Nieuw

De godsdienstige oplichting (3)

Maar het wordt dus nog problematischer als men de “geopenbaarde” koran gaat onderzoeken. Dank zij enkele islamitische auteurs uit de achtste en negende eeuw kunnen we elke zin, elk vers en ook elk hoofdstuk uit de openbaringen van Allah die samen 14 procent van de hele islamitische doctrine uitmaken, historisch situeren en derhalve chronologisch rangschikken. En wat blijkt?! 

Slechts 9 procent van de tekst van de hele islamitische doctrine werd geopenbaard in het toenmalig polytheïstische Mekka en de overige 5 procent in Medina, het voormalige Joodse Yathrib. Er bestaan dus twee korans, een eerste geopenbaard toen Mohammed nog in Mekka woonde, en een tweede nadat hij gemigreerd was naar Medina. Het is duidelijk niet zonder reden dat, op het eerste na, al de hoofdstukken van de heilige koran gerangschikt zijn in dalende volgorde van lengte.

Zo wordt het verband met de historische chronologie doorgeknipt en verdonkermaand. De waarheid mag duidelijk het licht niet zien. Tijdens de 13 jaar dat Mohammed de Mekkaanse koran predikte slaagde hij er slechts in 150 volgelingen achter zich te krijgen. De volgende 10 jaar steeg die aanhang exponentieel naar 100.000 bij zijn dood. Toen was er geen enkele tegenstander van Mohammed op het Arabisch schiereiland nog levend.

Door: Lucky

Nageltjes >>

De godsdienstige oplichting (1)

De godsdienstige oplichting (2)

De godsdienstige oplichting (addendum)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De godsdienstige oplichting (3)

  1. Virgo // mei 2, 2017 om 16:22 //

    Prima artikel. Alles rond de koran en Mohammed is een pertinente leugen. Een goede, gedegen, wetenschappelijke analyse hiervan vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=jorBwia9yFw
    Zeker het bekijken meer dan waard. De onderzoeksmethoden die op de bijbel zijn toegepast worden toepast op de koran. Met zeer interessante resultaten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s