Nieuw

Dodenherdenking ‘Hitler’s moslim divisies’

Islam heeft veel meer op met Hitler dan u denkt. In de tweede wereldoorlog hielpen vele moslims vanuit verschillende landen Hitler mee.

Buiten het feit dat in islamitische landen en in landen waar veel moslims wonen Mein Kampf een zeer goed verkocht boek is tot op de dag van vandaag, kan de islam zich zeer zeker vinden in de Jodenhaat van Hitler, immers het is een vereiste in de Koran.

islam en nazis mikics_820

Soldiers of the 13th SS Division with a brochure about “Islam and Judaism,” 1943.(German Federal Archive via )

 

De  Moefti van Jeruzalem had nauwe banden met Hitler en andere leidende figuren van nazi Duitsland.  De Moefti leidde zelfs  moslims op in de Sabotageschool in Den Haag! Het oude Catshuis!

Waarom een Marokkaanse ( islamitische) vlag bij dodenherdenking in Nederland? Ze hebben geen schot gelost op Nederlandse bodem en verdedigde de Nederlandse grens ook niet. Ook waren de Marokkanen onder Frans bewind  geen  Nederlandse soldaten. Waar is het Nationale van Dodenherdenking gebleven in ons land.

In 2016 kreeg ik van een NIOD medewerker, Jeroen Kemperman ( informatie-/colletiespecialist) te horen:

‘ dat ondanks dat voor zover bekend in Nederland in 1944-1945 geen uit Marokko afkomstige troepen hebben gevochten, niet per sé hoeft in te houden dat zij niet aan de bevrijding van Nederland hebben bijgedragen. Door elders in Europa ( Italie en Frankrijk) de Duitsers te bestrijden hebben zij in ieder geval afbreuk gedaan aan de Duitse militaire krachten en dat kan ook gevolgen hebben gehad voor de strijd in Nederland. Vandaar dat dr. W. Klinkert, docent militaire geschiedenis an de Koningklijke Militaire Academie Breda, over Marokkanen, Algarijnen en Tunesiérs die in Europa hebben gevochten, heeft gezegd: Zij hebben bijgedragen aan onze vrijheid, dat mogen we niet vergeten.’ Vervolgens haalt Kemperman een citaat van David Barnouw aan: het is maar net hoe je er naar kijkt.

Dit klinkt nogal Internationaal en niets met Nederland van doen!! We verbreden dit denkelijk……….. Het CIDI zei al over de verbreding van Dodenherdenking betreffende de omgekomen ‘vluchtelingen herdenken’ ;  Wie alles op één dag wil herdenken, herdenkt uiteindelijk niets.

Verder lezen via bron

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Dodenherdenking ‘Hitler’s moslim divisies’

  1. ieznogoedh // mei 3, 2017 om 19:00 //

    ‘ dat ondanks dat voor zover bekend in Nederland in 1944-1945 geen uit Marokko afkomstige troepen hebben gevochten, niet per sé hoeft in te houden dat zij niet aan de bevrijding van Nederland hebben bijgedragen.

    Dan ook de Indonesische vlag er maar bij, zij hebben tegen de Japanners gevochten en daarenboven, niet geheel onbelangrijk in dit verband, het is een mislimland.

    Alweer een poging om de Nederlandse bevolking een goed gevoel over mislims te geven. Een goed gevoel dat ze im großen ganzen, echt niet verdienen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: