Nieuw

Zorgpremie verder omhoog zodat asielnegers gratis hun tanden kunnen bleken

Ruim 300 miljoen euro verlies. De vier grote zorgverzekeraars – Achmea, CZ, Menzis en VGZ – schreven vorig jaar allemaal rode cijfers. Voor verzekerden kan dat maar één ding betekenen: de premie gaat volgend jaar flink omhoog. EenVandaag >>

Dan kunnen jihadisten uit Sint-Oedenrode van Al-Shabaab zich tenminste met een fonkelend gebit bij hun 72 maagden vervoegen.

Let op hoe de interviewster hem in de mond legt dat hij eigenlijk zelf op de vlucht was voor Al-Shabaab:

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Zorgpremie verder omhoog zodat asielnegers gratis hun tanden kunnen bleken

 1. Yvonne // mei 2, 2017 om 17:58 //

  ik ben verdorrie al door mijn eigen risico heen omdat ik chronisch ziek ben
  die gore Hoogervorst heeft eerst het ziekenfonds anders gemaakt, en ik betaal nu met extra premie 142,= per maand, op 930,= inkomen, ik kan ook wel op deze heer spugen,
  erna gauw vet betaalde job in het bedrijfs leven genomen, waardeloze kwal
  en mensen die nu gaan mauwen moet je maar gaan werken, ja dat heb ik 35 jaar gedaan en in de tussentijd helaas chronisch ziek geworden, en die mensen die nog geen dag hier hebben gewerkt betalen NIETS, NADA aan de ziekte kosten mee, dank u witte boorden criminelen de Hollander moet het weer ophoesten

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 2, 2017 om 18:19 //

  Ik betaal nog tot eind augustus maandelijks af voor de rekeningen van 2016 (3245 euro wat noet werd vergoed), want er word veel niet vergoed en er is behalve een eigen risico van 385 euro ook nog een kolom die niks vergoed maar alles voor jou eigen rekening zet, wat iets anders is en niet bij eigen risico hoort maar hun winst flink omhoogjaagt…..word negens vermeld maar de zorgverzekeraars zijn gewoon schoften …als ik dan toch dood moet van de regering dan pak ik er van hun op dat moment een paar mee het graf in. Betalen kan haast niet meer, ik had in 2016 1700 euro om nog van te vreten, voor het hele jaar. Van mij mogen ze allemaal kapot.

  Genocide via de bankrekening, dat hele privatiseren van de zorg is gewoon een vrijbrief voor roof op de bevolking, met een boetesysteem als strafmaat.
  Er is geen enkel excuus voor het verhogen van de premies want aan bonussen en andere ongein keren deze directeuren en hun mangers zichzelf al meer uit. Plunderen van de eigen bevolking, met goedkeuring van de staat, de kogel is nog te vriendelijk voor deze schoften.

  Liked by 3 people

 3. Jennefer // mei 2, 2017 om 18:56 //

  En dan weet julle ook nog nie hoeveel siekte soos TB en masels deur die immigrante die land ingebring word nie.

  Liked by 2 people

 4. @Jennefer, en we hebben nog wel wat stukjes staan, maar dat is wat ik even snel tegenkwam:

  Immigratie achter Zweden’s nieuwe tbc-epidemie
  https://fenixx.org/2016/08/19/immigratie-achter-zwedens-nieuwe-tbc-epidemie-het-publiek-wordt-gewaarschuwd/

  Grote toename van tuberculose in Zweden – asiel immigratie voornaamste oorzaak
  https://fenixx.org/2016/02/29/grote-toename-van-tuberculose-in-zweden-asiel-immigratie-belangrijkste-reden/

  Sterke stijging van de multiresistente MRSA-bacterie als gevolg van de massa-immigratie
  https://fenixx.org/2016/01/04/sterke-stijging-van-de-multiresistente-mrsa-bacterie-als-gevolg-van-de-massa-immigratie/

  “Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos
  https://fenixx.org/2015/11/01/veel-immigranten-hebben-aids-syfilis-onbehandelde-tbc-gezondheidszorg-in-duitsland-op-de-knieen-door-asielchaos/

  Like

 5. De directeur van DSW heeft een Lamborghini. Ik ben benieuwd naar de rest.
  En @Jennefer dat klopt helemaal, maar dat wordt stilgezwegen. Alles wat negatief is en met die gelukzoekers te maken heeft, komt niet in de MSM. En dat geldt voor die Afrikaanse negers 2x. Ten eerste zijn ze zwart en ten tweede moslim. Dus dubbel zielig.
  Maar daar weten jullie Suid-Afrikaners alles van.

  Like

 6. Er zullen miljoenen overschieten. Dijselbloem moet voorzichtig zijn met uitgeven en beter wat opzij leggen. We doen het goed zegt Rutte en we hebben het beter dan een paar jaar geleden.

  DAN ZAL IK NOG EENS WAT ZEGGEN HIER.
  Er zal niets overblijven, want de eerste leugens hebben al prijs gewonnen.
  Het leven zal duurder worden, er zal zoals boven in dit bericht wordt aangegeven meer premies betaald moeten worden.
  Het ergste komt nog……..
  De volgende financiële crisis is al in de maak. Een van de grote beleggingsadviseurs heeft al uit voorzorg zijn huis verkocht en huurt nu een woning, dat is vooruit zien zegt hij.
  De komende crisis rond 2020 of iets eerder zal héél hard toeslaan, nog harder en venijniger dan die van 2008.
  Waarom zeg ik dit? Omdat ik de financiële markten volg en er gebeuren gewoon abnormale zaken op de beurzen, ze zitten met hun punten telkens weer iets hoger dan de week ervoor.
  De inflatie slaat toe, je krijgt niets voor je spaargeld, de Duitse Banken moesten de laatste 5 jaar gered worden omdat ze veel te veel geleend hadden. Er verdwijnen miljarden naar het MO en Afrika. De economie stagneert, grote fusies zijn bezig en alleen om naderhand uitverkoop van onderdelen te houden en aandeelhouders het grote geld opstrijken.
  De groep personen die miljonair worden groeit met de dag via binaire aan en verkopen via internetprogramma´s.
  De banken waarschuwen om zo snel mogelijk de hypotheken af te lossen.
  De huizenprijzen zitten één punt onder het peil van voor dat de crisis begon in 2008.
  De eerste grote groep Nederlanders die redelijk bemiddeld zijn (nog geen miljonair) hebben het land al verlaten.
  Er is een stroom pensionado op gang gekomen vanuit Scandinavië, Nederland, België, en Frankrijk die nieuwbouwprojecten en bestaande vrijgekomen huizen kopen in Spanje, de huizenverkoop is weer booming business geworden aan de Costa´s.
  Nogmaals even gezegd hier, de miljoenen die naar Portugal en Spanje stroomden om deze landen zogenaamd te steunen, die miljoenen zijn via een omweg naar de noodlijdende Duitse banken gegaan. Spanje heeft door keihard ingrijpen zelf de crisis overwonnen voor de grote multinationals, het gevolg was dat er wel duizenden Spaanse gezinnen op straat belandde die de huur, gas en elektra niet meer konden betalen, met daarboven op de schandalen van verkochte woekerhypotheken door diverse banken waardoor duizenden gezinnen in grote problemen kwamen. De minister president Rajoy is net als Rutte een rat, ontkent alles, maar Rajoy van de Partido Popular komt steeds meer in het nauw door alle schandalen en het zal hem eens de kop gaan kosten. Vele arrestaties vinden momenteel in Spanje plaats vanwege fraude op grote schaal met miljoenen die zijn verduisterd door regeringsambtenaren, voormalige partijbonzen, CEO´s van bedrijven en nog vele andere lieden. Het Gerecht komt eindelijk in actie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: