Nieuw

De witte supremacisten van Groen Links protesteerden tegen klimaatracisme

Zaterdag hield Groen Links een mars. Links heeft iets met marsen en marcheren, links één twee, rechts drie vier. Naar het Museumplein. Lekker inspannen om extra CO2 uit te stoten, alsof we daar het klimaat mee gaan redden. Als u de linkjes gelezen heeft, begrijpt u dat CO2 het probleem niet is. De Groene Khmer krijgt dat ook langzaam door en richt dan ook steeds vaker de pijlen op methaangas, zo zouden we minder koeien moeten gaan eten omdat die aan één stuk door methaanscheten laten. We zouden meer insecten moeten gaan eten, terwijl er al twintig jaar bekend is dat die voor 25% verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde methaanuitstoot. Red de wereld en sla een mug dood !

Veel boze oude blanke mannen op het Museumplein, en libidodende menopauzerende zure mutsen, of dozen daar wil ik vanaf zijn.

De deelnemers aan de mars (headerfoto) lijken wat jonger, maar er is een opvallende overeenkomst met de meute op het Museumplein. Ik zie niet 1 neger of moslim. En dat is bijna godsfukkingonmogelijk in Amsterdam. Ik heb nog nooit zoveel witte mensen bij elkaar gezien in Amsterdam in de dertig plus jaar dat ik er woon. Dit is de hardcore aanhang van de partij die als hardste pleit voor ‘verbinding’, ongebreidelde immigratie en ‘diversiteit’. Het is echt heel moeilijk in Amsterdam om zoveel ‘niet-diversiteit’ op één plek te verzamelen.

Zijn dit racisten dat ze geen anderskleurigen tolereren of hebben ze een strikte code om alleen onder elkaar te blijven in hun witte bubble ? Fietsen ze echt met hun bakfiets van witte wijk naar witte wijk om maar niet geconfronteerd te worden met hoofddoekjes, boerka’s, kameelpiloten, tapijtsnuffelaars en negers in djellaba ?

Als we het over het voortbestaan van de Aarde, klimaat en milieu hebben dan is de hoeveelheid mensen het grootste probleem. Ik dacht dan ook dat dit rode lijntje voor de Afrikaanse bevolkingsexplosie stond en dat er voor gepleit zou worden die tot staan te brengen:

Maar nee, die ene negerin die ze gevonden hebben om de menigte toe te spreken pleit er voor die bevolkingsexplosie hier te importeren, zodat het hier net zo beroerd wordt als in Afrika omdat dat eerlijker is.

Echt groen zijn is verantwoordelijkheid nemen. Wij moeten verantwoordelijkheid nemen voor degenen die wij hebben ontheemd, de klimaatvluchteling, de roofhandel-vluchteling, de grondstofoorlogen-vluchtelingen. Onze grenzen moet open, onze armen, onze harten en onze geesten open. Wij moeten van ons voetstuk van valse superioriteit afstappen.

We moeten helemaal niks verongelijkte dwingeland. Die witte mensjes in het GroenLinkse Lalaland op het Museumplein mogen dan geïntimideerd zijn door je zieligheidsimperialisme, wij niet. Wij beseffen dat het de Afrikanen zelf zijn die er een ongekende zooi van maken op hun continent, dat de enige dingen die er werken nog stammen uit de tijd dat wij er spoorlijnen aanlegden. Dat Rhodesië de graanschuur van Afrika was onder blank bestuur en Zimbabwe het hongerlijdende armenhuis waar cholera en tyfus heerst onder zwart bestuur. Dat Zuid-Afrika het rijkste land ter wereld was en racistische incompetente negers het in slechts 23 jaar tijd aan de bedelstaf gebracht hebben. Dacht je dat we er op zaten te wachten dat Afrikanen er hier net zo’n kolerezooi van komen maken ? Nee, niet. Doe eerst maar eens je hand in eigen boezem steken en in eigen huis orde op zaken stellen. En als je die exercitie met succes afgerond hebben praten we verder. Over hoeveel herstelbetalingen jullie ons schuldig zijn voor het vernietigen van de infrastructuur die we jullie cadeau gedaan hebben. Met je klimaatracisme.

Klimaatverandering treft disproportioneel armen, zwarte en bruine lichamen, hun gemeenschappen en kinderen. Klimaatverandering is net zo racistisch als de eeuwen van roof, uitbuiting, vernietiging, vergiftiging en achterstelling die eraan voorafgaan en voortduren.

Gaan wij ondertussen even sneeuwballen gooien terwijl jij je land op gaat bouwen. Succes !

Update: Wat ik omschreef als ‘die ene negerin’, schijnt een non-binaire transgender te zijn. Dat u het weet.

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

19 Comments on De witte supremacisten van Groen Links protesteerden tegen klimaatracisme

 1. Stukkie uit toespraak:

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2017 om 03:35 //

  Een non-binaire transgender, benieuwd wat men daar in Burundi van gevonden zouden hebben, ik heb geen woordenboek bij de hand en ook geen zin om het op te zoeken maar volgens mij komt hij in aanmerking voor een gedwongen opname in een gesloten GGZ instelling.
  De hele discussie rond de klimaatverandering komt me de strot uit, de aarde bestaat reeds miljarden jaren en er zijn talloze klimaatverschuivingen geweest en nu krijgen wij ineens de schuld van deze laatste verschuiving en denken deze idioten dat je het tegen kunt gaan. Eb en vloed kun je ook niet tegenhouden, je moet gewoon leren ermee om te gaan

  Liked by 2 people

 3. Je moet eens aan een kassenboer vragen wat die van CO2 vindt. Haha, die koopt het van je als die kan en dan geeft die je gratis restwarmte terug.

  Ik ben wel voor innovatieve milieu-dingetjes. Ik stel een win-win voor. Dat vergt technologie. En die idioot pleit in zijn stukje/toespraak tegen technologie. En daarom leven ze in Afrika dus in het stenen tijdperk en wij niet.

  Like

 4. skeeter // mei 3, 2017 om 05:06 //

  die foto met groen jasje mongool en zijn aardes. WTF, schenk er nog effe 1 in. De laatste 30 jaar zijn in 3 seconden voorbij gevlogen.

  Like

 5. Duchesne // mei 3, 2017 om 05:25 //

  dit zijn momenten dat een MG42 wonderen zu kunnen doen voor de methaanuitstoot…en voor de democratie en vrijheid….

  Like

 6. danny // mei 3, 2017 om 09:37 //

  Ga toch werken links werkschuw tuig.
  Oh nee ze studeren nog of hebben een uitkering.

  Like

 7. De asielbedriegers hebben het in ieder geval begrepen.
  Nederland is bommetjevol en de gratisgeldtrekkers zoeken weer andere wegen om uit te vreten.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/05/03/asielhoppers-vragen-in-meerdere-landen-asiel-aan-zijn-onuitzetbaar/

  Like

 8. Dewevoga // mei 3, 2017 om 10:53 //

  In onderstaande link is een petitie tegen de Groene Khmer te vinden

  Like

 9. Een non-binaire transgender lijkt me een mutant die zowel het kutje als het lulletje heeft verwijderd en het geheel samen met de hersentjes in een blender heeft gedaan om dat vervolgens aan kleine linksgroene kweenies te voeren die daar dan hun inspiratie uit putten.

  Like

 10. Nog even over dat non-binaire. Na dit gelezen te hebben http://transgenderinfo.be/m/identiteit/variaties/non-binair/ heb ik sterk de indruk dat de Heersers op Aarde alle mogelijke mutanten gebruiken om de gewone boerelullen er onder te houden. Mutanten worden ingezet als politici, bestuurders, groenlinksers, overige communisten en vvders, welkomstbordmutanten, vluchtelingophalers, vaticaners en andere pedopaters en voorbidders en noem maar op. En dan nog zeggen dat politiek geen religie is.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2017 om 13:35 //

  Het werkelijke probleem dat niemand benoemt is de overbevolking van de aarde als totaal met Afrika en China als grootste aanjagers. De Chinezen hebben dat al decennia geleden onderkent en kwamen met de 1 kind wetten als noodmaatregel, een maatregel die logischerwijs veel weerstand opriep maar de gedachte erachter was zo dom nog niet. Extreme moeilijkheden los je alleen op met extreme maatregelen. In Afrika is de situatie vele malen erger en dat continent barst nu al uit zijn voegen. In Europa neemt de bevolking in principe af als je de import van meestal laagopgeleiden niet meetelt. Europa zou nieuwkomers als die al worden toegelaten streng moeten selecteren op hun capaciteiten en eventuele meerwaarde. Dat is helemaal niet zo gek, dat deden Amerika, Canada en Australië ook in de vijftiger jaren toen honderdduizenden Europeanen op zoek gingen naar landen met betere toekomstperspectieven. Om dicht bij huis te blijven; Nederland is overbevolkt, een klein landje als het onze is niet toereikend voor 17 miljoen mensen, we zouden op termijn terug moeten naar maximaal 14 miljoen om het leefbaar te houden. Dat kan door een stop op immigratie en remigratie aantrekkelijk te maken. Maar dan moeten de geesten daar wel rijp voor gemaakt worden, economische groei moet niet gehaald worden uit meer mensen. Economische groei is ook geen voorwaarde om een land gezond te maken of te houden, de enigen die daar voordeel uit halen zijn de multinationals, voor de lonen is het funest.

  Like

 12. Precies…de multinationals zijn bang dat hun omzet daalt door de vergrijzing en daarom worden
  er massaal arabieren en negers naar Europa gehaald.

  Like

 13. *zucht* Nu is het klimaat ook al racistisch. LOL

  Like

 14. Like

 15. Like

 16. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2017 om 23:09 //

  Nou ik wil niet zo ver gaan dat het weer niet veranderd, het zijn de sprookjes die men er omheen fantaseert die me mateloos ergeren, eerst was het ‘de aarde warmt op’ en nu is het ongemerkt overgegaan in ‘het klimaat verschuift’. Het eerste is denk ik gewoon niet waar, het tweede zou waar kunnen zijn, in het bestaan van de aarde is dat al meerdere keren gebeurd dus waarom zou dat niet nog een keer kunnen gebeuren. Wat ergerlijk is dat is de arrogantie dat wij dat zouden kunnen beïnvloeden. Als we dat zouden kunnen waarom laten we het dan niet regenen in de Sahara, waarom stoppen we orkanen dan niet, kortom waarom veranderen we de extremen van het weer niet. Het antwoord is simpel, dat kunnen we niet. En als we dát al niet eens kunnen wat maakt dan dat ik moet geloven dat we een klimaatverschuiving wereldwijd wél zouden kunnen stoppen? En ook nu is het antwoord; dat kunnen we niet, wat we wel kunnen is ons erop instellen, laat die wetenschappers zich eens druk maken op wat we moeten verwachten en hoe we ons daartegen kunnen wapenen. Dat zet zoden aan de dijk, niet het arrogante gebral dat wij het wel eventjes op kunnen lossen door geen fossiele brandstoffen meer te verbranden.

  Like

 17. “Ik zie niet 1 neger of moslim. En dat is bijna godsfukkingonmogelijk in Amsterdam. Ik heb nog nooit zoveel witte mensen bij elkaar gezien in Amsterdam in de dertig plus jaar dat ik er woon”

  Nee, deze zijn uit hun spelonken gekomen (uit de PvdA, GL, D’66 en beetje CDA dus), een ander zou het uit de kast komen noemen, en zitten nu bij Denk en Nida. Bleken toch niet zo links te zijn als links altijd veronderstelde. Deze mensen zitten nu bij conservatieve fascistoïde partijen.
  En de veel van de actievoerende gekleurde Amsterdammers zitten bij Denk.
  Daardoor is GL nu inderdaad heel wit geworden.

  Like

 18. polderboy // maart 30, 2018 om 10:19 //

  Een rapport van de VN voorspelt dat in Afrika de bevolking de komende 80 jaar, de rest van deze eeuw, van 1,2 miljard naar 4.4 miljard groeit. Tabel 1 op pagina 1 toont dat:
  https://esa.un.org/unpd/wpp/publications/Files/WPP2017_KeyFindings.pdf
  Ook zijn er rapporten over diverse Afrikaanse “leeuwen”, economische groeireuzen, zoals je de Aziatische “tijgers” had.

  Kortom, in Afrika gaat de bevolking verviervoudigen en de economie gaat er ook groeien.
  En hier zijn we daarom verantwoordelijk voor die mega methaanschetenwolk die daar gaat hangen, en de lui die niet tegen de poeplucht kunnen, die we vluchtelingen noemen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: