Nieuw

Erdogan vaardigt decreet uit over ontharing bij vrouwen “voor een schoner Turkije”

Na het verbod op de zeer populaire datingshows op de Turkse televisie, wenst Erdogan nu ook zijn zegje te doen over lichaamsontharing. Tot grote ergernis van de oppositie grijpt de Turkse president zowat elk thema aan om zijn politieke invloed te laten gelden. HLN >>

We zullen geen flauwe grapjes maken waarom Turkse mannen een snor hebben, of dat ze op hun moeder willen lijken. Volgens Al-Monitor heeft Erdogan het decreet uitgevaardigd omdat die dat kon, en omdat het hem de gelegenheid gaf zich te omringen met mooie vrouwen in zijn paleis met 1100 kamers die allemaal ‘Yes Erdogan’ riepen daags voor het dictatuur-referendum.

Het decreet houdt in dat laserbehandelingen nu ook door schoonheidssalons uitgevoerd mogen worden en niet meer alleen in ziekenhuizen. De islamisten zijn er wat minder blij mee.

Another group that was silent was the Islamists. Islam speaks in detail about personal hygiene. Islamic scholars mostly agree that the Prophet Muhammad cursed women who were plucking their eyebrows. Changing one’s God-given image for vain purposes is considered inappropriate both for men and women. Although women are permitted to remove their body and facial hair in order not to resemble a man, exposing private parts to a stranger is not acceptable. And since laser hair removal cannot be performed by a person on herself, that is not considered Islamic. Al-Monitor >>

Georgina Verbaan wordt waarschijnlijk ook diep ongelukkig van Erdogan’s beslissing:
.

“Wanneer ik foto’s zie van vrouwen met okselhaar dan vind ik dat wel geil”, zegt Verbaan in haar column voor NRC Next. “Omdat het ze niet dondert. Als er iets opwindend is, is het wel een zelfverzekerde vrouw. Haar, vlees, zweet, we zijn uiteindelijk toch dieren.”

http://www.powned.tv/nieuws/media/2015/08/georgina_verbaan_okselhaar_gei.html

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Erdogan vaardigt decreet uit over ontharing bij vrouwen “voor een schoner Turkije”

 1. ieznogoedh // mei 3, 2017 om 18:45 //

  Changing one’s God-given image for vain purposes is considered inappropriate both for men and women.
  Ach ja, nou als ik het goed begrepen heb scheren die vrouwen zich al jaaaaren (manlief heeft immers graag een klein meisje in bed) en veel mannen ook, maar die laatsten laten dan als compensatie hun baard staan, om toch vooral mannelijk te zijn.
  Daarenboven kunnen ze dan de hele dag de geur van hun geit opsnuiven.

  Like

 2. Ojee, en een stom bericht als dit komt dan tussen best gelezen berichten te staan.

  Tssss.

  Like

 3. Georgina zou ik wel doen al heeft ze een dikke pluk op de poes

  Like

 4. @trebor, pas op, misschien kom je nog wel een bretel van Jort tegen!!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: