Nieuw

Dood door Klaas Dijkhoff: uitgeprocedeerde asielzoeker steekt uitgeprocedeerde asielzoeker neer

Als ze netjes uitgezet waren dan was het dodelijke slachtoffer nu waarschijnlijk nog in leven.

Het slachtoffer en de dader van de dodelijke steekpartij in Hoograven waren vaste bezoekers van de opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers. Dat melden verschillende getuigen en een vrijwilliger die werkt bij Villa Vrede, de opvang van ongedocumenteerden waar het incident buiten plaatsvond. DUIC >>

De aanleiding van de steekpartij is nog niet duidelijk. Via Burgernet is het signalement van de gevluchte dader verspreid. Het gaat om een lichtgetinte man met kort zwart haar. De man draagt een spijkerbroek en legergroene bovenkleding. Telegraaf >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Dood door Klaas Dijkhoff: uitgeprocedeerde asielzoeker steekt uitgeprocedeerde asielzoeker neer

  1. ieznogoedh // mei 3, 2017 om 18:50 //

    uitgeprocedeerde asielzoeker steekt uitgeprocedeerde asielzoeker neer

    Zo kan je de kosten van uitzetten natuurlijk ook halveren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: