Nieuw

America issues terror warning to US citizens travelling to UK and Europe

The US has issued warnings to its citizens about travelling to the UK and continental Europe this summer.

An update from the State Department, issued on Monday evening, warned that Isis and al-Qaeda ‘have the ability to plan and execute terrorist attacks in Europe’.

US issues terror warning to Americans travelling to UK and Europe

It tells American travellers to be prepared with ‘an emergency plan of action’ if they visit Britain…

Tourists told attacks could happen on the continent ‘with little or no warning’. The notice cited incidents linked to terrorism in France, Russia, Sweden and the UK as evidence Isis, al-Qaeda and affiliated groups could carry out terror attacks on the continent. The alert will expire on 1 September.

readmore>>
metro
independent>>
Also published on Zeepertje.com

  • US State Dept issues Travel Alert amid terrorism threats ‘throughout Europe’

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on America issues terror warning to US citizens travelling to UK and Europe

  1. Duchesne // mei 3, 2017 om 20:14 //

    Onzin, heeft allemaal niks met islam te maken, Rutte heeft het zelf gezegd ! Gewoon verwarde mensen, heeft met onze gejaagde maatschappij te maken en met onze discriminatie en met de smurfen en pipi langkous is ongesteld enzo….

    O, Turkije is ook veilig voor vakantiegangers, alleen als je blank bent en niet moslim moet je opletten….maar dat heeft niks met Islam te maken, enkle met ene overschot aan zonnebrandcreme die over de datum is en allemaal winkliers die het spul nog snel kwijt willen….en gezien het als glijmiddel bij geiten niet geweldig werkt en kippen er agressief van worden moet het de schuild zijn van de toerist…

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: