Nieuw

Een blonde meid is op haar Marokkaan voorbereid

Nu verwacht u natuurlijk dat ik zeg dat ze pepperspray in haar handtasje moet hebben of een bus haarlak en een aansteker. Of gewoon wat dagelijks gereedschap zoals een klauwhamer omdat ze toevallig timmervrouw is. Of een kuisheidsgordel.

Nee nee. Ze moet een ‘vliegticket’ kopen naar Marokko. Van het Tropenmuseum, klik hierboven op de headerfoto voor de hele poster. Ik zag de poster hangen op de Apollolaan, waar ik met enige regelmaat fiets, en waar vaker multicul verheerlijkende posters hangen. Het zal zijn om te voorkomen dat die VVD-ers die daar wonen overlopen naar de PVV. Of om de blonde dochter vast voor te bereiden op haar toekomst. Wat een schattige poster, zie ze lief zijn met zijn tweetjes en het gezellig hebben. De eugenetici Timmermans, Schauble en Sarkozy zullen er mee in hun nopjes zijn.

‘Voorbereide’ vrouwen, niet de titel van het Tropenmuseum wel van mij zodat ik een bruggetje naar deze alinea heb, hebben ons al in genoeg ellende gestort. Toen ik nog jong was hadden we de leus “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”. Dat betekende zoveel als dat ze onafhankelijk voor zichzelf moest kunnen zorgen, studeren (om daarna belasting af te kunnen dragen). Nou is er de biologische wetmatigheid dat die studietijd ook de leeftijd is voor vrouwen om kinderen te krijgen in beschaafde landen. In islamitische en Afrikaanse landen beginnen ze daar veel eerder mee en dat verklaart grotendeels de bevolkingsexplosie. Nou heb ik er niks op tegen dat vrouwen studeren, maar het is zeker een factor die meeweegt dat een kinderwens wordt uitgesteld en als er na de studie dan ook nog carrière gemaakt moet worden …

Het aantal geboorten was met bijna 170 duizend lager dan verwacht. In 2014 leek er een einde te zijn gekomen aan de daling van het aantal geboorten, maar in 2015 werden er 5 duizend minder kinderen geboren dan het jaar ervoor. Daardoor ligt het aantal geboorten weer op het lage niveau van begin jaren tachtig. Vooral vrouwen jonger dan dertig kregen minder kinderen. De verwachting is dat er de komende jaren weer meer kinderen geboren worden, maar dat jonge vrouwen het moederschap nog steeds verder uitstellen. CBS >>

En dat leidt dan tot vergrijzing en dat politici kunnen roepen dat we migratie nodig hebben, waardoor we nu een Marokkanenprobleem hebben. Want we hebben een gigantisch Marokkanenprobleem, onder de link staan er al iets van 400 en het is onbegonnen werk om alles te noteren. Maar het Tropenmuseum heeft bedacht dat het een goed idee is om op kosten van de Nederlandse belastingbetaler een soort promo-tentoonstelling over Marokko te maken voor schoolkinderen in de meest beïnvloedbare leeftijd.

En er zijn alleen maar leuke en gezellige lieve dingen in Marokko. Hier een pagina op de site van het Tropenmuseum met allemaal ophemelverhalen, want harde waarheden kunnen de tere kinderzieltjes van de sneeuwvlokgeneratie ouders niet verdragen. Eén van die sub-pagina’s gaat er over dat als de school niet naar het museum kan komen, het museum wel naar de school komt met hun speciale Marokko-bus. De kindertjes krijgen een kom heerlijke ‘hariri’ soep. Het was die soep die Aboutaleb de uitspraak ontlokte dat erwtensoep eigenlijk een Marokkaanse uitvinding was. (Moet je eens bij negers proberen Abou, hun soep stelen, als je blonde dochter vlechtjes in doet beginnen die al te krijsen dat dat cultural appropriation is) Erwtensoep is met varkensspek malle moslimleugenaar !

Het doel van de museale propaganda staat duidelijk op de pagina van de ‘Marokko-bus’.

Een andere pagina gaat over ‘Mijn opa de trekvogel‘.

Eervolle vermelding

Het boek ‘Mijn opa de trekvogel’ heeft eeneervolle vermelding gekregen bij de Jenny Smelik-IBBY prijs 2016. Het boek hoort bij de doe-tentoonstelling ZieZo Marokko in Tropenmuseum Junior en is geschreven door senior-medewerker Liesbet Ruben.

Uit het juryrapport: “Wederzijds begrip en empathie zijn voor Adam, zijn opa en hun omgeving vanzelfsprekend, waardoor diversiteit gestimuleerd wordt. De perceptie van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland wordt als natuurlijk en vanzelfsprekend voorgesteld. De identiteit van Adam en zijn opa wordt gethematiseerd zonder dat ze geproblematiseerd wordt. Er wordt integendeel benadrukt dat het waardig is om Marokkaans te zijn. Ook de waarde van het contact houden met elkaar wordt onderstreept.”

Het Tropenmuseum liegt er ongegeneerd op los. Nou kunnen individuele moslims in Marokko heel vriendelijk en gastvrij zijn, ik heb er eens een paar maanden te voet rondgezworven en zou liegen als ik dat zou ontkennen. De mannelijke jeugd is tegelijkertijd een plaag, ik zou ook liegen als ik dat zou ontkennen.

Wederzijds begrip en empathie zijn voor Adam, zijn opa en hun omgeving vanzelfsprekend“. Niet volgens hun dwingende leerboek hoor:

waardoor diversiteit gestimuleerd wordt.” Lees de hele zin nog eens: Uit het juryrapport: “Wederzijds begrip en empathie zijn voor Adam, zijn opa en hun omgeving vanzelfsprekend, waardoor diversiteit gestimuleerd wordt.

Het eerste deel van de zin is een leugen, en een oorzakelijk verband met diversiteit is er niet, de schrijfster zwetst maar een eind raak. Kennelijk moet hier ‘diversiteit’ gepromoot worden en hebben we daar Marokkanen voor nodig. Maar als islam iets niet is, dan is het ‘diversiteitsbevorderend’, islam is een dwingende monocultuur:

We gaan nog even verder met diezelfde alinea; “De identiteit van Adam en zijn opa wordt gethematiseerd zonder dat ze geproblematiseerd wordt.” Nee natuurlijk niet, jullie zouden niet eens durven, want Marokkanen en problemen in één zin dat moeten we natuurlijk niet willen. Gekkies. “Er wordt integendeel benadrukt dat het waardig is om Marokkaans te zijn.” Ja, dat probleem kennen we, het eeuwige respect eisen door de Marokkaan van ons, de ongelovige honden, zwijnen en hoeren.

De perceptie van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland wordt als natuurlijk en vanzelfsprekend voorgesteld.” Een hartgrondig FUK YOU. De Marokkaanse gemeenschap in Nederland hoort hier niet thuis en dient zo spoedig als mogelijk geremigreerd te worden. Het is een bron van overlast, criminaliteit en islamitische ellende. Geen gesubsidieerde promo-campagne door het Tropenmuseum gaat die perceptie van de Nederlander veranderen.

Het Tropenmuseum is een mooi museum. Toen ik net in Amsterdam kwam wonen, woonde ik er een jaar bijna pal naast en liep er regelmatig even binnen en toen gebeurde dit soort kul er nog niet. Later, via een van mijn ex-en die er wel eens wat houtwerk restaureerde kreeg ik ook een idee van wat er allemaal in de collectie zit. Het Tropenmuseum heeft unieke spullen in bezit omdat we nou eenmaal een paar koloniën hadden waar andere landen die niet hadden. In het depot van het museum bevinden zich oa. spullen uit Papoea-Guinea en Kalimantan, die in de herkomstlanden al lang vergaan zijn, omdat wij er wel zorg voor dragen.

Er is ook niks mis mee als een museum een educatieve functie vervult. Maar vertel dan gosternokke de waarheid. Vertel wanneer Marokko door Saoedi-Barbarije gekoloniseerd werd en dat voortduurt tot op de dag van vandaag. Vertel dat Marokko tijdens de Berberse slavenjachten op Europese vrouwen horig was aan het Ottomaanse Rijk. Vertel dat er in 1948 nog bijna 300.000 Joden woonden en vandaag geen 3000 meer, en bovenal, vertel waarom dat is.

Vertel dat de Barbaren, Berbers, de Zuid-Europese kusten zodanig plunderden dat die volkomen ontvolkt raakten en de bevolking zich landinwaarts terugtrok of alleen nog in ommuurde steden kon leven. Vertel dat die zelfde Berberse piraten de aanleiding vormden voor de Amerikanen om überhaupt een marine op te zetten. Dat dat de reden was dat Thomas Jefferson een koran had in het Witte Huis, omdat die wilde weten met wat voor moorddadige gekken die te maken had. Tussen neus en lippen door kun je dan ook even melden dat Obama daar over loog, die koran lag er niet vanwege wederzijds respect, maar omdat Jefferson wilde weten waarom zijn zeelui gekidnapt en vermoord werden. Vertel dan ook even dat Marokkanen oorlog gevoerd hebben tegen Europeanen sinds ze de islamitische kolder in hun kop kregen en dat er nooit een vrede getekend is. En als je er toch mee bezig bent kun je dan gelijk melden dat ‘vrede’ verboden is in islam.

En vertel dat de eerste mohammedaanse Marokkaanse Barbaar die de straat van Gibraltar overstak Tariq ibn Zijad was met zijn jihadlegers. Vertel dat Spanje vervolgens 700 jaar lang een islamitisch schrikbewind opgelegd kreeg. Vertel de waarheid stelletje klojo’s !

Uit: Oriana Fallaci; De Kracht van de Rede

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Een blonde meid is op haar Marokkaan voorbereid

 1. JackvanderVeen // mei 1, 2017 om 11:11 //

  Op de vraag “hoe komt het dat in deze landen x% moslims wonen moet het antwoord zijn:
  “De gekste rest heeft toevallig plaats gemaakt voor ontwikkelde christenen. Tot onze spijt hebben wij die gekken die plaats gemaakt hebben.

  Like

 2. En er zijn alleen maar leuke en gezellige lieve dingen in Marokko.
  Dat is ten dele waar want ook in marokko zijn ze eigenlijk blij dat ze een groot deel van hun, laten we zeggen met minder verstand bedeelden en meer aso marokkanen, hebben weten af te schuiven naar o.a. Nederland. Al het vuilnis dat daar ook niets kan en presteert, komt nu dan nog weer naar Europa op uitnodiging van recihtskanzler merkel.
  Overigens, ik heb mijn dochter al jaren geleden voorgehouden dat ze zich verre moet houden van mislims, ook al omdat ze voor dat ras niets anders is dan een kut op pootjes.
  Alle meisjes die zich wel vergooien aan een lid van dat ras (en daarna dus per definitie onaanraakbaar zijn) hebben of geen verstand, of hun ouders hebben niet de moeite genomen om ze te waarschuwen voor dat soort. En daarna maar janke, als ze zijn afgedankt en hun “adonis” een analfabete uit zijn eigen land (want Nederland is dat per definitie niet) haalt, of erger nog, een tijd als hoer hebben moeten werken.

  Like

 3. trebor2110 // mei 1, 2017 om 11:48 //

  Alle meisjes die zich wel vergooien aan een lid van dat ras

  Het is geen ras

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 1, 2017 om 12:16 //

  Hoe moeten we het dan noemen Trebor, een minderwaardige soort?
  Hoezeer ik het ook met het artikel van Fubar eens ben, ik realiseer me de laatste tijd steeds vaker dat problemen met Turken weliswaar minder op de voorgrond treden maar dat die problemen er zeker wel zijn. Een probleem van geheel andere aard. Turken voelen zich Turk en nooit Nederlander, zelfs niet na generaties hier geboren Turken, sterker nog ze hebben een ongefundeerd meerderwaardigheidscomplex. Een overeenkomst met Marokkanen is er ook, ze sluiten zich het liefst op binnen hun eigen minderheidsgroep.

  Like

 5. Duchesne // mei 1, 2017 om 12:29 //

  Goed stuk, helder en duidelijk, maar vooral weer die vinger op de zere plek: geschiedvervalsing en misinformatie. Steeds weer presteerd ook de overheid het om zaken deels te verzwijgen, waardoor een ander beeld ontstaat. Museau die hierin meegaan zijn mijns inziens geen museau maar propaganda hokken met snuisterijen om te bekijken.

  Erger dan genocide…

  Ik denk dat de grootste misdaad naar toekomstige generaties is om de huidige geschiedenis te vervalsen. Immers de lessen uit het verleden maken dat we de toekomst anders kunnen inrichten, onze denkwijze over dingen kunnen herzien en dat we kunnen groeien….iets wat door selectieve geschiedschrijving dus word verknoeid en de hedendaagse politiek corerecte zooi maakt hierdoor ook problemen in de toekomst.
  De bijbel is een pracht voorbeeld van geschiedvervalsing en leugens om politiek te kunnen bedrijven, maar het gevolg is in de geschiedenis een spooor van oorlogen, materlingen en onnodig lijden, tot op heden toe. Is dat het waard? Is het hebben van gelijk door te liegen en te bedriegen de kers op de taart van evolutie?

  Een volk en een journalistieke groep die toelaten dat een overheid en indirect een aantal gesubsidieerde stichtingen politiek kunnen voeren waarbij zaken worden verzegen, veranderd of gewoon vlakaf worden gelogen legt dit probleem ook op de schoot van vele toekomstige generaties….

  Had iemand Rutte gestemd als bekend was geworden dat MH17 door Kiev en Soros uit de lucht was gehaald en niet door verzetstrijders, een woord dat de pers consequent ontwijkt….of had er nog iemand voor toetreding van Oekraine gestemd als de slachtingen door Kiev op ontschuldigen was gepubliceerd…en vergis je niet, ook in de Oekraine worden mensen geraakt door de leugens van onze pers….

  Had iemand gestemd op Rutte als de pers moord en brand had geschreeuwd dat Erdogan met IS handel drijft in olie en Jezedi meisjes…het ingrijpen van Turkije in Syrie heeft alles met olie te maken en niks met veiligheid, ze vertrouwen elkaar nog niet eens….het gaat allemaal gewoon door en ondertussen heeft half de EU top in de kont van Erdogan gezeten…..maar de pers schrijft een ander verhaal….

  Hoe zit het met al die “vredesmissies” in landen waar wij geen oorlog mee hebben, het bombarderen van doelen in landen die nooit op ons hebben geschoten…..het gaat door omdat de pers verzijgt, verdraaid en soms gewoon compleet liegt. Is dat welvaart? Het is de grootst mogelijke armoede van de mens.

  Al die kamerleden in dit land, ze zijn zogezegd begiftigd met meer dan gemiddelde kennis en capaciteiten, maar ik heb nog nooit een dusdanige grijze massa meelopers mogen aanschouwen, breed lachend op de foto maar totaal niets constructiefs voortbrengend, zelfs geen tros aanbeien…en zo word het lijden van de wereld per decennium vergroot, omdat vernielen en verbieden de eenvoudigste weg is….

  Ik kom uit een geslacht van bouwers en denkers, van onderzoekers en doeners, en het frustreerd enorm te zien hoe enkelen het erfgoed van allemaal verkwanselen en tot een strontput maken om in te leven.
  Als de behoefte om oorlogen te voeren of om volk te importeren zo groot is, voer dan oolog hier, het wachten op onze ondergang is zichtbaar maar het gaat zo tergend langzaam dat het misdadig is….
  of importeer om hulp te bieden dan ten minste de blanken uit Zuid Afrika en Rhodesie die weg willen naar deze conterijen, we zijn ten slotte famillie….
  Maak asiel duidelijk als gunst die word geschonken, als het delen van de tafel en wat erop staat uit menselijkheid en met de eis van respect tegenover de gastvrouw?heer, en laat asiel en het geven van geld en goederen niet toe als egotrip voor enkelen en omdat het word geeist ! Men kan zeer beleefd vragen, maar wat is de tegenprestatie, wat is het stukje balans? Enkel geven wekt een verwachtingspatroon dat alles voor niets is en het word dus geist, genomen….wie zo kinderen opvoed krijgt een onhoudbaar huishouden met veel agressie wanneer het geven minderd…

  Asiel en de gusnt van het geven ervan zou hier enkel voor niet moslims moeten zijn en importeer verdomme geen sekteleden van Islam maar bied een schuilplaats en bescherming voor hun slachtoffers….wat is het nut van gelijkheid als je de vijand daarvan binnen haalt? Islam hoort elders, laat ze daar geld en miele eisen….zien hoelang hun broeders in het geloof hun hakmessen in de kast laten liggen….

  Welk verwarde geest is op die weg ooit aan het wandelen geslagen….

  Ik wacht op de dag dat mensen opstaan en met de vuist op tafel slaan en zeggen dat genoeg genoeg is. Ik wacht op de revolutie die ons terugbrengt naar de basis van dingen, naar stabiliteit en rust.

  Ik zal wachtend sterven…of elders mijn rust en toekomst moeten zoeken…(cv verkrijgbaar via de infobalie)

  Stabiliteit en rust, vertrouwen, integriteit en normen en waarden zijn begrippen die niet passen in de politiek terwijl juist daar een positief gevolg vanuit de voorbeeldfunctie het grootst zou zijn.
  Wat we helaas krijgen zijn corruptie en incompetentie, zowel in de eigen werking als in de keuze van ondergeschikten zoals bij de nationale politie en het leger….
  Waarheid en openheid zijn een kracht, omdat ze geen verdeeldheid zaaien maar eenheid, maar voor leugenaars in de politiek is een verdeelde schare brood op de plank en een bewuste samenleving het einde van een broodwinning door leugens en bedrog…..

  De politiek is daarmee eigenlijk de sociale werkplaats van hen bij wie het geweten een andere vorm van waarden en normen hanteerd dan normaal voor mensen in sociale samenhang mag worden verwacht.

  Bij de apen zou een politicus dan ook die aap zijn die met het gezicht naar beneden in een plas water ligt, met drie andere apen die erop zitten tot alles stil is…

  Met de wetenschap dat de wereld altijd door draait en de zon ergens schijnt sluit ik deze sessie af. Dingen komen, dingen gaan, mensen komen, mensen gaan, ideeen en ideologieen komen en vergaan, maar de belastingdienst en niet capabele politici zullen altijd….

  Duchesne: here i go again…

  Like

 6. Greengo // mei 1, 2017 om 20:46 //

  https://brandpunt.kro-ncrv.nl/reporter/d66-vraagt-ministers-om-opheldering-over-kindermisbruik-in-uruzgan/ Dat ligt niet in Marokko maar in Afghanistan. En e.e.a. in combinatie met voorlichting aan Nederlandse militairen.

  Like

 7. Beste Trebor,
  volgens de Nederlandse rechtspraak zijn marokkanen wel een ras.
  En daarmee, analoog toepassend, zijn alle mislims uit een bepaald land een apart ras.
  Ik geef toe, bepaald geen begenadigd ras, maar toch … een ras.
  Ik zou het zelf niet bedacht hebben maar als de Nederlandse rechter het zo ziet, dan steek ik daar graag de draak mee.

  Like

 8. Marokko, prachtig land alleen jammer dat er Marokkanen van daar naar hier komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: