Nieuw

Parijs, 1 mei 2017 – De frontsoldaten van Groen Links cremeren een nog levende agent

1 Mei is de dag waarop niet-werkend-links niet werkt en het toch de ‘dag van de arbeid’ noemt en dat viert met rellen. Traditioneel vieren de autonomen, krakers en anarchisten, de frontsoldaten van GroenLinks, dat hier binnenkort in het landsbestuur zit, deze dag met aanvallen in Berlijn en tegenwoordig is het in Parijs ook steeds vaker raak en ontkomen ook Italië en de Verenigde Staten niet aan de linkse agressie.

De Jesse Klaver Jugend laat er geen bloemetjes over groeien en stookt de klimaatopwarming nog wat op.

Dat er bij dergelijke ‘protesten’ steevast Paljastijnse vlaggen meegevoerd worden is al lang zo, maar Al-Qaeda vlaggen zijn nieuw.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Parijs, 1 mei 2017 – De frontsoldaten van Groen Links cremeren een nog levende agent

 1. Hier is maar één oplossing voor.
  De politie rustig maar rücksichtlos laten schieten, en nee, niet op de knieën maar ongeveer 50 cm hoger.
  Dan is het gedondere zo over.

  Like

 2. En rookt u ? ………………..mwahh soms alleen als er veel spanningen zijn .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 2, 2017 om 12:20 //

  Wat misschien niet iedereen zich direct realiseert is dat deze linkse terroristen dus met een vooropgezet plan naar een demonstratie gaan. Tenminste ik kan me niet voorstellen dat je als je wilt demonstreren bij jezelf denkt; “Oh ja wat moet ik allemaal meenemen, uhhh iets te drinken iets te eten en oh ja, laat ik ook maar een paar flessen benzine meenemen”.
  En ik zou me zo goed voor kunnen stellen dat als de politie eindelijk iemand oppakt tijdens of na dit soort ‘rellen’ dat ze buitensporig geweld gebruiken, als ik me in hun positie zou bevinden zou ik pas stoppen met slaan als hij het lekker begint te vinden….
  Daarnaast is het onbegrijpelijk dat er niet veel meer van deze terroristen worden opgepakt en zware straffen krijgen opgelegd (en dan denk ik aan een of meerdere jaren gevangenisstraf).
  Uiteindelijk is het zo dat ze aanvallen uitvoeren op overheidspersoneel en dat met voorbedachte rade. In feite laat de overheid haar eigen ordediensten in de steek. Nee ik ben geen voorstander van een politiestaat maar soms zou je willen dat ze bepaalde dingen weleens overnemen van landen die dat wel zijn (Turkije, Noord-Korea, China, Rusland)

  Liked by 1 persoon

 4. danny // mei 2, 2017 om 12:43 //

  Ga werken links tuig of een werkkamp in om arbeidsethos aan te leren! Schorem!!

  Like

 5. Duchesne // mei 2, 2017 om 14:32 //

  ter informatie….zwaar gewond door brandwonden houd in dat iemand behalve zwaar verbrand voorbij derdegraads ook te maken heeft met amputatie van uitstekende delen. Dwz, de agent zal zeer waarschijnlijk handen en voeten cq armen en benen moeten missen. Neem daarbij het gebruik van kunststof in uniformen en alle andere uitrustingsstukken en bij vrand smelt dat op de huid. Gezien alles bij iedere overheid zo goedkoop mogleijk moet zal er geen nomex bevattend ondergoed of uniformen zijn uitgereikt ter voorkoming van ernstige verwondingen…
  De werkelijke schade zal pas later kunnen worden opgemaakt, als de psychische behandeling van de ouders en/of vrouw en kinderen van de agent ook zijn meegeteld.
  Gemakshalve vergeet ik even de psychische bijstand van de collega’s en de agent zelf, mocht deze ooit nog iets kunnen….en de medische kosten voor de rest van zijn leven…..

  …een lief klein stout brandmolotovje kost de gemeenschap op deze wijze miljoenen, en het brengt totaal niks op, enkel meer gebroken botten voor hen die gearresteerd worden en steeds grovere optredens van politie tegen iedereen die geen uniform aan heeft….

  Het schip der staat is stuurloos, en Frankrijk, volgens mij het mooiste land ter wereld in een verval dat een eeuw duurt als het ooit nog goedkomt. Maar misschien kan het Front Nationale de boel keren, wie weet, positief blijven, ontkennen van problemen en wegkijken als het te moeilijk word is ook een vorm van overleven…

  Liked by 1 persoon

 6. Als er politieagenten in brand worden gezet met molotovcocktails dan moet er gericht worden geschoten.Daar is niks verkeerds bij.
  Dan is die anarchie zo voorbij
  Demonstreren is o.k maar dit gaat veel en veel te ver.
  Gearresteerd links werkschuw tuig in opvoedkampen plaatsen en enkele jaren varkensstallen
  laten schoonmaken.dan leren ze dat misschien af.
  Op z’n minst zijn ze enkele jaren van de straat.

  Like

 7. De politie moet de plicht krijgen gemaskerde koppen dadelijk af te schieten want uitschot verbergt zijn smoel omdat ze iets te verbergen hebben, dus ook voor mossels in vodden gewikkeld want ook die vertrouwen wij voor geen fractie van een seconde.
  Bij deze mijn steun aan die agent en aan zijn familie, hopelijk komt het goed met hem en zullen de kosten betaald worden door die gemaskerde rotkoppen.

  Like

 8. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s