Nieuw

Jonge vrouw vermoord terwijl ze aan het bewijzen is dat de islam echt wel voor vrede staat

Ze kwam niet verder, het huppelkutje met het door de school, staat en propaganda media ingepompte wereldvreemde gedachtegoed omtrent de achterlijke achtergestelde ideologie islam, dan Turkije. Ze was van plan om te liften van Italië naar Israël en wou ook nog even de door de Palestijnen bezette gebieden aangaan samen met haar vriendin. Dit alles om de goedheid van de islam te tonen tijdens hun projectje “Brides on Tour”.

Ja hoor islam is vrede en verdraagzaamheid. Eigenlijk mag je er niet mee spotten aangezien deze vrouw uiteraard ook ouders, familie en vrienden heeft die om haar treuren. Van de andere kant gezien hadden deze de Italiaanse wellicht ook wel van te voren even op andere gedachten kunnen brengen alvorens ze deze levensgevaarlijke onderneming begon.

De keiharde feiten bewijzen maar weer eens de domheid van een dergelijke onderneming. Als vrouw ben je hier in Europa niet eens veilig wanneer je alleen een kudde moslims tegen het lijf loopt. Vreemd is het dan ook niet dat het nog erger wordt wanneer je de moslims die zelfs nog te dom zijn om naar West-Europa te trekken in hun achtergestelde eigen achtertuin gaat opzoeken. Euthanasie laten uitvoeren kan op heel wat minder pijnlijke wijzes dan door het opzoeken van moslims in hun eigen woonomgeving.

De feiten want daar zijn we natuurlijk allemaal dol op.

Het naakte lichaam van de 33 jarige Giuseppina Pasqualino di Marineo, beter bekend als Pippa Bacca, werd op vrijdag gevonden in het struikgewas in de buurt van de noordelijke stad Gebze.

Ze had gezegd dat ze de wereld wilde laten zien hoe groot haar vertrouwen in de goedheid van de moslim bevolking wel niet is.

De Turkse politie zegt dat ze een man in verband met de moord hebben aangehouden. Deze man zou de politie naar het lichaam van de vrouw hebben geleid.

Giuseppina Pasqualino di Marineo vertrok liftend van Milaan naar Israël en de door de Palestijnen bezette gebieden met een collega-kunstenaar voor hun project “Brides on Tour”.

Ze gingen in Istanboel uit elkaar en waren van plan om zich weer te herenigen in Beiroet.

Giuseppina Pasqualino di Marineo werd voor het laatst gezien op 31 maart in Gebze.

De Italiaanse ambassade vertelde het Associated Press persbureau dat de politie de dader op het spoor kwam toen hij een nieuwe SIM-kaart in de mobiele telefoon van het slachtoffer gestopt had en deze ging gebruiken.

De lokale media verklaarde dat de dader, met de initialen MK, reeds een strafblad had onder andere wegens diefstal.

Ik kan het niet laten, kan er niets aan doen maar het klinkt zo lekker en een vrolijk deuntje terwijl je verder leest over deze domme wereldvreemde Italiaanse maakt het allemaal wat beter te behappen. Het gaat ook over lopen toch, dus moet kunnen. Mee brullen mag…….

Zo daar gaan we weer.

Ach haar familie wil zich Giuseppina Pasqualino blijven herinneren op een positieve manier volgens haar mede wereldvreemde liftster de 37 jarige Silvia Moro. Op 8 maart begonnen ze samen aan “Brides on Tour” en ze hadden afscheid genomen op 19 maart in Istanboel  waar ze uit elkaar gingen om elkander weer te ontmoeten in Beiroet.

Mensen ontmoeten is de sleutel tot verbroedering en nog veel meer poep gesproken door Silvia Moro met in het achterhoofd dit motto trokken de dames door bijna een dozijn landen van de Balkan tot het Midden Oosten. Landen geteisterd door oorlog en armoede. Middels deze reis moesten culturen worden verbroedert en nog veel meer van deze onzin. Idealistisch tot de dood er op volgt komt beter in de buurt van deze waanzin. Met twee vrouwen is het al een hels karwei om dit te overleven dus laten we maar opsplitsen dan maken we het ons niet te gemakkelijk moeten de dames gedacht hebben.

De solo reis van Giuseppina Pasqualino duurde ongeveer 65 kilometer en bracht haar de 38 jarige Murat Karatas die een einde aan het leven van de jonge vrouw maakte.

Twee vrouwen die samen al liftende willen laten zien hoeveel vrede er in het midden oosten is. Vertrekken in Turkije en worden afgeslacht in Turkije. Geloof hebben in de goedheid van andere mensen. Het geloof dat het veilig is om aldaar alleen te reizen als vrouw zijnde. Het ergste is het dan nog dat Silvia Moro er nog steeds achter lijkt te blijven staan ondanks dat wat haar vriendin is overkomen.

Dit is wat er gebeurt wanneer je een religie die verkrachtingen en uitroeien van andersdenkende normaal lijkt te vinden uitdaagt als vrouw alleen.  Dit gebeurt er wanneer je je niet houdt aan hun wetten en je hun pedofiele nep profeet niet aanbidt.

De gebeurtenis is verschrikkelijk en dit heeft uiteraard niets met de islam te maken, de invalshoek van bovenstaande is uiteraard helemaal verkeerd. Dit had ook kunnen gebeuren wanneer je als dertigjarige vrouw in pak hem beet Nederland, Duitsland, Zweden of waar dan ook aan het liften was.

Ja natuurlijk want hier wonen helaas ook veel te veel moslims.

met groet Bolo

Bron : Newspatriot

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Jonge vrouw vermoord terwijl ze aan het bewijzen is dat de islam echt wel voor vrede staat

 1. Tjah typisch gevalletje zweefteef links ik weet het beter gutmensch type
  http://www.newquaker.com/2008_04_13_blogarchive.htm

  Like

 2. pff @hslot4 had dit nog niet gelezen en dan gebruik ik bron van 2 mei 2017 zucht. Geeft wel aan dat er nooit iets verandert en hoe lang de ellende al duurt inmiddels

  Like

 3. Jonge vrouwen die vrede willen zien moeten naar rommel in Zweden afreizen. Ik neuk ze in alle hoeken en gaten. Om het beschaafd te zeggen. Ik weet niet waarom.

  Like

 4. Yvonne // mei 5, 2017 om 12:29 //

  sorry voor het slachtoffer, ontzettend dom, ik ga niet eens meer naar de grote stad, daar voel ik me al niet prettig
  jaren geleden 3 vrouwelijke toeristen in Turkije dachten veilig een taxi busje te zitten, dus niet de taxichauffeur en zijn walgelijke mededaders hebben de vrouwen verkracht en hun kelen doorgesneden en van de berg gegooid, ik meen dat 2 deze moordpoging hebben overleefd en 1 vermoord is, en die zochten het niet op, nu zou je als je een beetje nadenkt er niet meer heen gaan

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // mei 6, 2017 om 07:30 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 6. Jan Bos // mei 8, 2017 om 12:26 //

  Zie het positief: zo krijg je wel minder mensen die alles goedpraten.

  Like

 7. Mary Margaret Ossevoort de Carrera. // september 24, 2017 om 06:08 //

  Ik ben jaren geleden ook vaak genoeg alleen op vakantie geweest naar Turkije, Mallorca, Barcelona, nooit iets ernstigs gebeurd met mij! Gelukkig moet ik zeggen, misschien heb ik gewoon heel veel geluk gehad, dat denk ik absoluut, maar in deze tijd zou ik toch niet meer zo happig zijn om alleen weg te willen! Maar het is gewoonweg schandalig dat je in deze tijd als vrij opgevoede westerse single vrouw toch niet meer alleen in Europese landen op vakantie kan gaan!!! Turkije was een prachtig land om vakantie te vieren maar ik zou er nu toch niets meer voor voelen en moslim mannen vertrouw ik al heel erg lang niet meer! Gelukkig hoef ik nu niet meer alleen op vakantie te gaan,…Ik ben getrouwd met een Zuid Amerikaanse man, maar ik zou wel graag mijn familie in Nederland willen bezoeken over twee jaartjes. Ik vraag mij heel vaak af of dat nog wel zo veilig is….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: