel voor sterven maar liever dood ik ervoor, dat zet meer zoden aan de dijk. Liever had ik met rust gelaten geweest en ergens een hokje hebben gebouwd met wat kippen en een geit, een moestuin en een lang geweer, maar dat schijnt onmogelijk te zijn in de ogen van de “meesters”… , de gedachte dat een burger in vrijheid leeft en zonder in de mallemolen van de maandelijkse rekeningen mee te draaien, een bestuurlijke godsgruwel…

  Ik haal het voorpagina nieuws nog wel een keer met een herstelbetaling bij de kop van de slang,, kwestie van hoever men duwd en waneer mijn rek compleet op is.
  Wie een gesprek wil over de muziek van het draaiorgel gaat niet met de aap in discussie maar met de orgeldraaier. Dus zorg je dat je weet waar zijn of haar huis woont.

  Ze zijn goed bezig met de werkzaamheden van hun eigen wormenkuil, zouden ze het ook beseffen?

  Liked by 3 people

 2. Duchesne // mei 5, 2017 om 05:44 //

  Sinds de Bataclan en de oprichting van een nationale resewrve in frankrijk heeft naar schatting 1 op de 5 franse jongeren zich aangemeld als reservist en een groot deel heeft al wapentraining gehad……op een of andere manier loopt Nederland met alles achter in de wereld, en ik denk dat het nationaal besef deel te zijn van een volk in nederland enkel kunstmatig kan worden opgewekt. Hen die de voorbeeldfunctie vervullen in dit land zijn dusdanig ruggengraatloos en arrogant dat van voorbeelden niet gesproken kan worden, enkel van afknappers…

  …en een volk dat word geleid door imbecielen moet wle uit imbecielen bestaan….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: