Nieuw

4 en 5 mei 2017: de islam, de Jodenhaat en mijn moordneigingen

Dit is een peperbus op de hoek van het Kastanjeplein in Amsterdam, waar de weggevoerde Joden uit de buurt elk jaar op een speciale manier herdacht worden.

Onze nep-elite. Regressief-links. Ze zullen er weer staan. Met hun foute gelul. Getuigend van het Mene Tekel over Nederland en Europa. Uitsluitkutje Mei Li Vos. De zindelijke burgerheren en burgerdames. Samen met de rest van de geestelijk onvolwassenen. Op de Dam. Bij het Bevrijdingsmonument. Waar genocidale islamitische baardmutsjurken ongestraft konden oproepen tot nieuwe massamoorden, terwijl een man die het moslimische schorem te lijf wilde door de politie werd verwijderd. En toen ik dát in die docu van Frank Buis zag gebeuren, verlangde ik naar een overheid die dit soort moslim-moordenaars ter plekke mitrailleert. Er een vlammenwerper op zetten, mocht ook. Kijkkijk. Nounou. Tsjongejonge. Dit overkwam mij. Deze ikke. En ik vertel het maar even aan al die D66-ers en aan Bart Schut die evolutionair zoveel verder zijn dan ik en die nooit van die aanvechtingen zouden kunnen hebben.

U kunt u overigens de moeite van het mij aangeven wegens raksistische geweldsdiskriminazi besparen, want dat heb ik zelf al gedaan.

Martien Pennings >>

Doe mee met 7.503 andere volgers

About Fubar (4703 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: