Nieuw

De linkse sekte als moordmachine van de elite

Door Blondemevrouw

“Hoe kun je claimen moreel beter te zijn dan Le Pen en haar aanhang, terwijl je agenten in de fik steekt en eigendommen vernietigt?”, vraagt journalist Wierd Duk zich af. 

De kracht van ontmenselijking vanuit een verheven deugforiaans gevoel, wordt door velen nog altijd niet doorgrond. De linkse sekte heeft in dat opzicht veel overeenkomsten met de islamitische sekte. Als je tegenstanders van jouw ideologie niet als mensen ziet, maar als symbolen van het kwaad, is er geen sprake van gewetenswroeging bij het uitvoeren van de meest barbaarse daden.

Juist omdat zij zich moreel verheven voelen, zijn zij in staat een agent in de fik te steken of een andersdenkende een mes in het hart te steken. In hun belevenis doen ze geen mens kwaad, maar vernietigen zij het kwaad. Kwestie van perceptie, Wierd.

Een geweten wordt ontwikkeld op basis van de verhouding tussen goed en fout. Die verdeling is echter niet voor iedereen hetzelfde. Hetgeen volgens de linkse sekte of de islamitische sekte als goed en fout wordt beschouwd, is niet gelijk aan hetgeen realistische Westerlingen als goed en fout beschouwen. Die discrepantie is samengevat in de foto hierboven.

De geheimedienst AIVD presenteerde in 2010 een rapport waarin op basis van hun onderzoek werd geconcludeerd dat de dreiging die uitgaat van rechts-extremisten nagenoeg is verdwenen. Daarentegen komt de echte dreiging vanuit extreemlinkse organisaties, zoals ‘anti-fascistische’ clubjes als AFA en KAFKA. 

Volgens de geheimedienst hanteert de linkse sekte methoden die indruisen tegen de democratische orde. De linkse sekte is volgens de AIVD bereid het recht in eigen hand te nemen en met geweld confrontaties aan te gaan. Tegen manifestaties van tegenstanders treedt de linkse sekte met geweld op of zet anderen ertoe met geweld op te treden. Vervolgens trachten zij dit geweld toe te schrijven aan hun tegenstanders, aldus de geheimedienst.

Dit rapport is overigens inmiddels van de website van de AIVD verwijderd. Het rapport dient het doel van de elite namelijk niet. De linkse sekte dient het doel van de elite wel. Net als de islamitische sekte is geïmporteerd ter ondersteuning van het realiseren van de doelen van de elite.

De Tweede Kamer in Den Haag zit vol met vroegere krakers en met leden van de linkse sekte, die geweld en terreur niet hebben geschuwd om hun deugforiaanse doelen te bereiken. Ook de media zijn tot op het hoogste niveau geïnfiltreerd door de linkse sekte. Het verbaast derhalve niet dat dergelijke rapporten verdwijnen, de media zaken bagatelliseren of verzwijgen en dat linkse gewelddadige clubjes decennialang ongestraft wegkomen met het plegen van bruut geweld tegen andersdenkenden.

De westerse volkeren voelen een toenemende weerstand tegen het elitaire communisme en fascisme van de 21e eeuw, zoals de dictatoriale Europese Unie, zoals het opdringen van islam en zoals het vernietigen van rechten, vrijheden, welvaart, soevereiniteit en veiligheid.

Het is aan de linkse sekte om de democratische invloed van deze volkeren te ondermijnen, de burgers te indoctrineren of als dit niet lukt, hen met geweld hun rechten en invloed te ontnemen.

Niet gehinderd door enige gewetenswroeging en beschermd door de rechtsstaat, is de linkse sekte de moordmachine van de elite.

Via Dutch Free Press >>

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on De linkse sekte als moordmachine van de elite

 1. Vederso // mei 2, 2017 om 16:53 //

  Parijs, Lauren Southern

  Liked by 1 persoon

 2. Ondanks dat in de term ‘socialisme’ het lieflijk begrip ‘sociaal’ besloten ligt is het dat allesbehalve. Bezie het ‘socialisme’ door de tijd heen en men zal concluderen dat naarmate deze stroming tijd en kans heeft zich verder te ontwikkelen het uiteindelijk op een “T-splitsing” zal uitkomen waar het zich zal ontpoppen in ofwel communisme danwel fascisme (waarbij een combi van beide ook zeker niet uitgesloten is)
  Kortom, eenmaal ‘volgroeid’ zal het zich ten alle tijde als zijnde “totalitair” aan de wereld tonen.
  Een van de voorbeelden hiervan hebben we pakweg 80 jaar geleden kunnen zien.
  Communisme en/of fascisme is niets anders dan volgroeid socialisme.
  Maw. “socialisme” zal zich uiteindelijk altijd ontpoppen als een totalitair systeem. Niets meer, niets minder.

  Liked by 1 persoon

 3. Krelis // mei 2, 2017 om 18:52 //

  Deugmens Duyvendak (GroenLinks) vond dat hij het volste recht had om in te breken en ambtenaren te bedreigen. Veganist van der Graaf (GroenLinks) vond dat hij het volste recht had Pim Fortuyn voorgoed uit te schakelen. De volgelingen van Jezus Klaver (GroenLinks) vinden dat zij het volste recht hebben om andersdenkenden de mond te snoeren, desnoods met geweld.
  Al meer dan 25 jaar is dit gaande en nog steeds gaan ze hun verwoestende gang.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // mei 2, 2017 om 22:34 //

  @ Krelis,
  maak daar maar 40 jaar van, kan nog genoeg van die smerige socialistische honden herinneren uit die tijd. Natuurlijk kreeg ik het woord “asociaal” regelmatig naar mijn kop geslingerd.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2017 om 00:29 //

  Maar waarom lees je niks over het aantal gewonden of arrestaties? Dit was compleet oorlog, dan moeten er toch slachtoffers vallen en krijgsgevangenen gemaakt zijn? Dit had niks te doen met een 1 mei viering, dit zijn gewoon anarchisten die uit zijn op totale chaos, nou geef ze dat dan, schiet gericht, schakel ze uit en gooi ze in het gevang na ze eerst een stevig pak slaag gegeven te hebben. Dat soort idioten hebben contact met elkaar, die spreken dingen af, die nemen vooraf spullen mee, waar zijn dan die geheime diensten? Het is toch hun werk om dit soort gajes in de gaten te houden, dan moeten ze toch ook op te pakken zijn?

  Like

 6. Het oude liedje, de mainstream media laat niet de waarheid zien en verdraaid ook nog eens de feiten. Bij deze veldslag moeten gewoon meerdere gewonden aan beide zijde gevallen zijn.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2017 om 02:14 //

  Mag ik dan hopen dat de meeste en de ernstigste gewonden onder het gajes zijn gevallen Guardia, ik gun het ze van ganser harte!

  Like

 8. Krelis // mei 3, 2017 om 08:49 //

  Skeeter: voor mijn gevoel zijn ze ook al meer dan 40 jaar bezig.
  Maar GroenLinks is pas opgericht in 1990…

  Like

 9. Von Puffelen // mei 3, 2017 om 22:58 //

  100 jaar geleden in Rusland begonnen met de Bolsjewieken, Stalin en het toevallig ook installeren van een Rothschild centrale bank.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: