Nieuw

Een politieagent aan het woord, gezinnen met kinderen trap je hun huis uit en asielparasieten loods je binnen

Door ‘Een vuist tegen ons Kabinet’

Politie agent aan het woord over de gang van zaken in Nederland.
Gezinnen met kinderen worden uit huis gezet voor een kleine huur achterstand terwijl duizenden asielzoekers binnen gehaald worden.
Wat vinden jullie hiervan ?
Deel maar..dit mag iedereen weten

H/T : ‘ trebor2110’

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Een politieagent aan het woord, gezinnen met kinderen trap je hun huis uit en asielparasieten loods je binnen

 1. Ja ga lekker zitten janken terwijl je zelf het corrupte systeem in stand houdt bang voor je eigen hachje .
  Begint het al te dagen waarom zoveel mensen een pleuris hekel aan politie en justitie heeft bromsnor?.
  Julie zijn het probleem niet de burgers .
  Maar dat hadt je waarscheinlijk zelf ook al door vooral in sociale gelegenheden als men vraagt wat voor werk je doet zwijgen de meesten het liefst want ze weten waar ze mee bezig zijn en hoe laf ze zijn .
  Wat je zaait zul je oogsten bromsnor kwestie van tijd.

  Like

 2. Maar dan sta ik op het punt om mijn portmonai te pakken het gaat maar om 900 euro maarja dan kan ik niet op vakantie dit jaar .

  Like

 3. Greengo // mei 1, 2017 om 20:34 //

  Agent heeft in elk geval nog gevoel in z’n donder. De procedures/protocollen der maatschappij verkankerd; corrupt en zielloos heeft een niet te onderschatten impact op hen die rechtvaardigheid nastreven. Men komt in botsing met de ‘zielloze protocollen’, welke worden aangestuurd door iets of iemand, en het eigen geweten. Da’s goed ……

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 1, 2017 om 23:10 //

  Ja we kunnen natuurlijk de agent hierop aanvallen, maar het is niet de agent om wie het gaat. Zo’n man heeft gekozen voor een beroep met mooie kanten, denk aan die keren dat ze levensreddend werk doen, maar ook met schaduwzijden, het begeleiden van een deurwaarder is daar 1 van. En we moeten in dit geheel natuurlijk ook niet uit het oog verliezen dat een uit huis zetting het eindpunt is van een heel lang traject, een traject waarin vele hulpverleners hebben getracht orde in de zelf veroorzaakte chaos te brengen, als dan uiteindelijk blijkt dat de hulp een bodemloze put is, ja dan komt er een moment dat de stekker eruit getrokken wordt. Het is in Nederland niet zo dat je bij problemen aan je lot wordt overgelaten, dat is een sprookje, en voor alleen een huurschuld van € 900,= wordt je niet je huis uitgezet, daar zit meer aan vast. Dan zijn er meer schulden en vaak is dat dan alcohol of drugsgerelateerd. Het is ook niet zo dat als we nou maar geen immigranten binnenhalen die langdurig uitkeringsafhankelijk zullen zijn zo’n probleemgeval dan plotseling een zak geld kan krijgen en in de woning kan blijven. Dat is wensdenken. En in dit geval een absurde wens ook nog, je kunt mensen die om wat voor reden dan ook diep in de schulden zijn gekomen niet eindeloos blijven pamperen, er komt een moment dat je de last van je eigen verantwoordelijkheid zult moeten dragen. We hebben allemaal een grote mond over Griekenland dat ze niet door kunnen blijven gaan met mooi weer spelen van andermans geld en als het dan op micro-niveau dichtbij komt doen alsof er niks aan de hand is. Zeker, je zou een inzameling kunnen houden voor zo’n geval, en daar zouden waarschijnlijk ook een hoop mensen aan mee willen doen, maar wat nou als het over drie maanden weer zover is, en drie maanden later opnieuw?

  Like

 5. Die agent staat hier helemaal buiten. Verdorie hij heeft ook een hart en kinderen. Natuurlijk kan hij dat geld niet geven. Het zal zeker niet het eerste en laatste geval zijn. Maar het blijft gewoon triest als er kinderen bij betrokken zijn.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: