Nieuw

‘It will be 9/11 times A THOUSAND’ Terror chief warns of American BLOODBATH

THE United States will be the target of an attack so bad it will completely eclipse September 11, a terror chief has chillingly warned.

Al-Qaida leader Ayman al-Zawahri said the group will “pursue” America because of its “aggression” towards Muslims.In a propaganda video posted on social media, he said: “Our message to the Americans is crystal clear.“9/11 was a direct result of your crimes against us – your crimes in Palestine, Afghanistan, Iraq, the Levant, Mali, Somalia, Yemen, the Maghreb and Egypt.“It’s a result of your invasions of the houses of Muslims and your theft of their property and your support of the corrupt criminals – the killers that control them.”
Al Qaeda September 11 warning
GETTYWARNING: Al-Qaida’s chief has warned of an attack far worse than September 11…
readmore>>
dailystar
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on ‘It will be 9/11 times A THOUSAND’ Terror chief warns of American BLOODBATH

 1. Ergens kan ik die terrorist wel volgen, het westen heeft niets te zoeken in moslimlanden. Dat ze zelf hun problemen oplossen.

  Liked by 2 people

 2. Het moslim terrorisme is al 14 eeuwen begonnen en toen was er nog geen westerling in
  het Middenoosten te bekennen.

  Liked by 2 people

 3. Pure inteelt krankzinnigen en dat zeker na 1400 jaar

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: