Nieuw

Alfinie Bloetoepielie met zijn peniskoker

Alfinie Bloetoepielie die drie jaar geleden uit Papoea-Nieuw-Guinea naar Nederland kwam probeerde een paar maanden geleden uit zijn isolement te komen en besloot bij de KLM te solliciteren voor een baantje als baliemedewerker op Schiphol, en stuurde een sollicitatiebrief met begeleidende cv.

– Ik moest een aantal tests doen en de vrijdag daarop werd ik uitgenodigd voor een groepsinterview – wat volgens mij goed ging.

Na het groepsinterview werd het tijd voor een persoonlijk gesprek. Waar de recruiter onder andere vroeg hoe snel hij aan het werk kon. Bloetoepielie verklaarde dat hij in juni klaar is met zijn inburgeringscursus en daarna de hele zomer voor de arbeidsmarkt beschikbaar is. Wat de interviewer vreselijk gelukkig maakte en met enthousiasme verkondigde dat Bloetoepielie aan het profiel en de vereisten voldoet voor de job.

Tot slot verklaarde de recruiter voorzichtig dat de KLM een kledingbeleid heeft en het personeel van KLM met opzichtige tatoeages of religieuze c.q. culturele symbolen deze moeten verwijderen of bedekken tijdens hun werk.

Alfinie Bloetoepielie kon niet helemaal uit de voeten met deze kledingvoorschrift en deed zijn beklag. Waarop zijn toekomstige werkgever enigszins gegeneerd duidelijk maakte dat deze kledingpolitiek ook voor zijn peniskoker geldt.

– Toen werd ik boos en voelde me gediscrimineerd. Waarom mag ik geen peniskoker dragen op mijn werk? Dit is duidelijk een staaltje van racisme!

Alfinie Bloetoepielie kent meer mensen bij de KLM die met een peniskoker rondlopen – onder andere bij piloten – en beschreef dit uitvoerig aan zijn ondervrager, die er nog niet van op de hoogte van was en geen idee had waarover hij had.

– Gelukkig ging het interview verder en was ik in de veronderstelling dat de KLM tot besef was gekomen dat deze miscommunicatie te wijten is aan discriminatie van de gekleurde blik van witte superioriteit die bij de KLM in de genen zit, zegt Alfinie Bloetoepielie.

Na het sollicitatiegesprek kreeg Alfinie Bloetoepielie de mededeling dat de strikte kledingvoorschriften een consequentie is van een nieuw oordeel van het Hof van Justitie van de Europese Unie. Een beslissing die werkgevers het recht geeft om onder bepaalde omstandigheden filosofische, religieuze, culturele of politieke symbolen van hun werknemers te verbieden op de werkplek. Waaronder ook zijn peniskoker valt.

– KLM bevestigt hiermee dat het doordrenkt is met peniskokerhaat en witte superioriteit op de werkvloer. Dit is het bewijs dat we geregeerd worden door rechtspopulisme met zijn zwarte piet liefde en afkeur voor de culturele verrijking, zegt Bloetoepielie.

De KLM benadrukt in een persverklaring dat zijn personeel niet wordt toegestaan om een peniskoker te dragen.

– Ons beleid is om zoveel mogelijk neutraal politiek, cultureel, of religieus over te komen, en daar hoort een peniskoker niet bij.

Alfinie Bloetoepielie is niet blij met de witte verklaring en gaat in verzet.

– Ik draag me peniskoker al heel mijn leven en mijn vroegere werkgever in het Tropen Museum had er geen probleem mee. Ik overweeg een verzetscampagne te beginnen om peniskokerdragers te overtuigen de KLM te boycotten, concludeert Alfinie Bloetoepielie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Alfinie Bloetoepielie met zijn peniskoker

 1. Jazeker, de KLM boycotten hoor. Dan ga je toch lekker lopen of met de fiets!?!

  Like

 2. Soms krijg ik het gevoel dat niemand me begrijpt. Al mijn filosofische levensbeschouwingen met eigen interpretering op de klippen slaan van misvatting.

  Liked by 1 persoon

 3. Zou een flexibele peniskoker geen uitkomst voor die jongen zijn? Eentje die dan onder z’n reet door achter in z’n nek kan worden vastgeknoopt? Genant als je geen peniskoker hebt of maar een kleintje. Voor de mensen uit Peniskokerije is dat ding net zoiets als voor ons de bos sleutels van de Ferrari die je achteloos op de bar gooit. Moeilijk geval, maar als ie ook nog zo’n fruitschaal in de onderlip stopt kunnen ze ‘m als bagagekarretje inzetten, met z’n trekstang.

  Like

 4. Discriminisme, deze piloot mag toch ook vliegen met zijn peniskoker.

  Like

 5. Feniks // mei 2, 2017 om 23:09 //

  Ik probeer tegenwoordig dit soort berichtgeving omgekeerd te lezen/interpreteren.
  Daar voel ik me een stuk beter bij😁
  En nu ga ik mijn witje uillaten, die staat met gevouwen poten te zeuren😁

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2017 om 01:36 //

  Een loffelijk streven van Bloetoepielie maar wat nou als zijn zuster Bloetoemutsie ook komt solliciteren, mag die dan met haar opgerekte schaamlippen door het gangpad lopen om verversingen uit te delen en taxfree rotzooi te verkopen?

  Like

 7. trebor2110 // mei 3, 2017 om 09:07 //

  En hoe hoog is de vergoeding die Bloetoepielie heeft gekregen via een rechter

  Like

 8. Wees blij met onze sympathieke koppensneller, die is uiterst handig in het onthoofddoeken van halsstarrige religieuze dwazen, die ons het leven zuur maken met een in elkaar geflanst haatdragend boekje.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. SAS houdt voet bij stuk – islamitische kopvodjes worden niet aangenomen – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s