Nieuw

De wet van Allah gaat boven de wet van Australië

Die mohammedanen komen binnen als zielige vluchteling maar binnen afzienbare tijd menen ze hun vermeende superioriteit te moeten laten gelden.

Deze vuilniszak meent zich te kunnen onttrekken aan een controle door te weigeren haar burka te verwijderen. Vervolgens is er de weigering voor de rechter te verschijnen. Haar meester man zit al ingesloten in de gevangenis vanwege het ronselen van mensen voor ISIS.

Nu daagt vuilniszak de politie voor de rechtbank wegens mishandeling. De politie duwde haar gezicht weg vanwege schreeuwen en spugen. “Welke hond heeft haar tegen d’r oor geslagen?” vraagt de echtgenoot vanuit de gevangenis. “De vrouw is erg ziek. Er is geen reden voor jou om haar tegen haar oor te slaan.”

Voor dit alles, mishandeling of het boeien van de vrouw, is geen enkel bewijs.

De verklaring van vuilniszak waarom ze niet voor de rechter wil verschijnen is dat de wet van Allah het enige is dat voor haar geldt. Vervolgens is daar natuurlijk de zo door moslims geliefde slachtofferrol. Zelfs de Gestapo wordt erbij gehaald. Die Gestapo had allang die zak van je kop getrokken jankteef.

SICK.

 • Muslim woman in Australia refuses to follow the Nations Laws

De dhimmitude houding van het Westen is wederom in dit voorbeeld verbazingwekkend. Zo’n haatlim die je impliciet hond noemt. Die grote bek van die islamitische hond dient gelijk een strafverhoging tot gevolg te hebben, hetgeen wettelijk ook mogelijk is. Zo’n superieure houding van zo’n haatbaard komt rechtstreeks uit de koran waarin de ongelovige minder is dan een beest.

Het gehele Westen zou moeten eisen dat ten alle tijde je smoel zichtbaar dient te zijn op straffe van een dermate hoog bedrag dat dit soort gedrag onmiddellijk afgelopen is. Weg met die islamitische spoken.

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

7 Comments on De wet van Allah gaat boven de wet van Australië

 1. De verklaring van vuilniszak waarom ze niet voor de rechter wil verschijnen is dat de wet van Allah het enige is dat voor haar geldt

  Dus had de politie alle recht om haar te ” slaan ” ze luisterde tenslotte niet naar een man

  “De vrouw is erg ziek.

  Dat blijkt wel uit het feit dat ze met zo,n zak over de kop loopt echt geesten ziek

  Liked by 1 persoon

 2. Ïk wordt “Kots-misselijk van die mensen die al jaren !! Öp hun tenen lopen , öm maar niet met “racisme ïn verband gebracht te worden ! “Dat “heerst”hier ! al sinds vôôr 1970 !! “Je huis wordt “leeggerooft ! ëen dochter /vrouw /kind wordt verkracht ! “Zelfs al vermoord ! Ën toch maar af bijven wachten ! “^en op de “teentjes lopen ? “rechtstreeks als “schaapjes naar de slachtbank” “Hêêêl lang geleden “bestondnr”er Verzets !”Helden ! “Nu “rest ons nog een “stelletje “bange schijthuizen !! “mensen die doorlopen ôf wegkijken ! als er bijvb een vrouw of man ,”door een “meerderheid in elkaar geslagen word !! “Dê”” överheid ? “Geeft het” goede”voorbeeld ! Ëerst liegen dat er geen cijfers zijn over “stelende / mishandelende /verkrachtenden “vluchtelingen ! Ën nu blijkt {telegraaf} dat die er “natuurlijk wêl zijn ! “Weigeren zij die öpenbaar te maken ! “Want met het vrijgeven daarvan , “ligt ook gelijk hun wanbeleidt op “straat ! Ën wêêr een “smet ! op het “blazoen”van Brussel !!De “Kartel vorming ! van de EU landen ! “Begonnen met door “Wim Duizenberg en consorten “valse ên dus onjuiste cijfers over “griekenlands economie 1 “Daar zijn de arme Grieken nu de dupe van ! Öndanks het maar “vol proberen te storten van hun “bodemloze “put”met EU geld !!

  Liked by 1 persoon

 3. Je moet ze ook geen draai om de oren geven.
  Een gebroken neus is veel effectiever.

  Liked by 1 persoon

 4. Hahahahha zieke honden echt en die dhimmie instelling van mensen ik bedoel wtf !.
  Nee moet je dit even lezen het kan nog gekker .
  http://www.barenakedislam.com/2017/04/28/canada-landlord-ordered-to-pay-muslim-tenants-12000-for-refusing-to-accommodate-their-many-religious-demands/

  Liked by 1 persoon

 5. Op je knieen blanke hond en betalen hahahahhahaha wat een zieke shit .

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // april 28, 2017 om 12:25 //

  In Australië hebben ze daarom goede wetgeving gemaakt tegen dit soort asiel verderf, dat de samenleving kapot wil maken met hun terreur, en daarnaast op enorme kosten jaagt.

  Liked by 1 persoon

 7. Die had ik al in queue staan…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: