Nieuw

Sharia law in Pakistan – a young boy tortured to death after allegedly “insulting Allah”

There is no such thing as “human rights” under Sharia law.

Where are all human rights organizations? Why is the UN silent? An innocent person was brutally murdered in Pakistan by Muslims, for doing nothing. Why is the world silent?
Share this video!

  • Pakistan PM says he is shocked by blasphemy killing

source>>
i-supportisrael
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 7.791 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1409 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Sharia law in Pakistan – a young boy tortured to death after allegedly “insulting Allah”

  1. polderboy // april 29, 2017 om 09:12 //

    Pakistan is het giftige islamitische secreet dat zich ooit heeft afgescheiden van het prachtige India van Ghandi.
    Bestuur overleeft daar alleen maar tussen de in madrassa’s geïndoctrineerde radicale idioten, gelijk burgemeesters hier als ambtenaar effectief niks ertegen doen, maar een rustig baantje willen hebben om voor hun vorstelijke pensioen te sparen, en doelbewust uit luie gemakzucht de boel laten verkankeren, zoals Van der Laan in Amsterdam de boel laat volbouwen met anti democratische salafistische haatschuren, totdat het een grote islamo-fascistische teringbende is geworden.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: