Nieuw

‘Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden’

Nederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen. ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’

Als je die mensen allemaal toelaat, zoals D66 en GroenLinks willen – die geen bovengrens stellen aan het aantal vluchtelingen -, dan stort de verzorgingsstaat in. En dat kan in korte tijd gebeuren. We zien het aantal asielzoekers dat in de bijstand terecht komt nu al snel stijgen. Het aantal bijstandsgerechtigde autochtonen en niet-westerse immigranten is extreem uit verhouding. Er zijn ruim 2 miljoen niet-westerlingen en ruim 13 miljoen autochtonen in Nederland en nu al zijn er meer niet-westerse bijstandsgerechtigden. Autochtonen financieren dus een werkloze allochtone onderklasse.”

AD >>

h/t Bert

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on ‘Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden’

 1. En ze zeggen dat er veel overschotten zijn, volgens Rutte en Dijselbloem kan het allemaal best, de komende jaren staan er nog 50 miljoen te trappelen van ongeduld in de woestijn om deze kant op te komen.
  Alle goede berichten komen namelijk uit Europa.

  Like

 2. Het is een feit maar wat zijn ze voorzichtig en politiek correct, ze kunnen het zelf bijna niet geloven. Maar zo zie je maar weer dat de cijfers worden achtergehouden. Mijn vrouw zei jaren geleden al wij worden de nieuwe asosialen onderklasse, let op mijn worden. Mensen die het nu niet breed hebben zijn de klos.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 28, 2017 om 00:53 //

  Het is een hoopvol teken als een landelijk dagblad eindelijk eens zo’n verhaal publiceert, wie weet zijn er een paar lezers bij wie een lichtje opgaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: