Nieuw

Het kan nog steeds gekker: Vluchtelingen herdenken op 4 mei

Persoonlijke opmerking van Bolo in deze “Degene die dit bedenken mogen ze van mij samen met al dat tuig op een bootje zetten en laten zinken”, wellicht een leuk doelwit voor een Noord Koreaanse kernproef?

Vluchtelingen herdenken op 4 mei leidt tot weerstand

Voordat we op 5 mei onze vrijheid vieren, zijn we de avond ervoor twee minuten stil. Niet alleen voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, maar voor alle oorlogsslachtoffers sinds het uitbreken hiervan. Op het Rembrandtplein worden dit jaar voor het eerst op 4 mei vluchtelingen herdacht. Dit bericht kan rekenen op veel negatieve reacties.

Metro

Kruisen voor vluchtelingen op 4 mei: is dit de herdenkingsrel van dit jaar?

Met drieduizend witte papieren kruisen in het gras wordt op 4 mei op het Rembrandtplein in Amsterdam stilgestaan bij de vluchtelingen die het leven lieten onderweg naar Europa. Initiatiefnemer Rikko Voorberg wil Nederland daarmee dwingen tijdens de dodenherdenking ook stil te staan bij de slachtoffers “die wij, bedoeld of onbedoeld, zelf maken”

Trouw

 

Wat is de titel van mijn te vroeg verschenen 4/5 mei stukje ineens lekker actueel geworden: Dodenherdenking anno 2017: Ze herdenken de moslims die ons haten

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Het kan nog steeds gekker: Vluchtelingen herdenken op 4 mei

 1. VarAway // april 30, 2017 om 22:22 //

  Beetje laat hoor, die opwinding ( sarcasmeknopje aan ).
  Op 5 mei herdenken wij toch ook ( incl. hun vlag, ) de dappere Marokkaanse
  bevrijders van ons land?
  Knopje uit.

  Like

 2. @VarAway niet WIJ herdenken dit maar ‘ze’ (of ‘het’ net wat je wilt) ik in elk geval niet

  Like

 3. Like

 4. Pas als 3000 van die ‘vluchtelingen’ op die kruisen harakiri zouden plegen en dan de hele dag door er groepen van 3000 zouden staan te dringen om ook te mogen, werd mijn kille hart mischien, heel misschien 0,21 graden warmer.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 1, 2017 om 01:45 //

  Vanavond heb ik geprobeerd een stukje te kijken naar Emilio Guzman, ik ben nou eenmaal gek op cabaret en zijn broer Javier is wel leuk. Hij allesbehalve en daarbij heeft hij zich een Goois kakkersaccent aangeleerd. Niet alleen is de kwal niet leuk, hij is nog gekker dan alle Linkse politici bij mekaar! Nee van hem geen kwaad woord over “vluchtelingen”, en nou komt het; want zijn moeder heeft moeten vluchten van een Spaans eiland vanwege zijn alcoholistische vader en zij zijn toen zo fantastisch opgevangen in Nederland. Snap u het vergelijk? Nee ik ook niet!
  Een Nederlandse vrouw trouwt met een alcoholische Spanjaard en nadat de situatie onhoudbaar is geworden pakt ze haar boeltje en gaat terug naar haar vaderland. Dat lijkt mij toch iets anders dan de eerste de beste neger uit een sub-Sahara land die naar Nederland komt terwijl hij een dag van tevoren niet eens kan vertellen waar het ligt, hoe hij daar aan de kost denkt te gaan komen, waar hij moet wonen, het enige dat hij weet is dat hij verwacht dat wij alles voor hem betalen; eten, drinken, een huis, een Miele, een breedbeeld en ga zo nog maar even door. Waarom? Nou gewoon zomaar!
  En kennelijk zitten er mensen in de zaal die betaald hebben voor een kaartje om hem die onzin uit te horen braken. Zolang er nog zoveel mafketels in dit land vrij rondlopen in plaats dat ze in een gesloten GGZ instelling zitten komt het niet goed.

  Liked by 2 people

 6. Afgelopen twee dagen gewerkt met iemand die op Jesse Klaver gestemd heeft, Tijl.

  En ik maak lange dagen als ik eens in de zoveel tijd fanatiek ben. Je wilt niet weten wat voor onzin ik allemaal aan heb moeten horen. (‘moeten’ is relatief, ik had hem zelf uitgenodigd, want net terug na jaren in Oostenrijk kon hij wel wat centen gebruiken, want terugkerende Nederlanders krijgen niks hier van onze overheid.)

  Like

 7. Eduard uit Breda // mei 1, 2017 om 03:51 //

  Kunnen we dan ook alle moorden gepleegd door de barbaarse idiologie islam herdenken
  Stop deze onzin en houd het netjes bij slachtoffers van de tweede wereldoorlog zo als het altijd was
  Wat een gek land is Provincie Nederland geworden (nl bestaat niet meer de oorspronkelijke bevolking wordt opgeruimd door de eu in Brussel (dankjewel Molenbeek)Nederlanders bestaan niet volgens Maxima ook twee paspoorten) Wat moet ik doen in dit gekken stukje eu wat ik door hard werken heb geprobeerd op te bouwen na ww2 zeg het maar?
  Groeten uit Breda van Eduard geboren voor ww2
  Ik schaam me voor de familie van de slachtoffers uit WW2

  Liked by 3 people

 8. Eduard uit Breda // mei 1, 2017 om 03:51

  Kunnen we dan ook alle moorden gepleegd door de barbaarse idiologie islam herdenken
  ————

  Lol, die gedachte had ik net ook al, de fotoserie knal ik er 2 of 3 mei wel uit 😉

  Like

 9. Islamitiesch ongedierte herdenken is niet slachtoffers herdenken maar daders.
  Vergeet niet, de extremiste moslim wil ons doden, de gematigde moslim wil dat de extremist ons dood.
  ELKE moslim is een terrorist (passief of actief) en ELKE moslim moet worden geneutraliseerd!

  Like

 10. JackvanderVeen // mei 1, 2017 om 10:59 //

  YY, op alle mogelijke wijzen zijn een (hele vrij grote groep) onze toekomstige killers met vanalles aan hersteldt belonen en verwennen, tot heten van welkom toe. Hier past dus ook dat stomme “verzopen asielclaimers” gedoe bij. Toegegeven, welk normaal enweldenkend men individu, ongeacht kleur of geaardheid, zou op het idee van dit gedoezijn gekomen. Dus initiatief wel bijzonder.

  Like

 11. HetZalWelWeer // mei 1, 2017 om 14:25 //

  Dat “vluchtelingeng” die reis gingen maken, hebben ze zelf voor gekozen.

  Like

 12. @HetZalWelWeer
  Inderdaad! Wat mij nog het meeste steekt is de hypocrisie waarmee PoliCorrect & sLinks redeneren. Als wij zo’n overtocht met zo’n gammel bootje zouden maken uit economische redenen en (onze) kinderen zouden verdrinken dan zouden wij doodslag of dood door schuld krijgen en afgebrand worden door alle media om het onverantwoordelijke gedrag. Geef de dader pigment en geef het het meest verachterlijke geloof op aarde en voilá, het is een zielig slachtoffer!
  Smerig hypocriet tyfus volk!!!

  Like

 13. Twee ooms en drie neven, vijf achterneven en zeker 10 jongens uit de buurten waar toen mijn familie woonde. De 2e Wereldoorlog, Indië, Korea, Nieuw-Guinea, Libanon en dat zijn dan nog maar de aantallen militairen die sneuvelden en die ik meerendeels alleen maar ken uit verhalen.

  Mensen die tijdens de Arbeitseinsatz in Duitsland door de geallieerde bombardementen omkwamen en zij die in Nederland, denk aan Nijmegen, kapot werden gebombardeerd, moeten daar nog bijgeturfd worden.

  Mensen die hun geliefden verloren herdenken die hun hele leven door, daar hebben ze geen hypocriet dikdoenerijfeestje voor nodig waarbij de bobo’s op het terras staan te zuipen en de rest een minuut de bek moet houden, voorafgaand aan Bevrijdingsdag. Bevrijding, van wie?

  Like

 14. Wij maken geen slachtoffers, niet bedoeld en ook niet onbedoeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: