Nieuw

4 en 5 mei 2017: de islam, de Jodenhaat en mijn moordneigingen

Onze nep-elite. Regressief-links. Ze zullen er weer staan. Met hun foute gelul. Getuigend van het Mene Tekel over Nederland en Europa. Uitsluitkutje Mei Li Vos. De zindelijke burgerheren en burgerdames. Samen met de rest van de geestelijk onvolwassenen. Op de Dam. Bij het Bevrijdingsmonument. Waar genocidale islamitische baardmutsjurken ongestraft konden oproepen tot nieuwe massamoorden, terwijl een man die het moslimische schorem te lijf wilde door de politie werd verwijderd. En toen ik dát in die docu van Frank Buis zag gebeuren, verlangde ik naar een overheid die dit soort moslim-moordenaars ter plekke mitrailleert. Er een vlammenwerper op zetten, mocht ook. Kijkkijk. Nounou. Tsjongejonge. Dit overkwam mij. Deze ikke. En ik vertel het maar even aan al die D66-ers en aan Bart Schut die evolutionair zoveel verder zijn dan ik en die nooit van die aanvechtingen zouden kunnen hebben.

U kunt u overigens de moeite van het mij aangeven wegens raksistische geweldsdiskriminazi besparen, want dat heb ik zelf al gedaan.

Martien Pennings >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: