Nieuw

Gemeente Amsterdam zegt dat ze stopt met vergoeden islamles

De originele titel in de Volkskrant is: “Gemeente Amsterdam stopt met vergoeden islamles”. Maar daar de gemeente Amsterdam bezet is door radicale islam-Collaborateurs en de Volkskrant draait op Fakenews houden wij hier voorlopig nog een slag om de arm.

De gemeente Amsterdam vergoedt niet langer de islamles voor kinderen uit minimagezinnen. De verantwoordelijk wethouder besluit dat met de nodige tegenzin, maar ziet zich gedwongen door een meerderheid van de gemeenteraad.

De verantwoordelijk wethouder van de antisemitische SP besluit het met tegenzin dus we kunnen er vanuit gaan dat het besluit met alle mogelijke middelen tegengewerkt zal worden en/of dat de gemeente naar andere wegen zal zoeken om het geld van de ongelovige belastingbetalers toch over te maken aan de kolonisten.

Vorig jaar bleek dat het dhimmiebestuur van de bezette Amsteloevers geld gaf, jiziya in het kader van de financiële jihad, om de reeds islamitische kinderen verder te islami radicaliseren. Wij hebben daar uitvoerig over bericht:

De VVD-Amsterdam islamiseert verder – van uw geld uiteraard

De gemeente Amsterdam betaalt islam-indoctrinatieles voor moslimkinders in de moskee. Moskeeën die maar wat graag de veroveringsideologie gratis verspreiden, vragen er nu in ene geld voor, omdat ze een gemeentepotje ontdekt hebben waar ze geld uit kunnen trekken.

En ongelovigen mogen dan onreine varkens en honden zijn, hun geld is dat niet. Financiële jihad is verplicht onderdeel van de jihad, of dat nou bereikt kan via uitkeringen, roofovervallen of het binnenharken van subsidies. Alles is geoorloofd in de strijd tegen de kafir in de Dar-el-Harb. En dat alle moskeeën vervolgens in alle toonaarden ontkennen is ook verplicht voor elke moslim. Een moslim is verplicht te liegen tegen de ongelovige als dat nodig is om zijn ‘religie’ te beschermen. Lees verder >>

Terug naar vandaag:

Het geld – 375 euro per jaar voor basisschoolleerlingen en 499 euro voor middelbare scholieren – is bedoeld om de kinderen te laten ‘meedoen’ op school en in de samenleving. Ouders kunnen het budget naar eigen inzicht besteden voor bijvoorbeeld lessen, schoolspullen, een fiets, maar ook voor lidmaatschap van sport- of cultuurclubs. Tot op heden viel godsdienstonderwijs ook onder die laatste categorie.

“Tot op heden viel godsdienstonderwijs ook onder die laatste categorie.” Dat is er dan vandaag bij verzonnen, want dat stond niet in het stuk dat de Volkskrant er vorig jaar over schreef:

De regeling betreft de zogeheten scholierenvergoeding. Die bestaat al jaren in Amsterdam en is bedoeld om kinderen van minima (inkomen tot 120 procent van het bijstandsniveau) te ondersteunen in hun schoolcarrière en te laten sporten of muziekles te laten volgen. Jaarlijks heeft de stad daar ongeveer 12 miljoen euro voor beschikbaar.

Het geld was bedoeld om schoolspullen voor kinderen te bekostigen of bijvoorbeeld een fiets om mee naar school te fietsen, of sport of muziekles, godsdienstonderwijs staat nergens, ook niet in de rest van het stuk.

Weer terug naar vandaag:

Zonder die informatie nam de gemeenteraad eerder dit jaar al een motie aan om godsdienstles uit te sluiten van de regeling. Onder meer omdat zo’n subsidie in strijd zou zijn met de scheiding tussen kerk en staat. Vliegenthart zegt nu dus dat hij die motie zal uitvoeren, maar heeft zo zijn bedenkingen over de motivaties van de raad. Het kerk-en-staatargument kan hij niet volgen omdat de gemeente ouders subsidies geeft en niet moskeeën. ‘En ik vrees vooral dat we als gemeente een beetje inconsequent bezig zijn. We hebben deze regeling ontworpen vanuit het liberale principe dat elke ouder zelf weet wat belangrijk is voor de ontwikkeling van zijn of haar kind. Nu gaan wij ineens als gemeente bepalen dat godsdienstles daar niet aan bijdraagt en balletles wel.’

“Het kerk-en-staatargument kan hij niet volgen”. Misschien helpt het als je die socialistische klonterpap uit je hoofd haalt. Want twee zinnen later zeg je zelf: “Nu gaan wij ineens als gemeente bepalen dat godsdienstles daar niet aan bijdraagt en balletles wel.” Ja, want scheiding kerk/staat. Wat snap je daar niet aan ? Godsdienst is een privédingetje, behalve natuurlijk wanneer die godsdienst geen godsdienst is maar een imperialistische veroveringsideologie, dan moeten we die ideologie te vuur en te zwaard bestrijden. Als de gemeente geld geeft aan individuen dan zijn daar altijd voorwaarden aan verbonden, je mag van de bijzondere bijstand nou eenmaal niet een Ferrari kopen, l*lhannes met je drogredenen. Dus als je ouders geld geeft dan stel je daar ook voorwaarden aan en gebruikt het niet als smoesje om hun kinderen te radicaliseren.

De wethouder vindt het daarnaast spijtig dat veel moslims die hij afgelopen maanden sprak het schrappen van godsdienstles ervaren als een pijnlijk signaal.

Ah gos. Moesten ze huilen ? Doen ze anders helemaal nooit als hun dwingende eisen niet ingewilligd worden.

‘Zij zien het als een bevestiging: zie je wel, wat wij doen is per definitie verdacht.’

Dat is wel zeker.

‘Wij kunnen er wel mee leven dat de gemeente godsdienst niet wil vergoeden, maar wij doen veel meer dan alleen islamles’, zegt Mustapha Slaby van de Al Kabir-moskee in Amsterdam Oost, een van de weinige mosliminstellingen die woensdag bereikbaar zijn voor commentaar.

Hier. Er is maar eentje die er over wil praten (dezelfde als vorig jaar trouwens), en dan maar jammeren dat je je uitgesloten voelt.

Bij de moskee krijgen kinderen al decennialang elke zaterdag en zondag les. ‘Het leren van Arabisch en gesprekken voeren over deze samenleving maken er ook deel van uit.’

“Het leren van Arabisch.” Waarom ? Dit is Nederland en de betreffende kinderen komen zo goed als zeker niet uit Saoedi-Barbarije. Het is omdat de koran in het Arabisch is, dát is de enige reden. En wat leer je ze over deze samenleving ? Hoe ze een uitkering aan moeten vragen ? Hoe de kufar te vernederen en leeg te zuigen ? Dat wij zwijnen en varkens zijn ? Want als je ze Arabisch leert en de koran laat lezen, wat klaarblijkelijk de bedoeling is, dan is dát wat daar in staat over de Dar-el-Harb.

PvdA-prominent Ahmed Marcouch is dat volmondig met Slaby eens. Hij was in de jaren tachtig een van de leerlingen die elk weekend in de Al Kabir zat. ‘Ik ging destijds vaak met tegenzin, dat mag je best weten’, zegt Marcouch. Toch had hij de lessen voor geen goud willen missen. ‘Ze hebben me gevormd tot de man die ik nu ben.

Een fukking moslimbroedende stealth-jihadist:

Marcouch vindt het declaratieverbod ‘rieken naar hypocrisie’. Volgens hem zou de gemeente zich beter moeten verdiepen in wat het onderwijs op de moskeeën inhoudt.

Dat zouden we inderdaad moeten doen ja. Om te beginnen zou alles in moskeeën en scholen en op straat in het Nederlands moeten, omdat we die Enigma-code  terreurtaal niet kunnen ontcijferen.

Het Parool had vorig jaar nog een fraudegevoelig feitje over deze zaak:

De gemeente controleert aan de hand van steekproeven of de declaraties kloppen. De meeste godsdienstlessen in kerken of moskeeën zijn gratis, of kosten hooguit een tientje, terwijl de gemiddelde declaratie 144 euro bedraagt. Op dit moment kijkt de gemeente naar 2 procent van de declaraties, dat gaat omhoog naar 5 procent.

Ik durf wel te wedden dat bijna alle andere subsidies die de gemeente Amsterdam verstrekt ook misbruikt worden. Er is maar één oplossing voor. Stop met subsidies. Je verdient het dubbel en dwars terug, want al die ambtenaren die bij het toekenningscircus betrokken zijn kunnen iets nuttigs gaan doen met hun tijd, en al die ambtenaren die blijkbaar slecht gecontroleerd hebben in deze kunnen naar huis om autochtone kindertjes te gaan maken met met moeder de vrouw, zodat we geen vergrijzende immigranten meer binnen hoeven te slepen. En er kunnen ook weer een paar journalisten van Volkskrant en Parool op onbezoldigd verlof.

Als minima moeite hebben om de schoolkosten op te hoesten en dat is zo, dat zie ik van dichtbij. Verlaag dan die schoolkosten en de ouderbijdrage voor álle kinderen. Dan bevoordeel je geen frauderende moslims die van schoolgeld kinderen radicaliseren. Dat is een kwestie van twee getalletjes op een papiertje aanpassen en is niet discriminerend naar autochtonen toe die niet over allerlei radicale belangenorganisaties beschikken om geld binnen te harken. Daar heb je geen leger blinde ambtenaren voor nodig en dan behandel je iedereen gelijk. Gelijk ! Gratis socialistisch toverwoord van me cadeau voor jullie. Echte minima weten over het algemeen slecht de weg te vinden naar subsidies en toeslagen, terwijl die juist voor hen bedoeld zijn. Je helpt ze echt veel beter door gewoon de kostprijs (wat daar voor door moet gaan dan) te verlagen. Dat is ook volkomen fraude- en sjoemelbestendig. En daar zou Amsterdam dat nog steeds met de financiële puinhopen van Asscher zit rekening mee moeten houden.

De kleine dhimmie-broertjes van de Volkskrant Parool en AT5 hadden vrijwel hetzelfde bericht in een uitgeklede versie, voor de volledigheid.

Linkje dat ik ooit had naar de “hihaha-gematigde” Al-Kabir moskee op de Weesperzijde hebben ze gesloopt trouwens:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Gemeente Amsterdam zegt dat ze stopt met vergoeden islamles

 1. Subsidie ten behoeve van indoctrinatie met een ubermenschengeloof stopgezet.
  http://www.telegraaf.nl/dft/geld/werk-inkomen/28099346/__Koranles_uit_eigen_zak__.html
  Links Amsterdam is gek genoeg nooit zo gek geweest om Das Kapital lessen te subsidiëren voor de arme amsterdamse kindertjes.

  Liked by 1 persoon

 2. Amsterdams OM weer racistisch bezig.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/05/04/justitiefaal-verdachte-schietpartij-opgepakt-cokevangst-vrijgelaten-afwachting-proces/
  Zwarte zware crimineel vrijgelaten, moord en wapen/drugshandel niet ernstig genoeg, gevangenis moet blanker.

  Liked by 1 persoon

 3. Virgo // mei 4, 2017 om 12:25 //

  De SP is toch niet anti-semitisch? Ze ondersteunt Soros – die zelf mede-verantwoordelijk is voor de tomeloze immigratie van kansparels in Europa – volledig. En Soros is beslist geen goy…

  Like

 4. @Virgo: Soros is van Hongaars-Joodse afkomst maar heulde tijdens de oorlog mee met de nazi’s.

  Like

 5. Het is toch van den zotte dat dat er publieke gelden gaan naar een sekte die tot doel heeft alle niet moslims te bekeren of anders om zeep te helpen. Wat voor imbeciele ambtenaren in de gemeente Amsterdam hebben dit ooit goed kunnen keuren !! Dit soort ambtenaren of wethouders dienen daarvoor berecht te worden uit landsbelang . In wat voor wereld leven we hier eigenlijk wat een levensgevaarlijke sekte aan het subsidiëren is van belastinggelden ! Wij zijn hier helemaal knettergek aan het worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s