Nieuw

Sharia law in Pakistan – a young boy tortured to death after allegedly “insulting Allah”

There is no such thing as “human rights” under Sharia law.

Where are all human rights organizations? Why is the UN silent? An innocent person was brutally murdered in Pakistan by Muslims, for doing nothing. Why is the world silent?
Share this video!

  • Pakistan PM says he is shocked by blasphemy killing

source>>
i-supportisrael
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Sharia law in Pakistan – a young boy tortured to death after allegedly “insulting Allah”

  1. polderboy // april 29, 2017 om 09:12 //

    Pakistan is het giftige islamitische secreet dat zich ooit heeft afgescheiden van het prachtige India van Ghandi.
    Bestuur overleeft daar alleen maar tussen de in madrassa’s geïndoctrineerde radicale idioten, gelijk burgemeesters hier als ambtenaar effectief niks ertegen doen, maar een rustig baantje willen hebben om voor hun vorstelijke pensioen te sparen, en doelbewust uit luie gemakzucht de boel laten verkankeren, zoals Van der Laan in Amsterdam de boel laat volbouwen met anti democratische salafistische haatschuren, totdat het een grote islamo-fascistische teringbende is geworden.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s